Ultra-plonas 7 Spalvų Apšvietimu Belaidžio "Bluetooth" Klaviatūra Mokamas Tablet Klaviatūra, Skirta "Android" ir "Mac OS" Windows Tablet Telefono

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.85

-44%

€6.99

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Funkcija:

Apšvietimas automatiškai išsijungia, kai nenaudojamas norint taupyti energijos kai jos labiausiai reikia.

Visiškai funkcinis, kad visų keturių pagrindinių operacinė sistema: IOS / Android / MacOS / Windows, ir funkcijos, sistema konkrečių funkcinių klavišų kiekvienai operacinės sistemos.Bet palaikoma "Bluetooth" prietaisus, pavyzdžiui, nešiojamuosius, kompiuterį, planšetinį kompiuterį, išmanųjį telefoną galite lengvai suporuoti ir gauti greitą prieigą prie bendrų funkcijų, pvz., garsumą, atkūrimo valdymo, nukopijuokite ir įklijuokite tekstą, ir daugiau.

Tylų, žemo profilio klavišai atneš visiškai naują lygį komfortą savo ranka.Kas daugiau, visus savo dažniausiai naudojamas funkcijas ir žiniasklaidos kontrolės arčiau nei bet kada "Windows" skirtą "karšti" klavišai.

Klaviatūra su žirklėmis ateityje gali būti naudojami statybų daugiau nei 3 mln. kartų, nuolat.

Ultra-plonas dizainas leidžia lengvai perkeliamumas daro tai belaidė klaviatūra labai mobilūs ir puikus kelionių aksesuaras.

Stilingas dizainas su aukštos kokybės anoduoto Cinko Lydinys atgal shell ABS plastiko šepečiu apdaila priekinio skydelio.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:ABS

Spalva:Juoda

Dydis:24.7*15.0*0.6 cm

Pakuotė:

1X Bluetooth Klaviatūra

1X Įkrovimo Kabelis

1X Instrukcija

Žymos: Klaviatūra, mac makiažas, minix "bluetooth" klaviatūra, klaviatūros mechan, softwar, belaidė klaviatūra, bluetooth klaviatūra, keyboard mac, hebrajų belaidė klaviatūra, teclados mecanicos.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Kalbos lietuvių
Klaviatūra Standard Tablet Klaviatūra
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas centechia
Modelio Numeris DW159064
Pilno Dydžio klaviatūra No
Sąsajos Tipas USB
Stilius Mini
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Veikimo Stilius Laidžios Gumos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ultra-plonas 7 Spalvų Apšvietimu Belaidžio

Ultra-plonas 7 Spalvų Apšvietimu Belaidžio "Bluetooth" Klaviatūra Mokamas Tablet Klaviatūra, Skirta "Android" ir "Mac OS" Windows Tablet Telefono

Panašūs produktai: