Nešiojamų Apsaugoti Atveju Maišelis Maišelis + Screen Protector Shield Plėvelę Garmin Požiūris G80 Golfo GPS Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.27

-5%

€6.60

Dalintis

Apie prekę

modname=ckeditor

Aprašymas: Suteikia visas-apie apsaugą nuo įbrėžimų, smūgių, dulkių ir kitų atsitiktinio sugadinimo Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Nailono, Stipraus austinio diržo Diržo Kilpa Ant Užpakalinio Turi savo prietaisą saugiai Laikyti prietaisą saugūs ir apsaugoti stiliaus su šios odos atveju, jei yra suprojektuotas tvirtesnis sukibimas telefono įsitikinkite, kad įrenginys nėra lengvai nukrito

(Ekrano Apsaugų) Savybės: visiškai naujas, Clear Screen Protector, Ateina su skudurėliu Ne reikia vandens, trunka 5-10 minučių, instaliuoti Pre-cut rungtynės ekrano forma, apimanti visą skystųjų kristalų (LCD stiklo ekranas Anti-Scratch, Skydas ir apsaugo jūsų ekraną nuo nepageidaujamų įbrėžimų Anti-UV, filtruoti 99% UV šviesa nuo ekrano atspindi jūsų akis Sumažinti-Glare, padėti sumažinti erzina paviršiaus blizgesį pagal ryškios šviesos Tai nesikerta su sensoriniu ekranu.Puikaus charakterio pripažinimo Lengva įdiegti, Savarankiškai žemes, nepaliktų lipni likučių po pašalintas!Pašalinti, tiesiog žievelės vieną iš kampų ir lėtai toliau.

Specifikacija: Reikmenis: Išvalyti 3-jų sluoksnių, PET plėvelės Paviršius: Lygus, o ne gumos jaustis Storis: 0,12 mm (atitinka įprasto spausdinimo popieriaus) Dydis & Pritaikymas: Pre-cut, tiksli ĮRENGTAS modelio sąrašo pavadinimas tik.Pakuotė: Kiekvieno užsakymo ateina su viena skudurėliu ir montavimo instrukcija

(Ekrano Apsaugų) Montavimo Patarimai: 1. Jei norite įdiegti, prašome išvalyti savo darbo srityje, nusiplaukite rankas, nuvalykite ekraną na, ir įsitikinkite, kad čia NĖRA DULKIŲ daleles arba korp ekrane prieš taikant. 2. Traukti lapelį apie 1 vieno colio atskleisti lipnios pusės.Veido Ekraną Padengti savo prietaiso LCD, suderinti Ekrano Dangtelio dešinėje viršutiniame kampe, vietoje ją švelniai iš dešinės į kairę arba iš viršaus į apačią, ir lėtai nuimkite tab 1 tuo pačiu metu. 3. Paimkite savo laiko, darbo burbuliukai lėtai prie ekrano kraštų. 4. Nuimkite viršutinį apsauginės plėvelės traukiant tab 2, šį lapelį, bus pašalinti viršutinę apsauginės plėvelės.

Pakuotė: 1* Nešiojamų Nailono Dėklas 3* Ekrano Protectr Filmai

SPALVA:

Visos nuotraukos yra profesionalių fotografų pagal studija šviesos.Nes spalvos skiriasi tarp skirtingų šviesos sąlygų, skirtingų monitorių ir net skirtingi asmenys, spalvų tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos nuotraukoje.Spalva skirtumas nėra kokybės defektų.

Prietaisas yra tik parodomosios ir NĖRA įtrauktos į prekybą.

Žymos: audi kamera priekyje, kettler, garmin g80 filmas, garmin gps laikiklis, garmin, dviračio gps laikiklis, carabin, nemokama gps tracker, garmin g80, garmin požiūris g80.

Charakteristikos

Tipas Maišelis
Dizainas Paprastas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ickoy
Suderinamos Prekės GARMIN

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Apsaugoti Atveju Maišelis Maišelis + Screen Protector Shield Plėvelę Garmin Požiūris G80 Golfo GPS Priedai

Nešiojamų Apsaugoti Atveju Maišelis Maišelis + Screen Protector Shield Plėvelę Garmin Požiūris G80 Golfo GPS Priedai

Panašūs produktai: