ZHUDELENew 7" Spalvų Ekrano Vaizdo Įrašymo Duris Telefono Ryšio Sistema + Naktinio Matymo Durų Kamera + 1White Stebėti + 4GB SD Kortelė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€156.08

Dalintis

Apie prekę

Esame profesionalų apsaugos produktų gamintojas ,visos mūsų prekės yra aukščiausios kokybės,jei norite daugiau sužinoti apie mūsų produktus ,prašome patikrinti mūsų svetainėje : 7" Spalvotas Vaizdo Duris Telefono Domofonas Su CCD 700TVL Vandeniui IR Jutiklis Kamera 1 X 700TVL CCD Kamera + 1 X 7 Colių Spalvotas LCD Ekranas

Vaizdo domofonas monitorius yra su SD Kortele ,gali vaizdo ar fotografuoti !Kaip elgtis situacijoje, kai kas nors (svetimas) yra barbenimas į jūsų duris ?

Tai atsitinka visiems mums kartais reguliariai, priklausomai nuo to, kaimynystėje.Tačiau, jei norime išgirsti netikėtą pasibelsti į jūsų duris.Klausimas yra, ką mes turėtume daryti ?Paprastai, mes bus padaryti, žemiau dalykų:

1. Atidaryti duris tiesiogiai (Tai nėra geriausia idėja, jei jūs neturite žinoti, kas yra už jos ribų.Žinoma, jei jūs žinote, jis yra patikimas žmogus, tada jūs galite.)

2. Žiūrėti pro duris, langą (jei ją turi) pirmą kartą pamatyti, kas beldžiasi, jei neatpažįstate asmuo, jums gali paklausti, per duris, kas jie yra ir ko jie nori.Tačiau pagrindinis dalykas yra, tai geriausia pažvelgti, prieš aklai atidarant dureles.

3. Ignoruoti trankyti duris: Jei esate moteris(ar vaikas, ar vyresnio amžiaus) ne vienas namuose, tu gali ignoruoti trankyti duris.Bet jei svetimas yra vagis – kad asmuo gali eiti į priekį ir nutraukti, jei jie galvoja, kad niekas home.By todėl kai kurie triukšmo ar įjungus šviesą, nepažįstamasis bus žinoti, kas nors yra namie.Kita vertus, asmuo gali toliau trankyti tikiuosi gauti jūsų dėmesį.

Dabar, labai veiksmingas ir paprastas būdas naudojant mūsų vaizdo duris telefono ryšio garsiakalbių sistema.Aprašymai

Prekė jūs žiūrite yra mūsų naują atvykimo vaizdo duris telefono sistema.Monitoriuje yra įrengtas su 7 colių aukštos rezoliucijos spalvotas ekranas ir kamera 700TVL , kuris leis jums aiškiai matyti, kas yra už durų.Su kamera, montuojamas prie durų išorėje leidžia jums pasikalbėti ne ir žmonės, ne ne, taip pat gali kalbėti su jumis.Šis 2-way komunikacijos yra nebrangus ir efektyvus būdas kalbėti su nepažįstamasis prie durų, tačiau iš tikrųjų atverti duris.Lauko kamera turi 6pcs 940 nm infraraudonųjų SPINDULIŲ LED) ir infraraudonųjų SPINDULIŲ jutikliu , ir SPINDULIŲ jutiklis bus įjungti IR LED automatiškai, kai šviesos mažai.Jis leidžia jums gali aiškiai matyti, kas yra žinojimas duris net naktį, tai puikus dizainas .Ir tai, durys, telefonas gali dirbti su 15V elektros užrakinti, todėl jūs galite prijungti elektros užrakto sistemą.Su šia funkcija, jums nereikia eiti į duris atrakinti savo svečių, jums tiesiog reikia paspausti atrakinimo mygtuką ant stebėti atrakinti.Jis atneš didelę patogumo jūsų ir jūsų šeimos nariai. (Atkreipkite dėmesį, elektros užraktas nėra komplekte).

Jūs patirsite daug naudos iš šio vaizdo duris telefono sistema.Be to, tiek iš lauko skyriaus ir patalpų vienetas turi gerą išvaizdą ir modernus dizainas, kuris taip pat gali būti naudojama papuošti savo namus.Tai geras pasirinkimas jūsų namų saugumo ir domofonas.

Šis straipsnis yra 1 lauko blokas ir 1 patalpų bloko , jis palaiko 2 lauko kameros ir 4 patalpų stebi, ne daugiau.Jei jums reikia daugiau kamerų ir monitorių, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl kainų.Produkto savybės: * IP56 vandeniui lauko bloko. * Lauko kamera su lietaus atspalvis gali vengti tiesioginių saulės spindulių. * * Tarpusavio bendravimas yra tarp patalpų bloko ir lauko bloko. * Nesulūžtų lauko bloko. * Aukštos raiškos kamera, Naktinis matymas. * Laisvų rankų jungiamųjų. * Stebėjimo lauko. * Ryškumas, chroma ir žiedas reguliuojamas. * 8-akordas melodija skamba variantas. * "PASIDARYK pats" diegimo.Tchnique Parametras Adapteris įėjimo Įtampa:AC100-240V 50Hz-60Hz Dvejopos Įtampos.Adapterio išėjimo Įtampa,Srovė:DC15V 1500mA Talk time delay:120S ±10% Stebėti laikui:40S ±10% Išsklaidymo: stovėti Darbinė Temperatūra :-35~55 laipsniai.Santykinė drėgmė:10%-90%(RH)1

Pagrindinis nustatymas: 1.Paspauskite skambinimas mygtuką, iš lauko bloko patalpų) ekrano vaizdas . 2.Paspaudus stebėsenos mygtuką,patalpų ekrano vaizdas. 3.Fotografavimas automatinis arba automatinis, per 10s video yra neprivaloma.(fotografuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus,trikampio formos piktograma mirksi, kai pasirodys).Mygtukų veikimo stebėti: Stebėti sąsaja,mygtukų veikimą.Peržiūros mygtukas: Peržiūrėkite nuotraukas arba vaizdo įrašus Vaizdo mygtuką: vaizdo 10s .Vaizdo mygtukas: paimkite vieną nuotrauką.Stebėjimo mygtuką : laukimo .Mygtukas "atgal": grįžta atgal į kalendorių sąsaja.Įveskite meniu sąsaja,mygtukų veikimą.Vaizdo mygtuką: teisę Vaizdą": kairėje Stebėsenos mygtuką : patvirtinti įrašą .Mygtukas "atgal": grįžta į ankstesnį meniu.Play mygtukas "atgal": peržiūrėkite nuotrauką arba vaizdo įrašą .

Žymos: videx ip domofonas, "android" endoscop, 4g maršrutizatorius, kamera metalo mount, duris telefono, arlo usb, oem ip domofonas, 2018 fotoaparatas, laikiklis domofonas, vaizdo domofonas.

Charakteristikos

Technologijos ANALOGAS
Prekės Pavadinimas ZHUDELE
Samrt Namų Sąsaja No
Atsparus vandeniui Taip
Galia 100-240V
Rinkinio Sąrankos Vienas prie vieno doorphone video
Prisijungimo Būdas Laidiniu
Rezoliucija 700TVLine
Įrengimas Tvirtinimas Prie Sienos
Ekrano Tipas Spalvotas Jutiklinis Ekranas
Fotoaparatas spalva
Vaizdo kameros Jutiklio tipas CCD
Jutiklio Dydis(Coliai) 1/4
Ekrano Dydis 7
Tipas domofonas sistema
Modelio Numeris ZDL-97M11
Skambinti Taip
Įėjimo Zona NĖRA
Prieigos Kontrolė NĖRA
Atsakyti Režimas "Hands-free
Medžiaga Metalo
Dydis 173x97x33mm
Prijungimo Tipas Laidiniu
Žiūrėjimo Kampas (°) 92
IP Kameros Sąsaja Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ZHUDELENew 7

ZHUDELENew 7" Spalvų Ekrano Vaizdo Įrašymo Duris Telefono Ryšio Sistema + Naktinio Matymo Durų Kamera + 1White Stebėti + 4GB SD Kortelė

Panašūs produktai: