Sanlutoz Naujagimiui Bodysuit Vasarą Kūdikis Medvilnės Drabužių Mados Dryžuotas Rankovių Kūdikių Mergaičių Bosysuits

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.87

-29%

€4.10

Dalintis

Apie prekę

Sanlutoz Naujagimiui Bodysuit Vasarą Kūdikis Medvilnės Drabužių Mados Dryžuotas Rankovių Kūdikių Mergaičių Bosysuits Gamintojas: Sanlutoz Prekės Nr.: BRS8045 Audinys: 100% Medvilnė Sezonas: Vasaros , Rudens , Pavasario Funkcija: O-kaklo ir mielas įprotis, kūdikių Priežiūros nurodymai: skalbimo mašinai ; Kietas Geležies ; Lengvas procesas, jei sausas valymas, nenaudokite baliklio ; nėra būgniniai sausas, Dydis 0-6m Ilgis 40(cm) Krūtinė 50(cm) 6-12m Ilgis 42(cm) Krūtinė 54(cm) 12-18m, Ilgis 45(cm) Krūtinė 58(cm) 18-24m Ilgis 47(cm) Krūtinė 62(cm) 2-3 metų Trukmės 50(cm) Krūtinė 66(cm) * Dydis matavimai gali būti 1-3 cm skirtumas. * Įvairių mašinų ekranai gali atsirasti spalvos skirtumas. * Pastaba: Visi spaudiniai yra rankomis dažyti.Modelis gali būti šiek tiek skirtingas kiekvienoje audiniu.

Sanlutoz skirtas tam, kad patogiau ir saugiau drabužius mūsų kūdikiams ir vaikams.Visi švieži dizaino pridėti daugiau happniess vaikystėje.Mes patikimi motinų iš viso pasaulio.Įvairiais metų laikais, Sanlutoz naudoja tinkamų audinių, spalvų ir apdailos, kad sukurti įvairių stilių.Mes augti su kūdikiams ir vaikams su minkšto audinio, gražus pjovimo ir unikalus dizainas.

Mes atnaujinti naują informaciją apie Sanlutoz!Laimingas klientai bus net gauti dovanų iš jav!Ateiti ir pasidalinti savo istorijomis apie Sanlutoz su mumis!Įkelti nuotraukos ir komentarai yra laukiami!Prašome sekite mus!

Žymos: bodysuit kūdikių, b141ew04, kūdikių rankovių bodysuit, air3, f553m, mugėje be rankovių bodysuit, kūdikių romper, babi įstaiga, samgami kūdikių drabužių rinkinys, suknelė užšaldyti mergina.

Charakteristikos

Departamentas Pavadinimas kūdikių
Amžius 25-36m
Medžiaga Medvilnės
Vasarą Kūdikis Bodysuits Princesė Kūdikių Mergaičių Bodysuit
Medvilnės Kūdikių Drabužiai. Naujagimio Merginos Bodysuit
Modelio Tipas dryžuotas
Prekės Pavadinimas Sanlutoz
Lytis Moteris
Elemento Tipas Bodysuits
Modelio Numeris BRS8045
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Kilmės KN(Kilmės)
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Mados

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sanlutoz Naujagimiui Bodysuit Vasarą Kūdikis Medvilnės Drabužių Mados Dryžuotas Rankovių Kūdikių Mergaičių Bosysuits

Sanlutoz Naujagimiui Bodysuit Vasarą Kūdikis Medvilnės Drabužių Mados Dryžuotas Rankovių Kūdikių Mergaičių Bosysuits

Panašūs produktai: