Naujas Vyrų Vyrų 1.8 M, Mini DP, HDMI suderinamus Kabelis Thunderbolt " ir "Mini Displayport" ir Adapteris, skirtas "Macbook Pro" Oro "iMac"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.68

-50%

€5.36

Dalintis

Apie prekę

Naujas Vyrų Vyrų 1.8 M, Mini DP HDMI Kabelis Thunderbolt "Mini Displayport į HDMI Adapteris, skirtas "Macbook Pro" Oro "iMac"

1, Parama "Mini DisplayPort" signalą HDMI signalo keitimo;

2, paramos 20pin "Mini DisplayPort" sąsaja;

3, paramos vaizdo plotį, iki 10.8 Gb / s;

4, didžiausia paramos QXGA (2560 * 1600) rezoliucija išėjimas;

5, didelio grynumo deguonies nemokamai vario vielos, siekiant užtikrinti geriausią signalo kokybė

6, griežtai pagal "Mini DisplayPort" standarto dizainas, suderintas su "Apple" Mini DisplayPort " specifikacijas, signalų perdavimo yra stabili ir patikima

7, HDMI dalis paramos ir garso ir vaizdo sinchronizavimo pavara

Produkto privalumai:

1. Produktų naudojant 24k auksu jungtys, kokybei užtikrinti, kad signalą gautų, veiksmingai užtikrinti vientisumą perdavimo proceso metu, bet ir pratęsti gyvenimą produkto.Stiprus dilimo ir korozijos pasipriešinimą.

2. Naudoti aukštos kokybės didelio grynumo deguonies nemokamai vario vielos, geras dirigentas veiksmingai užtikrinti, signalo slopinimas signalo perdavimo procesui, po to geras dirigentas signalo perdavimo greitis pagrindinių sąlygų, kad būtų užtikrintas didelis greitis ir stabilumas perdavimo spartą.

3. Trijų sluoksnių aukštos kokybės ekranas struktūra ne tik blokai poveikį išorinių elektromagnetinių trukdžių dėl signalo perdavimo kokybę, bet taip pat užtikrina, kad skleidžiamas elektromagnetinis spinduliavimas vidaus signalo laido įstaiga, vykdydama perdavimo nėra nuotėkio, netrukdytų vieni kitiems ir neteršia aplinkos, Geros būklės perdavimo signalas.

Produkto Naudojimas:

Naudojamas prijungti Apple MacBook; MacBook Pro, Mac Book Air, arba Vaizdo Kortelės su Mini DisplayPort į monitoriaus su HDMI uosto.

Jis siūlo sprendimus, skaitmeninių pramogų centruose, mažmeninės prekybos ir HDTV Hdtv, set-top boxes), DVD ir projektorius gamyklų, triukšmo kosmoso ir saugumo klausimus, remiantis centrinio kontrolė, informacijos platinimas, demonstracijų salę, mokyklų ir įmonių mokymo centrai.

ypatybė:

- Suderinama su visais Mac / MacBooks ir "Mini DisplayPort" / "Thunderbolt"

- Suderinamas su visais nešiojamieji kompiuteriai ir Kompiuterių su "Mini DisplayPort" sąsaja

- Palaiko iki 1080p (Full HD) ir 1920 x 1200 rezoliucija, be kompromiso vaizdo kokybė

- Palaiko audio: DTS / DTS-HD, Dolby Digital / Dolby TrueHD ir Linijinis PCM (LPCM);

- Agresyvus: 1920 x 1200, 1080p, 720p, 576p, 480p

- Interlaced: 1080i, 576i, 480i1.2A

Žymos: acer minidisplay port, qgeem mini hdmi, displayport hdmi, 4k mini dp, hdmi, 2011 m. "imac", "apple thunderbolt" ir usb, CableDeconn, "thunderbolt", kompiuteris, pilnas komplektas, displayport hdmi adapteris uhd.

Charakteristikos

Tipas HDMI Kabeliai-suderinama
Pakavimas Maišelis
Lytis Male-Male
Modelio Numeris G3695
Sertifikavimo NĖRA
Prašymas Fotoaparatas
Jungtis A "Mini Displayport" (Mini DP)
Kilmės KN(Kilmės)
Versija HDMI suderinamus 1.4
Prekės Pavadinimas abay
Jungtis B HDMI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Vyrų Vyrų 1.8 M, Mini DP, HDMI suderinamus Kabelis Thunderbolt

Naujas Vyrų Vyrų 1.8 M, Mini DP, HDMI suderinamus Kabelis Thunderbolt " ir "Mini Displayport" ir Adapteris, skirtas "Macbook Pro" Oro "iMac"

Panašūs produktai: