Falconeyes 480W Frenelio Pritemdomi LED Light Vaizdo, Šviesos, DMX512 sistema su LCD&touch panel Nuolatinis apšvietimas LLL-4800TDX

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1 168.56

-20%

€1 460.70

Dalintis

Apie prekę

pabaiga

Falconeyes 480W Frenelio Pritemdomi LED Light Vaizdo, Šviesos, DMX512 sistema su LCD&touch panel Nuolatinis apšvietimas LLL-4800TDX

Falcon Akis LLL & DLL serijos LED Frenelio yra skirta profesionalios filmavimo ir transliavimo naudoti.Įrengta aukštos CRI LED lustai, LLL & DLL serija galėtų pasiekti CRI 95+, kuri gali atitikti standarto reikalavimų filmavimo ir transliavimo.

LLL & DLL serija yra suskirstyti į įvairių modelių, kurių išėjimo iš 160W į 750W, o DLL serija yra 160W & 300W.

Siekiant padidinti naudojimo LLL & DLL serijos skirtingos aplinkos, Sakalas Akis yra padalintas LLL & DLL serijos į Wifi kontrolės ir DMX kontrolė.Wifi kontrolė leidžia vartotojui valdyti kelis įrenginius su išmanųjį įrenginį paraiškos pagal "Wifi" ryšys.Tai gali padaryti greitai ir tiksliai setup ir jis nemokamai vartotojai nuo išlaidų laiko nustatymas kiekvieno atskiro rungtynių.Projekto LLL & DLL serija taip pat manė, kad reikia begarsė aplinka.Aušinimo ventiliatorius kiekvienas modelis gali išjungti ir tai jums lieka 50% produkcijos.Temperatūra, ekrane bus rodoma šviesos temperatūra ir jei temperatūra pasiekia 75°C, šilumos apsaugos sistema bus įjungta.Tai bus užtikrinti, kad produkto gyvavimo ir vartotojų saugos.

Dalies Numeris LLL-4800TDX Spalvos Temperatūra 3000k-8000K Spalvų Perteikimo Indeksas ≥95 Išėjimo galia 480W Liumenų 1600LUX Vidutinis tarnavimo laikas 50000H Apšvietimo Kampas 60° Grynasis Svoris 15 kg, Dydis W460 x D350 x H400MM Maitinimo šaltinis AC 110-240V 60Hz / 50Hz

Žemiau vertė yra tiriami dėl atstumas 1m.

Po pirkimo, prašome patvirtinkite, kuris kištuko tipas jums reikia naudoti jūsų šalyje.Priešingu atveju, mes bazę PayPal adresu atsiųsti tinkamą kištuko tipas.

Spustelėkite žemiau vaizdai patikrinti daugiau informacijos.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Keturvalakiai.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, led panel vaizdo šaudyti, led rgb video, yn360, yongnuo, okuma, frenelio led, spalvų led vaizdo šviesos, aputure 120d mark ii, led panel.

Charakteristikos

Produkto spalva SIDABRINĖ
Modelis LLL-4800TDX
Kontrolės Sistema DMX 512 sistema
Pakuotė Taip
Galia 480W
Prekės Pavadinimas Falconeyes
Spalvos Temperatūra 3000K~8000K
Spalva Kontrolės tolygus kolonėlė
Kištuko standartas ES Plug
Maitinimo Šaltinis AC110-240V 60Hz / 50Hz

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Falconeyes 480W Frenelio Pritemdomi LED Light Vaizdo, Šviesos, DMX512 sistema su LCD&touch panel Nuolatinis apšvietimas LLL-4800TDX

Falconeyes 480W Frenelio Pritemdomi LED Light Vaizdo, Šviesos, DMX512 sistema su LCD&touch panel Nuolatinis apšvietimas LLL-4800TDX

Panašūs produktai: