SEXYWG Besiūlių Moterų Jogos Rinkinį Treniruotės, Sporto Salė, Fitneso Drabužius ilgomis Rankovėmis Pasėlių Top Aukštos Juosmens Antblauzdžiai Užpakalis Keltuvai Kostiumas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.54

-44%

€29.54

Dalintis

Apie prekę

mūsų parduotuvėje palaiko DROPSHIPPING ir DIDMENINĖS prekybos paslaugos

Nėra sąskaitos faktūros ,prekių ,reklaminės medžiagos į paketo

Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl už problema, kad

SEXYWG Besiūlių Moterų Jogos Rinkinį Treniruotės, Sporto Salė, Fitneso Drabužius ilgomis Rankovėmis Pasėlių Top Aukštos Juosmens Antblauzdžiai Užpakalis Keltuvai Kostiumas

1. Medžiaga : 65% poliesteris + 25% nailonas + 10% spandex.Su antblauzdžiai audinys yra švelniausiu medžiaga aplink.Gražus oro pralaidumas, Ramstyti savo stuff, stiliaus ir nors patiria aukščiausią komforto lygį.

2. Lieknėjimo Jogos Antblauzdžiai : Atsitiktinis Sporto Legging klijuoti su paprasta dizaino ir su aštriais linijos kontūras puikiai apačioje kreivė.

3. Šviesą atspindinčios Juostelės : Sportinis kostiumas su spalvinga color line " dizainas .

4. Kairėje ir dešinėje pusėse yra pritvirtintas su šviesą atspindinčios juostelės dizainas, ir naktį judėjimas turi atspindinti funkcija pagal apšvietimo šviesos, siekiant pagerinti saugą naktį sporto.

5. Parametras & Progoms - Ji suteikia lengvas komfortą kartu su prakaito sugėrimo ir drėgmės wicking galimybes.Ji yra sukurta siekiant pagerinti moterų jogos fitneso patirtis.Jogos antblauzdžiai gali būti naudojamas sporto salėje, Pilates studija, lauko sporto ir kasdien laisvalaikio vietose, Perėjimas nuo kasdienių į solidi per kelias minutes.Paryškinkite savo mėgstamą priedai ir kulnai, gali būti naudojamas ištisus metus.

1 Gabalas kūno shaper juosmens treneris užpakalis keltuvai legging kostiumai .

Jeigu turite kokių nors reikalavimų ,pvz., spalvos, dydžio ar problemų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes pasistengsime, kad tilptų jums ,ačiū !!!

DYDŽIŲ LENTELĖ

Dydis

S

M

L

XL

Siūlau Taurė

32A/70A 32B/70B

32C/.70C

34A/75A 34B/75B

34C/75C

36A/80A 36B/80B 36C/80C

38A/85A 38B/85B

38C/85C

underbust

65-70cm

70-75cm

75-80cm

80-85cm

Krūtinė

75-85cm

80-90cm

85-95cm

90-100cm

Juosmens

66-70cm

70-74cm

74-78cm

78-82cm

25.9-27.5 colių

27.5-29.1 colių

29.1-30.7 colių

30.7-32.3 colių

Hip

80-90cm

85-95cm

90-100cm

95-105cm

31-35inch

33-37inch

35-39inch

37.4-41.3 colių

Kelnių Ilgis

83m

85cm

87cm

89cm

Viršūnės Ilgis

34m

Ne didesnis kaip 36 cm

38cm

40cm

Pastaba : Rankinis matavimas bus jau 2-3cm skirtumas , o 1 colis = 2,54 cm .

1. Jūs galite padaryti drop laivyba?

mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2.Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas Keturvalakiai.lt .

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Keturvalakiai.lt.

2.Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.Keturvalakiai.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3.Prekės yra vežamos Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: sexywg, užpakalis padas, besiūliai tracksuit, šilko skaidrus apatinis trikotažas moterims, besiūliai liemenėlė, mankštos apranga, jogos rinkinį liemenėlę moterims, sporto drabužiai moterims, joga, crossfit top gym, butt lift.

Charakteristikos

jogos ziajać Prekės Pavadinimas Moterų Lieknėjimo Mankšta liesas legging Ziajać kontrolės kelnaitės kelnės
jogos kelnės Modelio Numeris feminino Kūno shaper Juosmens Treneris Korekcinių Apatiniai Ziajać NB666
Lytis MOTERIS
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Ziajać Ilgis Visas Ilgis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
jogos ziajać Funkcija Pilvą kontrolės,Svorio,Riebalų Suspaudimo,plonas,Užpakalis, Pakelkite,bodyshape
jogos ziajać funkcija Vidurio juosmens elatic pločio juostos,atspindinčios juodos juostelės,sklandžiai susiuvami,legging
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris NB666
jogos ziajać Tinka Grupės Moteris,Mergina,merginos,moterys po Gimdymo Karšto Mama Ziajać Lieknėjimo Kelnių Panty
Audinio Tipas Kita
Medžiaga Spandex
jogos ziajać Elemento Tipas Drabužiai ir jų Priedai-moteriški Drabužiai-Artimieji-skustukai
jogos ziajać Kilmės Vieta Shenzhen,Kinija (Žemyninė),100% Naujas Atvykimo,Aukštos Kokybės,super tampri
jogos ziajać tinka proga Moterų fitneso treniruotės joga, šokiai dviračių veikia salė, bėgimo sporto
jogos ziajać Medžiaga 65% poliesterio + 25% nailonas + 10% spandex,Aukštos elatstic patvarus
Prekės Pavadinimas sexywg
jogos ziajać Dydis Moterų S,M,L,XL, Moterų karšto Veikia Jogos Ilgas Kelnes Sporto fitneso Legging Stora

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

SEXYWG Besiūlių Moterų Jogos Rinkinį Treniruotės, Sporto Salė, Fitneso Drabužius ilgomis Rankovėmis Pasėlių Top Aukštos Juosmens Antblauzdžiai Užpakalis Keltuvai Kostiumas

SEXYWG Besiūlių Moterų Jogos Rinkinį Treniruotės, Sporto Salė, Fitneso Drabužius ilgomis Rankovėmis Pasėlių Top Aukštos Juosmens Antblauzdžiai Užpakalis Keltuvai Kostiumas

Panašūs produktai: