2din Automobilio Radijo 2G + 16G Android 8.1 daugialypės terpės Grotuvas, Navigacija, GPS Player 9 colių solaris verna 2016 2017 autoradio

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€78.60

-50%

€157.21

Dalintis

Apie prekę

Android 8.1 automobilio radijo ypatinga Hyundai Verna RAM + ROM: 2G + 16G

Specialios funkcijos:GPS,galinio vaizdo kameros,DVR kamera,OBD2,veidrodis nuorodą,Wi-Fi,vairas kontrolė, "Bluetooth".

Operacinė Sistema: Android 8.1

Ekrano dydis: 9 colių

PROCESORIUS: 1.2 Ghz Quad-core

Įėjimo Galia: 4*60W

RAM: 2GB

ROM: 16 GB

Rezoliucija: 1024*600

Ekranas: Capacitive Touch

"Wi-Fi": Parama

USB Lizdai:Parama

GPS:Parama

1.GPS funkcija,Android radijas palaiko praktiškai visas programas su žemėlapiais (Yandex maps", "Google" žemėlapiai, IGO žemėlapio ir kt.).Galite atsisiųsti jūsų mėgstamą paraišką per "Google play", taip pat galite atsisiųsti žemėlapį iš telefono, tada įdiekite USB neprisijungęs GPS.

2.Parama USB DVR,Kai setup, ši funkcija gali fiksuoti įvykius, kurie atsiranda vairuojant, teikti saugos funkcijų, pavyzdžiui, susidūrimo filmuotą medžiagą.taip pat galite spustelėkite šią nuotrauką patikrinti, DVR

3.Paramos galinio vaizdo kamerą ,Kai automobilį Atbuline Pavara, šio automobilio DVD bus automatiškai pereiti prie atsarginio kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos.jei norite, galinio vaizdo kamera, pls spustelėkite šią nuotrauką, ją patikrinti .

4."Bluetooth" funkciją,palaikyti pokalbį, muzikos, balso "Bluetooth" ryšiu Prijunkite savo išmanųjį telefoną naudodami "Bluetooth" funkciją,galite skambinti ir atsiliepti į skambučius tiesiogiai iš automobilių DVD pati su built-in MIKROFONO ir garsiakalbio.Padaryti savo laisvą ranką už saugų vairavimą.

5.Veidrodis nuorodos, galite prijungti "iphone" ir "android" telefonų Telefone, pvz., GPS navigacijos,muzikos,žaisti žaidimus,vaizdo įrašus.Leidžia prijungti vairuotojo lengviau, saugiau ir maloniau.Android telefonus, gali prisijungti ir kontrolės įtaisas, USB, iphone, galima prisijungti prie "Wi-Fi".

6.Remti vairas ,suderinama su dauguma vairas kontrolės funkcijas.Lengva perjungti dainas,kanalus ir reguliuoti garsumą, taip pat vertus-nemokamai "Bluetooth" telefono suteikti jums saugiau ir maloniau kelionę.

7.Multimedia Player", 1024*600 raiškos ekranas, parama HD 1080P vaizdo ekranas.Build-in Wi-Fi mėgautis muzika ir vaizdo įrašai tinkle.Paramos rodymo iš USB ir SD Kortelės.Laikmenų Formatas:JPEG,DVD-R/RW,CD,WMA,MP3,DVD-RAM,Mp4,ebs.

8. Bulid savo garso.Ir su built-in 4 x 45 W, įgarsinimas, muzikos garsai aiškūs net ir dideliais kiekiais.Pritaikyti garsą į jūsų asmeninius pageidavimus 9-band graphic equalizer.Pop, Rock, Jazz, Klasikinės, Butas, Vartotojo, Balso.Kelis pritaikymas pasirinkimo leidžia jums pritaikyti garso patirtis jūsų, kaip.

9.Remti OBD2, Diagnozuoti jūsų automobilis statula, bet kuriuo metu, ir tiesiog reikia atsisiųsti OBD2 apk radijo, ir jei jums reikia OBD2, pls spustelėkite šią nuotrauką rinktis.

10.Paramos WIFI,galite naudoti radijo prijungti jūsų telefono hot spot ar kitų "Wi-Fi", tada jūs galite atsisiųsti jokių programų, jūs norite, ir Lengvą prieigą prie tinklo.

11.Parama Įvairių Kalbų,ten tik dalis kalbų r

12.Pagrindinis Meniu

Jis palaiko daug automobilio modelio logotipu, kaip Boot Logo, gal galite patikrinti tai, ten rodomas tik dalis logotipą, radijas.

13.Efektyvus Šilumos Išsklaidymo.Prietaisas su itselfficiant šilumos išsklaidymo bus nuolat veikia stabiliai taip, ir dar leidžia sklandžiai, net jei jūsų automobilius temp pasiekia iki 70℃.Išmetamųjų dujų šilumos per dvigubi aliumininiai šilumos kriaukle

14.Puikus pertraukti apsauginės plėvelės metodai

1.Prašome naudoti peilio rasti apsauginės plėvelės

2.Ašara apsauginės plėvelės

3.Puikus HD, Didelis ekranas

15.Produkto išvaizda ir kabelio jungtis, galinio vaizdo kameros jungtis.

Yra dviejų tipo radijo laidų, pls check it, N1, įskaitant sklype, bet N2 jums reikia nusipirkti,jei jums reikia N2, pls spustelėkite N2 nuotrauką, kad jį gauti

Mūsų darbo laikas 9:00-18:00 pirmadienį-penktadienį(Pekino laiku), todėl, jei mes dont atsakyti jums, nes mūsų laikas yra skirtingas,kai mes jį pamatė, reiktų atsakyti jums teisę netrukus, dėkoju.

Kiti "Android" Radijas

Jei jums įdomu, gal galite spustelėkite šią nuotrauką į check it

Žymos: automobilio radijas, durų solaris, belaidis garsiakalbis, "bluetooth" automobilio radijo, hyundai accent, 2din android radijas, "android" automobilių, smartphon, už "hyundai" solari, medžiaga indija.

Charakteristikos

Modelio Pavadinimas Už "Hyundai" solaris verna
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolės
Elemento Dydis 230*220*130mm
Ekrano Dydis 9"
ROM 16G
Sertifikavimo NĖRA
RAM 1G
Kilmės KN(Kilmės)
Max Išorinė Atmintis 64G
Operacinės Sistemos Android 8.0
Hyundai Modelis akcentas
Prekės Pavadinimas che ilgai
Įtampa 12V
Galia 4*45-60W
Rezoliucija 1024*600
Din Dvigubas Din
OSD Kalba Vietnamo
Akcentas-Metai 2015 m.
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "HYUNDAI"
Prekės Svoris 1.9kg
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Medžiagos Tipas Aliuminio+plastikas+Elektroninė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2din Automobilio Radijo 2G + 16G Android 8.1 daugialypės terpės Grotuvas, Navigacija, GPS Player 9 colių solaris verna 2016 2017 autoradio

2din Automobilio Radijo 2G + 16G Android 8.1 daugialypės terpės Grotuvas, Navigacija, GPS Player 9 colių solaris verna 2016 2017 autoradio

Panašūs produktai: