Rankinį Dulkių Belaidžius Galingas Ciklonas Siurbimo Nešiojamas Įkraunamas Dulkių siurblys 6053 Greitai Įkrauti Automobilių, Namų Augintinių Plaukų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.75

-34%

€31.45

Dalintis

Apie prekę

STIPRI SIURBIMO & KRUOPŠČIAI išvalyti --120W super galios variklis yra stipri siurbimo iki 6Kpa, gali lengvai sugerti plaukų, maisto likučių, dalelių, ir mažiau negu 0,1 mikrono šiukšles paslėptas sofos, pagalvėlės ir kt.Išmintingas pasirinkimas, kasdien quick pick-up, automobilių valymo ir namų valymas.

UNIVERSALUS, PARAMA VISŲ pusių DRY & ŠLAPIAS VALYMAS-Tai rankiniai dulkių siurblys yra universalus su daugiau nei viena priedus; pratęstas žarna didėja, valymas, taikymo sritis ir daro valymo lengviau.Siauras įrankis leidžia jums pasiimti šiukšles ne siauras kampe arba vietos; dulkių šepetys leidžia sugerti plaukų ar likučių nuo subtilaus paviršiaus ir vidaus apdaila.Jis padeda jums lengvai valyti dulkių, šiukšlių, duonos trupinius, naminių gyvūnėlių plaukai, šunų plaukų, kačių plaukai, ir skysčių (ne daugiau kaip 100 ml).

BELAIDŽIAIS , LENGVAS , NEŠIOJAMAS-- Belaidžius ir prieinamas!Tai belaidžiai vakuuminis dulkių siurblys yra lengvas ir lengvai atlikti.Ji išlaisvina mašina ir padeda jums sutvarkyti laiptai, virtuvėje, grindys,kilimas,automobilių ir sunkiai pasiekiamose vietose.

Jums nebereikia būti kentėjo nuo sudėtingų ir susukti laidą. 1.6 svaras svoris ir ergonomiškas handstick dizainas padės jums reikia laikyti atokiai nuo nuovargio, kurį sukelia valymas.

GREITAS MOKESTIS, KELIŲ APSAUGOS -- rankinį dulkių siurblį priima 3500mAh li-jonų baterijas, naujausios kartos įkrovimo technologiją ir savarankiškai parengti pažangios energijos valdymo technologija, kuri leidžia greitai įkrauti baterijas per 3-4 valandas ir 30 min ilgalaikio veikimo laiką.

Kelių apsaugos priemonės, numatytos pagal pažangaus energijos valdymo technologija geriau užtikrinti įrangos saugumą visoje įkrovimo procesą.

Specifikacijos: spalva:juoda Medžiaga:ABS dydis: 35*10cm Pakuotės Turinys: 1 x Rankinį Automobilio Vakuumo 1 x Plokščią Siauras Antgalis 1 x EVA Pailginti Lanksti Žarna 1 x Dulkių Šepetėlis 1 x Žarnos jungtis 1 x anglų Vadovą Pastaba: · Prašome leisti 0.5-1cm klaidų, dėl rankinis matavimas · Prekės spalvą rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats Sveiki dropshipping užsakymą, mes ne pateikti bet kokios reklaminės medžiagos.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Keturvalakiai.lt!

Žymos: oloey dulkių siurblys, cleaner rankinį dulkių, sn50t3, vakuuminis dulkių erkės, filtrų paketai, didelis ciklonas, nešiojamų rankinis dulkių siurblys, nešiojamų automobilių belaidis dulkių siurblys, švaresnis dulkių, automobilių švaresnis dulkių.

Charakteristikos

Funkcija 1 automobilių dulkių siurblys / Belaidis dulkių siurblys / vacum cleaner
Prekės Svoris 750g
Modelio Pavadinimas NENFIX 6053 Automobilių Dulkių siurblys
Vardinė Energijos 24Wh
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 35cm
Prekės Pavadinimas NENFIX
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Įkrovimo Lizdas UBS sąsaja
Medžiagos Tipas ABS+PC
ARated galia 120w
Akumuliatoriaus veikimo trukmė 20MIN
Funkcija 5 automobilio salono valymo dulkių siurblys / automobilių dulkių cleaner
Specialios Funkcijos Wireless Portable Automobilių Vakuuminio
2 funkcija Handheld vacuum cleaner / belaidis Dulkių siurblys
Elemento Aukštis 12cm
4 funkcija baterijos dulkių siurblys / dulkių siurblys belaidžius
3 funkcija nešiojamas dulkių siurblys / dulkių siurblys automobilio / automobilių vakuuminio
Elemento Tipas Dulkių Siurblys
Elemento Plotis 90cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Rankinį Dulkių Belaidžius Galingas Ciklonas Siurbimo Nešiojamas Įkraunamas Dulkių siurblys 6053 Greitai Įkrauti Automobilių, Namų Augintinių Plaukų

Rankinį Dulkių Belaidžius Galingas Ciklonas Siurbimo Nešiojamas Įkraunamas Dulkių siurblys 6053 Greitai Įkrauti Automobilių, Namų Augintinių Plaukų

Panašūs produktai: