Motociklo Dekoratyvinės Lempos Angel Wing Led Lempa, Motociklo Modifikavimo Dalys, Motociklų LED galinius Žibintus Dekoratyvinės Lempos Apšvietimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.14

-33%

€7.68

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Jei jūs savo motociklo, jums gali tekti apsvarstyti diegiant važiuoklės LED šviesos pridėti unikalų nuojauta, kad savo dviratį.Tačiau ne visi LED rinkiniai yra tas pats, nes jie būna įvairių spalvų, ryškumo, montavimo tipo, ir kai kurie net nelegalus.LED šviesos rinkiniai įrenginys gali būti do-it-yourself.

Apšviesti Savo Dviratį Su Linksmais Angelas !

Motociklo Angelo Sparno LED

Tai yra 2 LED projektorių, kuris šviečia, unikalus modelis.Su specialiai sukurta tvirtinimo laikiklis, skirtas lengvai pritvirtinti pagal transporto priemonės kėbulo.

Lengva surinkti ir išardyti.Jūs galite įdiegti šie žibintai bet kur, kur jūs norite, savo "PASIDARYK pats" stiliaus ir gali būti montuojamos visur.

Žiburiai ant kelių patinka , tai padės apšviesti kelio naktį, kad jūsų motociklą daug labiau matoma, kad artėjančios transporto priemonės.

Suteikia daugiau pastebimas transporto priemonės padėtį, įspėjimai ir valdymo instrukcijos, vairuojant naktį.

Nuostabus apšvietimas, galite pamatyti žemę po kojomis aiškiai, kad išvengtumėte ne dėl blogų kelių.

Mažas baterijų naudojimas, didelis ryškumas, energiją taupančių.Itin šviesus su HD formato filmų demonstravimo ir modelio eina gerai į šonus.

Važiuojant per lietų, rūką, ar smėlio audra, ji gali įspėti toliau galiniai transporto priemonių ir veiksmingai išvengti nelaimingų atsitikimų.

Veiksmingai pagerinti jūsų saugumui.

Tinka daugumai motociklų.

Jį taip pat naudoti kaip pagalbinė linija naujokai, kai vairavimo ir važiavimo atbuline eiga.

Lazerio spindulys apšviečia žvaigždėtas dangus.Vasaros dangus toks gražus, taip toli, taip, išgyveno.Aš sėdėti ant žemės, mėgautis vėsioje vasaros naktį, žiūri žavinga dangaus.Ryškiausia žvaigždė naktį dangus visada nušviečia mano kelią ir nušviečia mano gyvenimas

1. Didelės raiškos objektyvas kvarco stiklo technologija: gera šilumos gydymo poveikis, su gera stiprumo-iki 150 laipsnių.

2. Didelio ryškumo lempa karoliukai yra vienodas liuminescencija: mažas dydis, ilgas gyvenimas, lėtai šviesos skilimas, ir tikslios spalvos temperatūra.Veiksmingas derinius galima siekti aukštojo ratai srovių.

3. Didelės raiškos objektyvas kvarco stiklo technologija: aukštos raiškos lęšiais, stiprus skverbiasi galia, aiškiai ir ryškiai modelius, kvarcinio stiklo objektyvas technologija, , ne spalva.

4. Atsparus vandeniui ir drip-įrodymas: projektoriaus lempa gali vis dar paprastai dirbti į lietingą orą, be išardymas ir vandeniui

5. Lengva ardyti ir ardyti dviejų branduolių jungtys: su dviejų branduolių užpakalis sąnarių, jis gali būti lengvai įdiegtas be tvirtinimo

6. Prabangus apdailos, nėra vandens nuotėkio apačioje

7. Nuolatinės srovės reguliatorius su begaline

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Funkcijos: Baltos Šviesos, Ledo Blu-ray, Raudona Šviesa, "Blu-ray"

Įtampa: DC9V-60V

Maitinimo Šaltinis: 5W

Lustas: valkšnumo/lg

Įtampa: DC9V-60V

Srovė: 0.2 MA

Spalvos temperatūra: 7000

Paketo Įtraukimo/s: 1 Pora Motociklo Angelo Sparno LED

Pakuotė:

2 žibintai + 4 varžtai + 2 pasta

Žymos: motociklo prožektoriai, laidai, al mx led, motociklą šviesos, balasto motociklo žibintai, bajaj uodegos šviesos motociklas, ft86 šviesos, šviesos motocycle, staprad motorcyle uodegos šviesos, ilgai suaugusiųjų angelas sparnų, "linux" telefonas.

Charakteristikos

Spalvos Temperatūra 7000
Parama Dropshipping,didmeninė prekyba
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa DC9V-60V
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Dabartinis 0.2 mA
Galia 5W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Motociklo Dekoratyvinės Lempos Angel Wing Led Lempa, Motociklo Modifikavimo Dalys, Motociklų LED galinius Žibintus Dekoratyvinės Lempos Apšvietimas

Motociklo Dekoratyvinės Lempos Angel Wing Led Lempa, Motociklo Modifikavimo Dalys, Motociklų LED galinius Žibintus Dekoratyvinės Lempos Apšvietimas

Panašūs produktai: