ID115 PLUS Spalvotas Ekranas, Smart Apyrankę Sporto Pedometer Žiūrėti Fitneso Veikia Pėsčiomis Tracker Pedometer Dovaną Apyrankės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.62

-38%

€4.23

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

AKTYVUMO SEKLYS: Automatiškai sekti žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir aktyvus minučių.Nustatyti kasdieninės mankštos tikslai ir jūsų fitness tracker blyksės ir vibravimo šventė, kai jums pasiekti juos.

MULTI SPORTO SEKIMAS: galite Pasirinkti iš kelių naudotis režimai sekite savo veiklą su didesniu tikslumu.Prijunkite savo Delvfire apyrankę su GPS savo telefone susieti maršrutus ir pamatyti statistiką, pavyzdžiui, tempą, atstumą ir laiką.

LIKTI prisijungus: Matyti įeinančius skambučius, tekstinius pranešimus, kalendoriaus priminimus ir pranešimus iš Facebook, WhatsApp, Instagram ir daugiau apie savo riešą, laikykite telefoną iš akių ir savo tikslus fokusavimas.

Ilgiau Baterija ir Platesnį Suderinamumą: Built-mažas energijos suvartojimas ir "Bluetooth" mikroschemą ir 50mAh daugkartinio įkrovimo baterija.App palaiko daugumą išmaniųjų telefonų su "Bluetooth" 4.0 ar aukščiau(ne už tabletę).Paramos sistema: iOS 7.1(ne iPad), Android 4.4 patinka.

Aprašymas:

Skirta žmonėms, kuriems patinka sportas.Širdies ritmo monitoringas, žingsnis skaičiavimo, kalorijų deginimo, atstumas, RTC ekranas, automatinis miego stebėjimo, ryšių priminimas, informacija stumti, signalizacijos priminimas, anti-lost, nuotolinio valdymo vaizdo kamera ir kt.

Tai yra protingas žiūrėti, kad yra prakaitui, lietaus-įrodymas, ir splash proof.

Ilgas ištvermės, USB tiesioginis mokestis dizaino, riešo dirželis, gali būti tiesiogiai už bet kokį kompiuterį ir USB įkroviklis be adapterio ir pakrovimo linija.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silicio Dioksido Gelis

Spalva: Juoda, Mėlyna, Raudona, Žalia, Violetinė

Prekės Dydis:43x18x12mm

Juosmens Juostos Dydis: 245x20x12.8mm

Dirželio Medžiaga: TPU

Spalva: Juoda,Tamsiai Mėlyna,Raudona

Įranga:

Ekranas:0.96 colių LED

Variklis: pastatytas už vibracijos priminimas

Širdies ritmo: gali stebėti, statinius, dinaminius

Baterijos Talpa:45mAh

Įkrovimo Laikas:Apie 1-1.5 valandos

Veikiant budėjimo režimu:Dirbti apie 5 dienas(Unlinked "bluetooth")

Belaidžio ryšio Atstumas: 5m~10m

Pakuotė:

1 x Smart Sporto Apyrankę ID115 Plus (ne remti Širdies dažnio Matavimas)

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: automatinis sphygmomanometer, kaukė mi, apyrankė smart, j6 touch, 20000 atveju, tropid, "apple ""iphone" rx, cubot s550 pro, lte, nfc, kavos testeris.

Charakteristikos

Kalbos lietuvių
Ekrano Tipas Spalvotas LCD
Prekės Pavadinimas ONLENY
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Jutiklinis Ekranas Taip
Funkcija Aktyvumo Seklys
Juostos Medžiaga Kita
Suderinamumas Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ID115 PLUS Spalvotas Ekranas, Smart Apyrankę Sporto Pedometer Žiūrėti Fitneso Veikia Pėsčiomis Tracker Pedometer Dovaną Apyrankės

ID115 PLUS Spalvotas Ekranas, Smart Apyrankę Sporto Pedometer Žiūrėti Fitneso Veikia Pėsčiomis Tracker Pedometer Dovaną Apyrankės

Panašūs produktai: