ZTTO MTB Kalnų Dviračių Kelių Dviračių Dalių Aukštos Kokybės, Tvirtos Grandinės 6 7 8 18 21 24 Greitis-Ių Dalių K7 Sistemos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.26

-29%

€11.79

Dalintis

Apie prekę

63496 dviračių grandinės

ZTTO VIENAS GREITIS JUODA GRANDINE

Spalva: Pilka

Medžiaga: Plienas

Naudojimas: Vienas Greitis

Ilgis: 106 nuorodos

Svoris: Apie 320g

Pakuotė: dėžutė

Ypatybė:

MassCompatibility

Vienas už visus.Suderinama su bendrosios greitis kalnų dviračiu ir kelių dviratį.

Aukštos Kokybės

Su aukštos kokybės plieno medžiagos saugo grandinės tvirtos.Tai dviračių grandinės yra stretch-pareigos ir sugeba atlaikyti šiek tiek daugiau dėvėjimosi ir plyšimo, o tai reiškia, jūs galite gauti daugiau naudos iš dviračio grandinės.

Naujas Režimas

Su vidinės ir išorinės plokštės, pagerina kontaktą su galinių ratų sklandžiai ir tyliai pamainą.Naujas režimas yra naudojamas ant plokštės ir leidžia jiems sukimosi aplink derailleur, pps, ir chainrings su lengvumu.

ZTTO Kokybės Gurantee

Mes esame įsitikinę, su mūsų produktus, todėl mes galime suteikti garantijos, kad mūsų produktų, jei jūs gaunate defektas produkto, prašome pateikti mums įrodymus, ir tada mes jums siūlome naują produktą ar suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

DUK

A. Kaip Dydis Dviračio Grandinės

Kai jūs gaunate naują grandinę jūsų dviratis, jums turėtų būti per pakabinti ant ilgio.Kol yra apie 106 nuorodos, jūs turite daugiau nei pakankamai, kad tinkamai dydžio jūsų grandinės.Daugeliu atvejų, dviračių grandinės yra per ilgas, jums reikia sutrumpinti grandinę.

Lengviausias būdas dydžio jūsų dviračio grandinės yra jį išdėstyti šalia senojo grandinės ir sutrumpinti naujų vieną, kad atitiktų amžiaus.Tačiau reikia nepamiršti, kad vyresnio amžiaus grandinės gali būti šiek tiek laisvi, priklausomai nuo to, kaip blogai jiems reikia pakeisti.

Prieš jūs įdėti savo grandinę per galinio derailleur, ištraukite du galus grandinės kartu, taip, tai aptemptas tinka.Tai turėtų duoti jums teisingą dviračių grandinės ilgis.Jūs turite dvi grandinės jungtys (arba vieno colio) sutampa ir papildomą pusę nuorodą, kur galėsite prisijungti grandinės.

Nereikia pašalinti bet kokios papildomos nuorodos, prieš dvigubos patikros, kad du galus grandinės bus prijungti.Tiesiog turi būti apie saugų pusėje, jūs galbūt norite suskaičiuoti nuorodas, senus grandinės ir rungtynės su nauja grandine.

B. Pašalinti Senąsias Grandinės

Kai būsite pasiruošę nuimti grandinę nuo savo dviratį, jums reikės grandinės pertraukiklis nutraukti grandinės.Prieš išimdami grandinės, shift grandinės mažiausiems, neįtikėtinai stiprios ir mažiausias sraigtelis.

Jei galite, paimkite grandinės išjungti savo priekiniai neįtikėtinai stiprios arba pašalinti savo galiniai varantys.

C. Kaip Sugriežtinti Dviračio Grandinės

Kai jūsų grandinės pradeda susidėvėti, jis pradeda ruožas, ir tada ji gali praleisti daugiau nei dantys žvaigždutę.Jei jūs sugauti šią problemą pakankamai greitai, gali būti, kad reikia pakeisti kasetę ar chainrings, bet kartais naujos dalys, yra geriausias variantas.

Čia yra keletas kitų būdų, kaip nustatyti, jei jums reikia naujo dviračio grandinės:

Pakelkite grandinės off priekiniai neįtikėtinai stiprios.Perkelti savo įrankius į mažiausias sraigtelis ant galinės ir didžiausias neįtikėtinai stiprios priešais, tada gyvybės grandinėje.Jei pastebėsite didelį skirtumą tarp grandinės ir neįtikėtinai stiprios jos tikriausiai laikas pradėti apsipirkti maždaug už naują dviratį grandinės.

Jei turite valdovas patogu, įvertinti savo grandinės su liniuote.Pasiimti kniedės ant grandinės ir linijos jį ne nulis ženklo valdovas.Pirmyn, skaičius 23 kniedės; jūsų paskutinis kniedės turėtų būti ne 12 ženklas.Jeigu jūsų matavimai yra ne daugiau nei 1/16 savo laiko naują grandinę.

Naudojant grandinės tikrintuvą yra dar vienas veiksmingas būdas pamatyti, jei jums reikia naujos grandinės.Yra pora skirtingų markių prieinama, kad būtų šiek tiek skiriasi, tačiau atlieka tą pačią funkciją.

D. Dalykų, Prisiminti, Renkantis Savo Dviračio Grandinės

Čia yra dalykų, prisiminti, renkantis naują grandinę už savo dviračių.

NUMBEROF GREITIS

Kai išrinkinėti dviračių grandinės, jis turi atitikti greičiu savo motociklu.Už grandinė veiktų tinkamai, ji neturėtų būti pernelyg aptemptas arba per laisvi.

O jūs pasirinkdami naują dviratį, grandinės, ieškoti plieno, grandinės su kietos kniedės, jie yra labiau tikėtina, kad būti patvarus.Būti pasirengę mokėti šiek tiek daugiau už patikimumą ir ilgaamžiškumą.

LENGVA NAUDOTI IR MONTAVIMAS

Naudojant ir montuojant dviračio grandinės neturėtų būti sunku, bet ne gauti per nusivylė, jei ji yra ne pirmą kartą.

Jei jums pasirinkti tinkamą dviratį, grandinės, jums turėtų būti minimalus klausimus, naudoti ir įdiegti juos savo dviratį.

E. Dviračio Grandinės Priežiūra

Prieš pradėdami važiuoti, priimti greitai pažvelgti į savo grandinę ir gears.By išlaikyti savo grandinę, sutepti, dviratis bus perkelti lengviau, ir savo var turės ilgesnį gyvenimą, taip pat.Nereikia persistengti tepti, kaip ji iš tikrųjų gali pritraukti purvo ir kitų dalelių, kurios gali sukelti žalą.

Žymos: 7 grandinės greitis, m7100 grandinės žiedas, 10 greičio road bike kasetės smagratis, 12 greičio dabartinis, singl speed, 21 Greitis, dviračio grandinę, 7s, ztto k7, 8v mtb, komplektas mtb.

Charakteristikos

Modelio Numeris ch-8
Prekės Pavadinimas ZTTO
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ZTTO MTB Kalnų Dviračių Kelių Dviračių Dalių Aukštos Kokybės, Tvirtos Grandinės 6 7 8 18 21 24 Greitis-Ių Dalių K7 Sistemos

ZTTO MTB Kalnų Dviračių Kelių Dviračių Dalių Aukštos Kokybės, Tvirtos Grandinės 6 7 8 18 21 24 Greitis-Ių Dalių K7 Sistemos

Panašūs produktai: