70mai Automobilių Dulkių siurblys Belaidžio lengvas Kišeninis 70mai Auto Dulkių siurblys 5000Pa Stipri Siurbimo Automobilių, Namų Useage

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€38.81

-52%

€82.57

Dalintis

Apie prekę

Naujas Ateiti 70mai Automobilių Dulkių siurblys 70mai Rankinį Automobilio Švaresnis Mini Auto Švaresnis Belaidžio Šviesos Svorio Coche ir Namų Useage

Galinga Siurbimo, Efektyvus Valymas

Griebiasi su kelių lygių cikloninis oro srautas ir suprojektuoti su spirale ventiliatoriaus menčių.Galingas siurbimo gali užtikrinti greitą, gilų valymą, nes jūs galite lengvai rinkti maisto likučių, dulkių, plaukų ir milteliai automobilio viduje.

Ilgas Baterijos Veikimo Laikas

Įrengtas 4 baterijos su 2000mAh.Pakankamai išsamiai automobilių valymo be jausmas, kad reikia skubėti.

Pagerinti Oro Kokybę su HEPA Filtras

Dviguba filtravimo sistema sumažina užteršimo vakuume šalinamo oro, užtikrinant, kad jums nėra kvėpavimo purvo ir dulkių, kurį bandote švarus.

Plačiai Naudojamas su Antgaliu Rinkinys

Lengva išvalyti sujaukia ant daugelio paviršių, nepaliekant įbrėžimų.

Paprasta Laikyti

Lengvesni nei standartiniai spragas, kurie gali būti įtraukti į puodelio laikiklis, spintos ir kišenės savo automobilį ir sutaupyti daug vietos.

Tyliau Švarus

70mai Dulkių siurblys Swift galėtų sumažinti garsą 65db, kai ji veikia, suteikti jums ir jūsų šeimai, ramioje valymas.

Lanksčios galimybės bet Kur

Nemokamai savo judėjimo valyti savo automobilį, sunkiai pasiekiamų kampų ar kitų aukštos vietos, nes nėra laido prie jos.

Patogus Naudojimas su Ergonomiška Rankena

Ergonomiškas U-formos rankena sukurta patogiai su šlapia danga, kad būtų išvengta atsitiktinio nuleisti ir žalos.

Paketas Apima DUK 1.Kodėl negaliu dulkių siurblio darbas kraunant?Saugumo sumetimais, jis negali dirbti, kai jis yra įkraunamas.Kai ji yra pilnai įkrauta, ją galima naudoti paprastai po atsijungimo.Tai nėra kokybės problema produktas. 2.Pradedant dulkių siurblys nereaguoja?Dėl to, kad ilgą laiką tarptautinės logistikos, transportavimo, prašome patikrinti baterijos lygio produktą, kai jūs gaunate produktą.Jei nėra elektros, prašome imti ji 2 valandas ir tik tada pradėti jį. 3.Gali HEPA būti plaunami su vandeniu?Neplaukite HEPA filtras blokas su vandeniu.Valyti su šepečiu ar popieriniu rankšluosčiu. 4.Triukšmo dulkių siurblys daugiausia ateina iš trijų aspektų: Pneumatiniai triukšmo, mechaninė triukšmo ir elektromagnetinis triukšmas, ir variklio serija-susijaudinęs variklis, greitis yra intervale nuo 20,000 25,000 aps / min, taigi, triukšmas yra gana didelis. 5.Kas yra vakuumas laipsnis, dulkių siurblys?Laipsnis vakuumas yra kitas svarbus rodiklis dulkių siurblys.Didesnio laipsnio dulkių, didesnį siurbimo galia.

Žymos: 70mai xiaomi, 70mai, robotas žaislas, automobilio lipdukas, dumbbel, belaidžio aušintuvai cleaner, švaresnis dulkių, automobilių švaresnis dulkių, virtuvės įrankis, dekoro namai.

Charakteristikos

Elemento Ilgio 7cm
Prekės Svoris 1.06kg
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Matmenys 312mm(Ilgis); 73mm(Skersmuo)
Modelio Pavadinimas Midrive PV01
Nominali galia 80W
Baterijos Veikimo Trukmė apie 24 minutes
Maksimalus Įsiurbimo Aplink 5000pa
Elemento Aukštis 31cm
Dulkių talpa turėtojas 100ml
Vardinė Įtampa DC 7.2 V
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Baterijos talpa 4000mah
Elemento Plotis 7cm
Specialios Funkcijos Belaidžio
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
Prekės Pavadinimas 70mai
Elemento Tipas 70mai Automobilių Dulkių siurblys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

70mai Automobilių Dulkių siurblys Belaidžio lengvas Kišeninis 70mai Auto Dulkių siurblys 5000Pa Stipri Siurbimo Automobilių, Namų Useage

70mai Automobilių Dulkių siurblys Belaidžio lengvas Kišeninis 70mai Auto Dulkių siurblys 5000Pa Stipri Siurbimo Automobilių, Namų Useage

Panašūs produktai: