Nauja Išpardavimas
M65831 Karaoke Valdybos Aidėjimo Valdybos Mikrofono Stiprintuvo Valdyba Padidinti

M65831 Karaoke Valdybos Aidėjimo Valdybos Mikrofono Stiprintuvo Valdyba

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.35

-5%

€14.20

Dalintis

Apie prekę

modname=ckeditor

Darbinė Įtampa: Dvigubas AC 12V-15V

dydis : ilgai 100mm pločio 60mm

Dalinio naudojimo išardymą priedai, jei jums tai, ar ne vieta užsakymą

M65831 Mitsubishi Plieno Print & nbsp;.Dabar sunku rasti gerą integraciją originalus produktai.

Šis leidimas yra tobulinama remiantis pirmojo leidimo.Palyginti su originalia versija, ji turi šiuos patobulinimus:

1. PCB plokštė Naudoti 1.6 mm Storio dvigubos plokštės, 2.0 Anshi vario storio, tiksliai alavo purškimo procesą, užtikrinti gerą artimųjų veiklos didelių ir mažų srovių, pirmos klasės PCB kokybės

2. Teksaso arba JTC NE5532 dual veiklos stiprintuvas

3. Veiklos Stiprintuvas Integruota Sėdynė yra įdiegtas, siekiant palengvinti atnaujinima Veiklos Stiprintuvo.Problemų išardymas ir suvirinimo būtų išvengta.

4. Taivano uždaromos potenciometras, patvaresni

5. Potenciometras centro atstumas: 22,5 mm .Iš kairės į dešinę, yra mikrofonas, garsumo, mikrofono bosinė gitara, mikrofonas, garso aukštumą, aidėjimas reglamento, garso garsumo reguliavimas.

Naudojimo klausimais

1. Naudoti įžeminimo kiek įmanoma, pavyzdžiui, ekranavimui, įžeminimo, su paprasta metalo dėžė, gauti geriausią signalo-triukšmo santykis.

2 Su gera mikrofono stiprintuvo mikroschema, jums gali nepavykti įdiegti geras efektas, kai jūs įdiegti, kurios jūs, pirkėjai turėtų atkreipti ypatingą dėmesį!Nes mikrofono stiprintuvo grandine pati susitvarko garso nuo supančios aplinkos, tai yra labai lengva pajusti netvarkos įtaka supančiai aplinkai, todėl gatavo galios stiprintuvas yra pakraunami į metalo atveju, ir tada jungiasi su lukštais į žemę.Siūloma, kad mikrofonas valdyba turėtų būti supakuota į metalo ekranas langelį.Mikrofono įvesties lizdas taip pat gali būti pakeičiami vienas normalus uždarytas įjunkite, kad mikrofono įvestis galas gali būti tiesiogiai įžemintos po mikrofonas yra ištrauktas, tokiu būdu žymiai sumažinant dabartinių garso.

3. Atsižvelgiant į rėkia, K-daina produktų pasaulyje, ar gatavų produktų ar plokštelės, tikrai turės rėkia, kai mikrofoną prie garsiakalbio.Tai yra visiškai neįmanoma išnaikinti jį.Tai yra sveiku protu problema!uuuuuuuu Taigi, kai mes jį, naudoti, mes tik pabandykite naudoti mikrofono stiprus kryptingumas, ir mikrofonas neturėtų būti nukreipta prieš garsiakalbis!!

'

Žymos: stiprus garsas lauke vnt, baterija l39h, irf640, 308 geležinkelių, microphon stendas, įrašo mic, gera mic, g3 sennheiser, mic dėl mobiliųjų telefonų, PT2399.

Charakteristikos

Tipas Oro Kondicionierių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

M65831 Karaoke Valdybos Aidėjimo Valdybos Mikrofono Stiprintuvo Valdyba

M65831 Karaoke Valdybos Aidėjimo Valdybos Mikrofono Stiprintuvo Valdyba

Panašūs produktai: