Balta/Dramblio kaulo Katedra Ilgis 3M Nėrinių Krašto Aplikacijos Vestuvių Šydas, Ilgas Nuotakos Galvos Šydą, su Metalo Šukos Nuotaka Vestuvių Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.57

-34%

€23.95

Dalintis

Apie prekę

Sveiki Atvykę Į Mano Vestuvinė Suknelė

Savybės ir specifikacijos: Ilgis: apie 3M Platus: apie 1,5 M Šydas siūti su metalo šukos Neto svoris: apie 0.3 kg Spalva:Balta arba Iovry Pristatymas:Keturvalakiai.lt Standartinis pristatymas.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Keturvalakiai.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Keturvalakiai.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite;"Pristatymas ir apmokėjimas"tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: 1-3 darbo dienas.

1.Jūs turite 5 dienas nuspręsti, jei prekės yra dešinėje jums po to, kai gavo juos.

2.Galite grįžti arba mainų bet unworn,unwashed,nepakeistas,nepažeistos elementus originalioje pakuotėje, įskaitant savo įsakymu Nr.

3.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

4.Siekiant slove savo problemą kuo greičiau,susisiekite su mumis pirmą, ir pasakykite mums savo sugrįžimo sezoną.

5.Po to, kai mes gavome savo grįžta sklypas info ir sekimo Nėra.mes grąžinsime jūsų pinigus į savo sąskaitą per 3-10 darbo dienų.

6.Mes labai atsiprašome, jei gavote prekę, kuri yra ne tai, ką iš tikrųjų galite užsisakyti ar ne tas pats, kaip nuotraukose arba aprašymo-sako tinklalapiuose.

7.Visos suknelės yra kopijas iš interneto puslapių,o ne lygiai tas pats absoliučiai.bet mes stengiamės, kad suknelė arti nuotraukas.taigi, prašome įsigyti racionaliai.nors tai yra pigiai.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

jei turite kokių klausimų, prašome klausti prieš mokėjimo arba palikti naujų pranešimų į mane, kai jums padaryti tai,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandos.ačiū

Žymos: black veil vestuvių, wed šydas, šydas, mėtų nėrinių aplikacijos, humoro kauke, vestuvių šydas, ilgas, trumpas, nuotakos nėrinių apdaila, pilvo šokio šilko šydas, nuotakos ilgai šydas, katalikų mantilla šydas.

Charakteristikos

Technics Appliqued
Skaros Kraštas Stilius Nėrinių Krašto
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Vualiai Sluoksniai Vieno Sluoksnio
Lytis MOTERIS
Tipas Katedra Šydas
Prekės Pavadinimas taroandeddo
Modelio Numeris Sim-1228-41
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ŠILKO
Elemento Tipas Nuotakos Vualiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Balta/Dramblio kaulo Katedra Ilgis 3M Nėrinių Krašto Aplikacijos Vestuvių Šydas, Ilgas Nuotakos Galvos Šydą, su Metalo Šukos Nuotaka Vestuvių Priedai

Balta/Dramblio kaulo Katedra Ilgis 3M Nėrinių Krašto Aplikacijos Vestuvių Šydas, Ilgas Nuotakos Galvos Šydą, su Metalo Šukos Nuotaka Vestuvių Priedai

Panašūs produktai: