Sodo Kirpimo Genėjimo Žirklės Tiesiai Iš Nerūdijančio Plieno Ašmenys Bud Žirklės, Sodo, Skinti Vynuogių Vaisių Pruner Sodo Įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.46

-3%

€3.57

Dalintis

Apie prekę

Sodo Kirpimo Genėjimo Žirklės Tiesiai Iš Nerūdijančio Plieno Ašmenys Bud Žirklės, Sodo, Skinti Vynuogių Vaisių Pruner Sodo Įrankiai

Kulka Taškų:

1、Sumažinti Vertus Padermė: Šie miniatiūriniai patarimas žirklės yra spyruokliniai, todėl jie gali automatiškai stumti save toli nereikia labai sumažina rankos nuovargį, todėl šios žirklės idealiai tinka artritu, riešo kanalo tunelio, riešo arba riešo problemų Žmonių.Patogi rankena rankenos darbą lengvai ilgą laiką be jausmas nemalonus

2、Nerūdijančio Plieno Peiliukai: Šių aukštos kokybės žirklių, yra įrengti nerūdijančio plieno tikslumo aštrūs peiliai, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai užsakymas, kirpimas ir formavimas, rožių, vienmečių augalų, daržovių ir maži sodai.Rankena: Minkšta guma (TPR) su šlapia danga, kad išvengti rankų nuovargio .

3、Saugūs Ir Lengva naudotis: Šie miniatiūriniai patarimas žirklės funkcija saugią ir patikimą šoninį blokavimo mechanizmą, kuris apsaugo peilį ir nuolat jį išjungti, kai jie nėra naudojami.Nesvarbu, ar esate į dešinę arba į kairę, tai kirpimas žirklės yra skirtos dirbti gerai.

4、Tiksli Pjovimo: Su šių micro-patarimas peiliukai, jūs galite lengvai apdaila tarp augalų tiesiog pjovimo plotą arba dalį norite sumažinti nepažeidus kitų svarbių kamienų ir šakų, kiti augalai.

5、Priežiūra: Valyti peilis po kiekvieno naudojimo

Savybės:

1. Sumažinti vertus padermė: Šie miniatiūriniai patarimas žirklės yra spyruokliniai, todėl jie gali automatiškai stumti save toli nereikia labai sumažina rankos nuovargį, todėl šios žirklės idealiai tinka artritu, riešo kanalo tunelio, riešo arba asmuo, su riešo problema.Patogi rankena rankenos darbą lengvai ilgą laiką be jausmas nemalonus

2. Geležtės: Šių aukštos kokybės žirklių, yra įrengti nerūdijančio plieno tikslumo aštrūs peiliai, pasiruošęs, kad atitiktų visus jūsų užsakymas, frezavimo ir formavimo poreikius rožės, vienmečių augalų, daržovių ir maži sodai; rankena: minkšta guma (TPR) su šlapia danga, užkirsti kelią rankose, Nuovargis.

3. Saugus, lengvai veikti: Šios miniatiūrinės patarimas žirklės turi saugią ir patikimą šoninį blokavimo mechanizmą, kuris apsaugo peilį ir nuolat jį išjungti, kai jie nėra naudojami.Nesvarbu, ar esate į dešinę arba į kairę, tai kirpimas žirklės yra skirtos dirbti gerai.

4. Tiksli pjovimo: Su šių micro-patarimas peiliukai, jūs galite lengvai apdaila tarp augalų tiesiog pjovimo plotą arba dalį norite sumažinti nepažeidus kitų svarbių kamienų ir šakų, kiti augalai.

5. Priežiūra: Valyti peilis po kiekvieno naudojimo

Aprašymas:

Medžiaga: nerūdijančio plieno PP+TPR

Matmenys(apytiksl.): bendras ilgis: 16,5 cm/6.49" ašmenų ilgis 5cm/skirti 1,96" kartu dirbti plotis 3cm/1.81"

Naudoti scena: sodo priežiūros, medžio apdailos, gėlių skynimas, vaisių skynimas

Paketų Sąrašo:

1* Sodo Žirklės

Pastabos:

Ekrano spalvos skirtingų monitorių, gali būti šiek tiek skirtingi.Prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind, prieš pateikiant užsakymą.

Mokėjimo būdai:

· Jūs galite atlikti mokėjimą per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

· Jūsų mokėjimas bus patikrintos Keturvalakiai.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

· Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Keturvalakiai.lt.

· Grąžinamoji išmoka, kurią sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

· Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

· Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

· Paprastai tai trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

· Jūs galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

· Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

· Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: vynuogių žirklėmis žalia, genėjimo žirklių ašmenys, medžio genėjimo peilis, sodo žirklės, medžių genėjimo žirklės, sodo žirklių, novatec genėjimo žirklės, vynuogių žirklėmis, skiepyti genėjimo žirklės, pruner elektrinis peilis.

Charakteristikos

Medžiaga nerūdijančio plieno PP+TPR
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Parama Drop laivyba
in Sandėlyje
Apdailos Anti-Slip Danga
Funkcija Ilgose
Pruner Tipas PRIEKALAS
Genėjimo Įrankis Tipas Sodo Žirklės
Funkcija 1 Sodo, skinti žirklės
Sodo Kirpimo Didmeninė
Modelio Numeris Žirklės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sodo Kirpimo Genėjimo Žirklės Tiesiai Iš Nerūdijančio Plieno Ašmenys Bud Žirklės, Sodo, Skinti Vynuogių Vaisių Pruner Sodo Įrankiai

Sodo Kirpimo Genėjimo Žirklės Tiesiai Iš Nerūdijančio Plieno Ašmenys Bud Žirklės, Sodo, Skinti Vynuogių Vaisių Pruner Sodo Įrankiai

Panašūs produktai: