Šiaurės Dizaineris Prabanga Cyrstal Sieniniai šviestuvai Modernios LED Pakabukas Lempa, Apšvietimas Viešbučio Salė, Restoranas, Patalpų Dekoro Kabo Lempa

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.60

-19%

€24.20

Dalintis

Apie prekę

Prekybos Vadovas

Jei gausite sugadintą paketą.Prašome neatidaryti ginčai ir ginčai.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laikas.Mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.Būkite kantrūs ir palaukite patarimų iš klientų aptarnavimo darbuotojai.Dėkojame už jūsų supratimą.Gerbiami pirkėjas.Mes paramos didmeninė ir paramos pritaikymas.Susisiekite su mumis jei jums reikia, ačiū.Šiuolaikinių LED Cyrstal Sieniniai šviestuvai Apšvietimo Nordic Light Luxury Hotel Salė Pakabukas Lempa, Restoranas Dekoro Kabo Lempa Luminarie Gaminio Matmenys: Kaip nuotraukoje Prekės modelio numeris:LED sieniniai šviestuvai Stilius:Modernus Medžiaga: Krištolas Lemputės tipas: LED Įtampa:90-240v Vietose Naudoti: Viešbutis biuro Salė Arbatos Arbatos Baras Namų Dekoro Apšvietimo Šviestuvas kambarį užeiga.

Pastaba: Vieno-galvos krištolo sietynai galimi du montavimo bazės, pagal nutylėjimą diskų montavimo bazė.Yra trijų spalvų deriniai ant lempos kūno, ir aukso, bronzos spalvos yra siunčiami.Perskaitykite aukščiau pateiktą informaciją.Jei jums reikia pakeisti, susisiekite su klientų už pastabą arba užsisakyti pranešimą, ačiū jums, mieli pirkėjas.

Scenarijus rodo

Daug šviestuvų, kuriuose yra laikinai sustabdytas siekiant atspindėti puikus šviestuvas prabangus aukštis.Jūs galite kreiptis į sceną atitikimo poveikio pasirinkti.

Prekės Informacija

Prekės informacija nekilnojamojo kulka ekranas, įvairių kristalų pacios funkcijos.

Pereiti šviesos efektas ekranas

Šviestuvas tinka scena atitikimo poveikis

Pirkėjų pranešimas

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, muitų mokesčiai, Nuotolinio už papildomą mokestį arba muitinės nedelsiant.Jei sklypas yra grąžintas atgal į mus dėl pirkėjų atsisakymas mokėti mokesčius pirmiau čia, mes NEGALI išsiųsti siuntinį.Mes gamykloje Kinijoje, daugumai modeliu, mes turime jas į akcijas, jums tik reikia mums duoti 2-3 dienas bandymo įrenginį. 1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: stiklo šiaurės pakabukas šviesos, užduotis žibintai, pakabinti priemonė, lamparas techo, lu pakabukas apšvietimas, pakabukas šviesos cemente, lempa, trumpas kabo žibintai, Šiaurės, alavo lubų šviesos.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Crystal
Modernus Šiaurės
dekoras led
Maitinimo Šaltinis AC
Apdaila Nikelio
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Prekės Pavadinimas JAXLONG
Yra Pritemdomi No
Šviesos šaltinių skaičius 3
Sertifikavimo EMS
Technics Padengtą
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Vieta Viešbučio Kambarys
Lempų Gaubtų Spalvos Balta
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Įtampa 90-260V
meteoras dušas kabo lempa
Pagrindo Tipas Pleišto
Stilius Modernus
Metalo Crystal
Modelio Numeris Ali
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Garantija 3 metai
Sieniniai Šviestuvai Priedai veltiniams, vilna lempa
šviesos armatūra luminarie
Šviesos Šaltinis LED Lemputės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šiaurės Dizaineris Prabanga Cyrstal Sieniniai šviestuvai Modernios LED Pakabukas Lempa, Apšvietimas Viešbučio Salė, Restoranas, Patalpų Dekoro Kabo Lempa

Šiaurės Dizaineris Prabanga Cyrstal Sieniniai šviestuvai Modernios LED Pakabukas Lempa, Apšvietimas Viešbučio Salė, Restoranas, Patalpų Dekoro Kabo Lempa

Panašūs produktai: