Unisex EMS Pilvo Raumenų Treniruoklis Stimuliatorius USB Mokestis ABS Fitneso Įranga Mokymo Pavarų Kūno Formavimas Lieknėjimo Diržas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.88

-23%

€14.14

Dalintis

Apie prekę

Paketų Sąrašo:

1 x Priimančiosios

1 x Lieknėjimo Diržas

1 x USB Įkrovimo Kabelis(Neprivaloma)

1 x Instrukcija

Savybės :

* EMS (Elektrinė Raumenų Stimuliatorius) siunčia signalus tiesiai į raumenis per elektromagnetinio stimuliacija, siekiant skatinti raumenų judėjimą.Jis vartojamas raumenų mokymo ir svorio.Ji padeda riebalų deginimas ir raumenų.

* 6 skirtingi masažo režimai-su 9 lygių reguliuojamas intensyvumas padės deginti pilvo riebalų, sumažinti liemens apimtis, padėti jums plonas žemyn į visas puses.

* Jūs galite naudoti šį Pilvo Treneris Diržų bet kada, bet kur.Tai super lengvas, itin plonas, NEŠIOJAMI, ir patogu nešiotis.Gali būti dėvėti kukliai, pagal jūsų drabužius, todėl idealiai f arba raumenų mokymo skaitant, žiūrint filmą ar dirbant namų ruošos darbus, arba net per verslo ar laisvalaikio kelionėms.

* Multi-funkcija atspalvių diržas,siekiant apsaugoti wasist,suddenl yand žiauriai prakaito plonas kūnas.Padidina kraujo tekėjimą ir cirkuliaciją, naudingas svorio netekimas, ypač kai jų dedama į sveiką mitybą ir rutinos.

* USB Baterija: Built-in baterijos, jūs galite įkrauti bet kuriuo metu per USB įkrovimo lizdas.Naudoti, pavyzdžiui, jūsų mobiliojo maitinimo, išmaniojo telefono įkroviklį arba net automobilinis maitinimo adapteris.Tai leidžia prietaisą naudoti bet kuriuo metu ir bet kur.

Specifikacija :

Produkto Pavadinimas: Lieknėjimo Pilvo Diržas

Funkcijos: Vibracija, masažas pilvo, pratimai pilvo raumenys

Techniniai principas: EMS raumenų elektros stimuliacija

Maitinimo Režimas: 2x AAA Baterijos (neįtraukta) , USB Įkrovimas

Bendras Dydis: Apytiksl. 102x17cm

PASTABA:

1. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

2. Prašome atsižvelgti į faktines dydžių sąrašas, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai.

3. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: tinka įrengti, esc lieknėjimą, asmens massager elektros, ems treneris, massag, dhl, juosmens treneris sa, abdomin, vyrų raumenų stimuliatorius, įkrovimo pilvo raumenų stimuliatorius.

Charakteristikos

Techniniai principas
Elemento Tipas Svorio Kremai
Tipas Lieknėjimo Apsiaustas
Bendras Dydis
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Pavadinimas
Modelio Numeris F10302

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Unisex EMS Pilvo Raumenų Treniruoklis Stimuliatorius USB Mokestis ABS Fitneso Įranga Mokymo Pavarų Kūno Formavimas Lieknėjimo Diržas

Unisex EMS Pilvo Raumenų Treniruoklis Stimuliatorius USB Mokestis ABS Fitneso Įranga Mokymo Pavarų Kūno Formavimas Lieknėjimo Diržas

Panašūs produktai: