Modernaus Stiliaus Sieniniai Šviestuvai, Miegamojo Linging Kambario Vonios Veidrodis Priekinės Lempos Ir Virtuvės Lempos Meniškumo, Sienos Šviesiai Įvesties AC220V

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.34

-45%

€29.72

Dalintis

Apie prekę

Mes yra skirta tiekti aukštos kokybės lempos, jums, siekiant padaryti jūsų pirkinių lengva ir malonu, prašome perskaityti sąlygas, kaip nurodyta toliau.

Pristatymas

1. Mes siūlome visame pasaulyje nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu, vidutinis pristatymo laikas yra nuo 15~30 dienų, Rusija, Brazilija bus 25~45 dienų.Jeigu piko valandą ar nacionalinės nedelsiant, bus ilgiau kaip 60 dienų, prašome maloniai suprasti.

2. Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti Tarptautinės Express įskaitant EMS/DHL/UPS jei norite greičiau pristatymo, mes galime gauti nuolaida, kaina nuo jų, bet, laivybos mokestis bus imamas iš jūsų pusės.

3. Jeigu tu negali gauti prekes per 50 dienų ( 10% kursas Rusija ir Brazilija), PRAŠOME, kreipkitės į mus, prašydama laikas išplėsti, neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjų kontrolės, ji turėtų būti paštuose muito, nei Ginčų nesiruošia padėti jums gauti prekes greičiau.

4. Pristatymas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjas & pardavėjas, tarpusavio supratimas yra labai reikalingos.Jei jums ateis iš Rusijos ar Brazilijos, mes tikimės, kad jūs galite paprašyti savo Pašto pagerinti savo paslaugas.

5. Už visus spręsti, nėra įtrauktos į mokesčio, kai paketas ateina jie gali prašyti, prašome pradėti ginčo ar lapais neigiamų atsiliepimų.

Klientų aptarnavimas

1. Atleisk, mes cant išlaikyti 24 valandos internete paslaugų, nes laiko tarpas, jei turite kokių nors klausimų, kad tyrimo, gaminio dydis, spalva, vežimo sekimo ir pan.prašome palikite mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti į 24h.

2. Jei turite kokybės problema prekes, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš jums davė mums šią galimybę.

3. Klientų Pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis rūpestis, jūsų parama yra mūsų didžiausias paskatinimas.

Grįžti & Grąžinti

1. Lėšos bus priimti & atleiskite, kai grįžo produktas yra gerai gavo.

2. Jei produktas buvo nepakeliamas defektų, įskaitant purvinas vietoje, kenkia, prašome fotografuoti jį, patvirtinimo, mes grąžinsime jums, pagal.

Atsiliepimai:

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

Jei turite bet kokių klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis prieš

Palikti atsiliepimą, arba taikomos ginčų

Dėkojame, kad lankotės MŪSŲ!

Žymos: virtuvės lempos, lampade sienos miegamasis, užduotis žibintai, nuotraukos sieniniai šviestuvai, lempa led, sienos pusėje žibintai, paprasta sienos sconce, lubų liustra turas, led varžtas, dekoro veidrodis sienos.

Charakteristikos

Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Prekės Pavadinimas MĖLYNA LAIKO
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Atspalvis Tipas Akrilo
Šviesos soures LED bullbs
Galia 12W
Įtampa 90-260V
Garantija vienerių metų
aplication Miegamojo, linving kambarys, vonios veidrodis priekiniai lanp ir virtuvės lempos
Technics Dažytos
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Stilius modernus ir artisty
Yra Lemputės Įtraukti No
Pagrindo Tipas Pleišto
Sertifikavimo ce
Dydis W24cmL38cm
Yra Pritemdomi No
Naudojimas Atostogų
Maitinimo Šaltinis AC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prašymas Valgomasis
Savybės cool ir warm white
Pavadinimas Afrikos pievose
Pritaikymas 5-8 metrų sques
Įėjimas AC110V220V
Korpuso Medžiaga Geležies
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Šviesos Spalva šiltai balta ir šaltai balta
Modelio Numeris AF180
Medžiaga akrilo bei metalo
Atspalvis Kryptimi Up & Down

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Modernaus Stiliaus Sieniniai Šviestuvai, Miegamojo Linging Kambario Vonios Veidrodis Priekinės Lempos Ir Virtuvės Lempos Meniškumo, Sienos Šviesiai Įvesties AC220V

Modernaus Stiliaus Sieniniai Šviestuvai, Miegamojo Linging Kambario Vonios Veidrodis Priekinės Lempos Ir Virtuvės Lempos Meniškumo, Sienos Šviesiai Įvesties AC220V

Panašūs produktai: