40K Kavitacijos 3 in 1 Lieknėjimo RF Mašinos Svorio, Kūno, Veido Spa Salonas Neigiamo Slėgio Formuojant Grožio Priemonė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€89.76

-31%

€130.09

Dalintis

Apie prekę

Ultragarsinės Kavitacijos Mašina

Aprašymas

1.40 KHZ Ultragarso Kavitacijos kavitacijos stiprios vibracijos, gautas žemo dažnio ultragarsas, kuris veiksmingai tirpdo, užsispyręs celiulito.Be to, dėl stiprios vibracijos, terminis poveikis žemas ultragarso dažnis bus panaudotas poodiniai audiniai ir virsta šilumos.Šilumos bus padidinti celiulito temperatūros ir pamažu ištirpinti giliai riebalų į skystas, ir, galiausiai, išskyrus iš organizmo per limfos apykaitą. 2.RF RF technologija gali šilumos dermos ir poodinio riebalų sluoksnio, tuo pačiu metu, sutarties kolageno skaidulų ir skatina kolageno regeneraciją, todėl ji gali užtikrinti geresnį poveikį, odos sugriežtinimas, raukšlių šalinimas, riebalų mažinimo ir kūno kontūrų.Taip pat šis aparatas turi 5 MHz radijo DAŽNIŲ veido ir bipolinis 5 MHz radijo DAŽNIŲ akis.

Funkcija

1.Riebalai Tirpsta ir Limfos Drenažas. 2.Sugriežtinti odą ir Pagerinti odos elastingumą. 3.Atjauninti odą,šalinti strijas. 4.Pagerinti medžiagų apykaitą ir kraujotaką. 5.Pašalinti dėklas,raukšlių ir tamsiai ratą aplink akis.

Funkcija

1.Jis gali drėkina odą giliai ir sustiprinti odos drėgmės kiekis; 2.Jis skatina ląstelių regeneraciją, didina ląstelių prisisotinimą deguonimi ir aktyvina odos pasiekti anti-senėjimo poveikis; 3.Ji skatina regeneraciją, kolageno ir elastino, išnyks baudos linijos atkurti lankstumą, malšina jautrumą, mažina patinimą ir mikro kraujagyslių paviršiaus reiškinys; 4.Jis padeda palaikyti fizinę ir psichikos sveikatą , papildyti savo energijos, gerina mikro cirkuliaciją ir kvėpavimo sistemą ir didinti organizmo deguonies kiekis taip pat pagerinti medžiagų apykaitą.

Pastaba

1.Įsitikinkite, kad naudoti specialią ultragarso gel. 2.Išvengti beldžiasi į galvą. 3.Patikrinkite, ar mašina maitinimo laido jei jis prijungtas gerai. 4.Jei mašina bus ne naudoti ilgą laiką, prašome išjunkite jį ir ištraukite. 5.Prašome nusiimti visus metalo apdaila iš operatoriaus ir paciento kūno. 6.Jei nuolat naudojant 1 valandą, prašome sustabdyti mašiną, apie 10 minučių, tada vėl naudojant. 7.Per operaciją, įsitikinkite, kad nėra priimti kitokį gydymą.

Specifikacija

Elemento Tipas:Ultragarso Kavitacijos Mašina Spalva:Balta ir Mėlyna Medžiaga:ABS Galia:40 W Input:110V/220V Kištukas:ES/JAV/AU/UK Darbo Temperatūra:10℃-40℃ Svoris:2.14 KG, Dydis:29*32*8cm/11.42*12.6*3.15 į

Produktas Apima

1*Pagrindinis Aparatas 2*Radijo Dažnio Vadovas(Kūno (Veido) 1*40K Sprogimo Riebalų Vadovas 1*Maitinimo Laidas 1*Dėžutė

Žymos: cavit, 32mm derva, muzikos instrumentas, rf įranga, rankos nėriniai, cavit 40k, emsculpt, profesinės kavitacijos, warhammer 40k space marines, 6 1 kavitacijos, lazerio lipo mašina 2020 m..

Charakteristikos

Feaure6 Ultragarso Terapija Grožio Priemonė
Prekės Pavadinimas Lieknėjimo, Grožio Mašina
Prašymas Įstaiga
Feaure5 RF Ultragarsinis Veido, Kūno Lieknėjimo Pranešimą
Feaure2 Odos Atjauninimo Grožio Prietaisas
Dydis Large
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Elemento Tipas Odos Sugriežtinti raukšlių Prietaisas
feaure1 40K Ultragarso Kavitacijos Svorio Mašina
Modelio Numeris LMH190906-01
Kilmės KN(Kilmės)
Feaure4 Daugiapoliame Radijo Dažnių Odos Kėlimo Įrenginys
Funkcija Vibracijos Masažas
Feaure3 40W Riebalų Mažinimo
Feaure7 Raudonos Šviesos Fotonų Terapija
Feaure Kūno Lieknėjimo Mašina

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

40K Kavitacijos 3 in 1 Lieknėjimo RF Mašinos Svorio, Kūno, Veido Spa Salonas Neigiamo Slėgio Formuojant Grožio Priemonė

40K Kavitacijos 3 in 1 Lieknėjimo RF Mašinos Svorio, Kūno, Veido Spa Salonas Neigiamo Slėgio Formuojant Grožio Priemonė

Panašūs produktai: