Elektros Porų Švaresnis Blackhead Dulkių Šalinimo Inhaliatorių Vietoje Spuogų Juoda Galvos, Veido Priežiūra, Valymas Valiklis Eliminator Removedor Įrankis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.17

-22%

€16.89

Dalintis

Apie prekę

Porų Dulkių siurblys Blackhead Šalinimo Inhaliatorių vietoje Spuogų Juoda Galva Veido Valymas Valiklis Eliminator Elektros removedor Įrankiai

Aprašymas:

Tai yra mutifunction siurbimo mašina, kuri gali sugerti blackhead, spuogai, erkių, purvo ir pan ant veido ir švarios veido odos.Ji priima dulkių siurbimo technologija, užtikrinančia stipri absorbcija 40kpa galios pasiekti geriausių siurbimo rezultatas.Nes jis skirtas gydyti įvairias odos problemas, mes įrengti keturi siurbimo galvutės su įvairių funkcijų, kurios tinka visiems odos tipams.Lengva operacija, naudinga ir piratical, jums verta pirkti.

Ypatumai: ABS medžiaga yra netoksiškas, higienos ir patikino, kad naudoti.Dulkių siurbimo, 40kpa galia yra stipri absorbcija veiksmingai blackhead, spuogai, naftos siurbimo ir jokios žalos odai.Visų pirma dizainas siurbimo galvutės pašalinti blackhead ir tepalas ant negyvų kampų lengvai. 3 lygių reguliuojamas įsiurbimo, kad ji tinka spręsti įvairias odos problemas.Įrengta keturių siurbimo galvutės su įvairių funkcijų valyti savo veido odą.Racionalizuoti kūno, lengvas, lengva laikyti ir patogu naudoti.Galite drąsiai krauti bet kuriuo metu, bet kur, su USB krovimo laidu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Pavara: 3 Lygiai(Aukštas, Vidutinis, Žemas)

Maitinimo Būdas: USB Įkrovimas

Spalva: Juoda, Pilka(Pasirinktinai)

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 254g

Elemento Tipas: Blackhead Siurbimo Šalinimas

Funkcija: iš Pirmaujančių bei šalinant blackhead, spuogai, erkių, purvo ir pan.

Instrukcija Įvairių Vadovai:

Dirbtinis Zondas Vadovas: Odos priežiūra.Savybės absorbcija galimybes ir aktyvacijos sugeba ant paviršiaus, kuris gali suteikti odai geriau masažas pagal aplinkybė, jokios žalos odai, todėl gauti efektą, pašalinti negyvų odos, įjungimo ir valyti odą.

Didelis apvalios angos Vadovas: Blackhead šalinimas.Su stipri siurbimo, ji gali pašalinti blackhead, spuogai ant T zonos ir veido veiksmingai.Lėtai juda, kai mamos ir pasilikti ne daugiau nei 2 sekundes pačioje vietoje tuo atveju, paraudimas, odos atsiranda.

Mažos apvalios Skylės Vadovas: Siurbimo yra silpnas, kurie gali padėti pašalinti blackhead, kur dideli galvos negali pasiekti valikliu ir kruopščiai išvalyti.

Ovalo formos Skylę Vadovas: Stangrina odą, panaikinti smulkias raukšleles, didina odos elastingumą.Ovalo formos, atrodo, geležies.Per minkšta trumpas pakartotinai siurbimo gali įmonė ir pakeliama oda šiek tiek padidinti gyvybingumą, didina elastingumą ir panaikinti smulkias raukšleles.

Poveikis:

Pašalinti blackhead, spuogai, baudos linijos, negyvas odos erkutės.

Sutraukti poras, nešvarumus

Švarus tepalas

Eglės odos

Pašalinti raukšlių

Kaip Pašalinti Blackhead:

1.Pajusti jėgą įsiurbimo, susipažinę su operacija naudojant jį savo ranka prieš veidą.

2.Drėkinamasis su karštu rankšluosčiu 3-5 minutes geriau poveikis.

3.Siūloma daryti veido sauna nors čiulpti blackhead išlaikyti odą drėgną, todėl, kad blackhead gali būti lengvai čiulpti iš ir be paraudimas.Juda lėtai palei odą, o įsiurbimo ir įsitikinkite, kad likti ne daugiau kaip 2 sekundes pačioje vietoje, o visas procesas turėtų būti ne daugiau kaip 5 minučių.

4.Plauti savo veidą su šaltu vandeniu arba taikyti kaukė sutraukti poras.

Paketas Apima:

1 x Pagrindinis Prietaisas,

1 x Didelis apvalios angos Vadovas

1 x Mažas apvalios angos Vadovas

1 x Ovalo formos Skylę Vadovas

1 x Dirbtinis Zondas Vadovas

1 x USB Kabelis

1 x Pack Kempinės ir Guminiai Žiedai

Pastaba :

1. Prieš Naudojimą įsitikinkite, kad poras yra visiškai atidaryti po to, kai karštą vonią ir veidą drėgna.

2. Naudojimo metu: Prašome perkelti jį lėtai palei odą.Neturi likti vienoje vietoje ilgą laiką, siekiant išvengti kenkia jūsų odai.Jis gali žįsti iš riebalų, whiteheads, spuogai ir gana seklus, inkštirų.Jei blackhead yra gana giliai, tai geriausia naudoti ją kartu su kilęs losjonas.Nesvarbu, kad negaliu čiulpia iš blackhead, kai jūs jį naudoti vieną kartą.Nevartokite ilgą laiką už kiekvieną kartą, siurbimo.Su tam tikrą laikotarpį, per savaitę ar dvi, inkštirų, kad yra daugiau giliai bus, ir bus ne palikti randus.

3. Po Naudojimo: Jūs galite padaryti odos priežiūros naudojant šaltą vandenį, sutraukti poras.

Žymos: cleaner akučių, švaresnis dulkių akučių, blackhead čiulpia, juodu tašku pašalinti, valiklį, odos vakuuminis, blackhead remov, švarus porų vakuuminio, Black point dulkių siurblys, blackhead cleaner, dulkių acn.

Charakteristikos

Gamybos procesas Mašina Padarė
spalva Juoda, Pilka(Pasirinktinai)
Function3 Diamond Dermabrasion
Function1 Iš pirmaujančių Bei Šalinant Blackhead, Spuogai, Erkių, Purvo ir pan.
Funkcija Negyvos Odos Pašalinimas
kilmės vieta Kinija
Modelio Numeris Blackhead Porų Cleaner
Pavara 3 Lygiai(Aukštas, Vidutinis, Žemas)
Pakuotės Svoris
Maitinimo Šaltinis USB Įkrovimas
Tipas Maquiagem
Dydis Medium
Function2 Veido Porų Dulkių Siurblys Asmeniui
Prekės Pavadinimas TMISHION
Medžiaga Plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elektros Porų Švaresnis Blackhead Dulkių Šalinimo Inhaliatorių Vietoje Spuogų Juoda Galvos, Veido Priežiūra, Valymas Valiklis Eliminator Removedor Įrankis

Elektros Porų Švaresnis Blackhead Dulkių Šalinimo Inhaliatorių Vietoje Spuogų Juoda Galvos, Veido Priežiūra, Valymas Valiklis Eliminator Removedor Įrankis

Panašūs produktai: