Įkrovimo Piršto Pulse Oximeter Medicinos Oxymetre SPO2 PR Piršto Oximetro Širdies ritmo Matuoklis Soties Stebėti Pulsoksymetr

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.60

-32%

€20.00

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Kokybės OLED ekranas. 2. Parametrai: SPO2 (Impulso Deguonies Sotis), PR (Pulso dažnis) 3. Mini, nešiojamieji ir paprasta operacija. 4. Tikslius rodmenis, per kelias sekundes gauti duomenys. 5. Automatiškai išjungti per 8 sekundes, kai nėra signalo. 6. Tinka lauko sporto, alpinizmo ir Namuose, Šeimos sveikatos priežiūrą. 7. Tinka vyresnio amžiaus žmonėms, žmonėms, turintiems kvėpavimo problemų, arba žmonės, kurie dažnai, kaip ir sportas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Deguonies prisotinimo žmogaus normalaus arterinio kraujo yra 98%.Jei jis yra mažesnis nei 94%, tai yra laikoma nepakankama deguonies.Be to, normalus žmonių impulsų dažnis ir širdies ritmas yra tas pats.Paprastai tarp 60-90 kartų per minutę.Tačiau, jeigu fizinio krūvio ir streso, širdies gali padidėti.

Pakavimo sąrašas:

- 1 x Įkraunamas Pulse Oximeter - 1 x anglų Vartotojo Vadovas - 1 x Tipo C Kabelio - 1 x Virvė - 1 x Saugojimo Krepšys (Priklausomai nuo to, ar jūs pasirenkate jį) (Dėl aviacijos apribojimai, AAA tipo baterijos neįtrauktos)

Įkrovimo Oximeter Išsamiai:

Techniniai duomenys:

- SpO2 Matavimo diapazonas: 70~100% Skiriamoji geba: ±1% Tikslumu: ±2% (70%~99%), nepatikslinta (

Atsiliepimų:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: yuwel, paprasta piršto pulse oximeter, medicinos istrument, nešiojamų soties stebėti, dekoro širdies, boxym oximeter, wego širdies ritmo monitorius, stebėti vnt, oximet, matuoklis pulse oximeter.

Charakteristikos

Medžiaga OLED Skaitmeninis
NAME9 4 adjustableAlarm
NAME6 pulsoksymetr napalcowy
Modelio Numeris PRO Pirštu Oximeter Pulse Oximeter
is_ individualų Taip
Garantija laikas
NAME4 Oximetro
Ekrano Tipas OLED Ekranas
Galia
NAME5 oximeter
NAME8 Sporto,Laisvalaikio,Sporto,Kelionės
SpO2 Matavimo Diapazonas
Parametras
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Dydis SpO2 PR Oxymeter
Kilmės Žemyninė Kinija
Prašymas Pirštas
Prekės Pavadinimas JZIKI
NAME7 Įkraunama ličio baterija
PR Matavimo Diapazonas
NAME3 pulsoksymetr

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Įkrovimo Piršto Pulse Oximeter Medicinos Oxymetre SPO2 PR Piršto Oximetro Širdies ritmo Matuoklis Soties Stebėti Pulsoksymetr

Įkrovimo Piršto Pulse Oximeter Medicinos Oxymetre SPO2 PR Piršto Oximetro Širdies ritmo Matuoklis Soties Stebėti Pulsoksymetr

Panašūs produktai: