K6 voyager "legenda" Bluetooth " laisvų Rankų įranga stereo Triukšmo Panaikinimo Rankų Bevielio Stereo Bluetooth ausinės su Laikymo dėžutė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.07

Dalintis

Apie prekę

Pirkti ausines siųsti kaukės

1.High Fidelity Sound: Šios "bluetooth" ausinės yra įrengta su high-end ĮSA lustas užtikrina didžiausią signalo kokybė ir garantijos neįvykdyti garso kokybę. 2.Nešiojamų saugojimo langelį,Lengva nešiotis ir labai gera apsauga, Pažymėti, prašome: jei NETURI galios banko funkcija. 3.Ultralight ir patogus dizainas, ergonomiškai formos, ausų kištukai ir ausies kilpos suteikia patogų ir ne sunkiųjų jausmas net ir po ilgo laiko dėvėti, 180 laipsnių flip-boom arm leidžia nustatyti kampą ir pritaikyti šį rankų į dešinę arba į kairę ausį. 4.Suderinamas su iPhone, Samsung, Huawei, LG, HTC, "Android" ir Kitų Pirmaujančių išmaniųjų telefonų, Iki 8hrs darbo laikas ir 240hrs stand-by su 1,5 val, greitai įkrauti, 10 metrų/ 30 kojų asortimentą.Kaip prijungti telefoną? 1.Pagal "Bluetooth" laisvų rankų įranga IŠJUNGIMO būsena, paspaudę MFB apie 8s iki rankų indikatorius mirksi raudonos ir mėlynos spalvos, kurias savo ruožtu tl įveskite į Paiešką narė. 2.Įjunkite "Bluetooth" funkciją mobiliųjų telefonų ,spustelėkite ieškoti "Bluetooth" prietaiso, jei norite ieškoti laisvų rankų įrangą,tada spustelėkite " tl prisijungti.Kaip sujungti du įrenginius vienu metu? 1. Pagal "Bluetooth" laisvų rankų įranga IŠJUNGIMO būsena, paspaudę MFB apie 8s iki rankų indikatorius mirksi raudonos ir mėlynos spalvos, kurias savo ruožtu tl įveskite į Paiešką narė. 2. Įjunkite "Bluetooth" funkciją mobilusis telefonas, 1,spustelėkite ieškoti "Bluetooth" prietaiso, jei norite ieškoti laisvų rankų įrangą,tada spustelėkite " tl prisijungti. 3. Išjunkite "Bluetooth" iš mobiliųjų telefonų 1,ir tada laikykite MFB iki raudonos spalvos indikatorius flash ir savo ruožtu lff laisvų rankų įranga 4. Įjunkite "Bluetooth" laisvų rankų įranga vėl įvesti į paiešką narė. 5. Įjunkite "Bluetooth" funkciją mobiliųjų telefonų 2,spustelėkite ieškoti "Bluetooth" prietaiso, jei norite ieškoti laisvų rankų įrangą, tada spustelėkite prisijungti. 6. Įjunkite "Bluetooth" funkciją mobilusis telefonas 1 rasti tatgeted laisvų rankų įranga.O tada spustelėkite jungtis.Prašome naudoti "Bluetooth" prie jūsų telefono.Tiesus atstumas tarp jūsų telefono ir laisvų rankų įrangos rdaches 10m be kliūčių, jei ji neviršija 10m,tai, galbūt, sukelti tonas lašas ir atjungimą.Priedų Sąrašas: 1* "bluetooth" ausinės 1* USB Įkrovimo 1* Vartotojo Vadovas 1* talpinimo 3* Ausies Patarimai (3 Dydžių)

Neįvykdyti HD Stereo Garso Kokybė: Built-in GERIAUSIA ĮSA prekės chipset iš U. K. tai yra svarbiausia siekiant užtikrinti aukštos kokybės garsą .Palaiko pažangias "Bluetooth" 4.0 versija, kuri palaiko patobulintas balso aiškumas per plačios garso paramą.Pagrindinės Specifikacijos: Iki 6H pokalbio metu, 9 dienų laukimo metu, 2 valandos krovimo trukmė, 10 metrų nuotolio, ultralight ir patogus dizainas .Prijunkite 2 Įrenginius: Tai gali būti susiję su iki 2 "Bluetooth" prietaisus, pavyzdžiui, "iPad" + "iPhone", tuo pačiu metu, per "Bluetooth" 4.0 versija.Lengva Naudoti: Lengvai poros, kontrolės apimtis, pradėti/sustabdyti muziką, atsiliepti į skambučius ir judėti tarp dainų.180 laipsnių flip-boom arm leidžia nustatyti kampą ir pritaikyti šį rankų į dešinę arba į kairę ausį , teikti didelę patogiau vartotojams.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, db legendos broly komanda, plantronics cs, laisvų rankų įranga, ausinės voyager 5200, "bluetooth" laisvų rankų įranga legenda, ausinės klijai, k6 mecool, givi voyager krepšys, earphon.

Charakteristikos

Kodekai Apt-X HD
Budėjimo Laikas Iki 240 Val.
Paketų Sąrašas Keičiamų Kilimėlių Rinkinys
Tipas "bluetooth" laisvų rankų įranga
Earcups Tipas Uždaromos
Garso Valdymas Taip
Su Mikrofonu Taip
Atsparumas 8ΩΩ
Suderinamas su Visi "Bluetooth" išmaniųjų telefonų (iPhone, Android)
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Modelio Numeris K6
Parama Atminties Kortelės No
Prekės Pavadinimas Honshoop
Linijos Ilgis 0Nonem
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Bendras Harmoninis Iškraipymas 0%
Funkcija Už Kasdieninį Biuro Darbą, Bendradarbiavimą
"Bluetooth" Versija 4.1
Naudoti Verslo, biuro, sporto
Stilius Ausies Kabliuko
Įkrovimo Laikas Mažiau nei 1,5 valandų fu
Skaičius Vairuotojai 1
Vairuotojas Skersmuo 5mm
Valdymo Mygtukas Taip
Magnetas Tipas Neodimio
Atsparus vandeniui No
Maksimali Galia 42mW
Paramos PROGRAMĄ Taip
Įkrovimo Būdas Baterijų
Jungtys USB
Yra bevielis Taip
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Komunikacijos Belaidžio
Patekimo į rinką laikas 2016
Jautrumas 120±2dBdB
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
spalva juoda
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Pokalbio/Grojimo Trukmė Iki 8 valandų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

K6 voyager

K6 voyager "legenda" Bluetooth " laisvų Rankų įranga stereo Triukšmo Panaikinimo Rankų Bevielio Stereo Bluetooth ausinės su Laikymo dėžutė

Panašūs produktai: