Twotrees Totem Lazerinis Graviravimas CNC Staklės, Mini 2500MW Pjovimo Staklės 3D Spausdintuvas "PASIDARYK pats" Cutting Darbalaukio Mediena Maršrutizatorius Lazerio Maršrutizatorius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€83.74

-40%

€139.57

Dalintis

Apie prekę

Pagrindinės Funkcijos: ●400 x 300 mm dideli graviravimas plotas, patenkinti įvairiausius poreikius ●2500mW didelio intensyvumo lazerio, gali eng rave įvairių medžiagų, įskaitant medienos, plastiko, popieriaus, bambuko, jautis Ragų, odos, kempinę, popieriaus ir kt. ●Atidaryti struktūra plokštė su kaiščiais rezervuota savęs tobulinimas ir atitikimo ●Keičiamų lazerio modulis, gali įdiegti kitus modulius gauti skirtingų lazerio galia ● vairuotojo ir nano plokštėje yra nuimamas, gali būti pakeistos kitomis skiedros arba moduliai ● Aliuminio ir akrilo įstaiga su bauda apdailos ● Aplinkos, iš pradžių sumontuoti komponentai ir stabilios kokybės ● Ateina su pora apsauginius akinius, kad apsaugotumėte akis nuo lazerio žalos ● Lengva surinkti dizainas techniniai duomenys: Lazerio galia: 2500MW Graviravimas dydis: 400mm x 300mm Tikslumas: 0.01 mm pagalbinės medžiagos: medžio, Plastiko, Popieriaus, Bambuko, Jautis Ragų, Odos, Kempinę, Popieriaus ir kt.Paramos Sistema: windows XP / Win 7 / Win 8 / Win10 / Linux Failo formatas: jpg, bmp, svg, G-kodas Remti programinės įrangos: Benbox / GRBL Mašina dydis: 48 x 44 x 18cm pastaba:

● Parama graviravimas, medžio, bambuko, kartono, plastmasės, odos, PCB versija, ne-atspindinti danga ir lako apdaila, metalo, graviravimas gylis ( 0.5 - 3mm medienos ), pjaustymas kartonas / medienos storis ( 2mm ir mažiau, geriausios kokybės ).

Negaliu tiesiogiai graviruoti metalą, skaidrus akrilas ir bet kurios kitos liepsną medžiagos ( gali būti juodas palikti pėdsakai ).Baltos medžiagos padaryti ne gerai dirbti.

Įspėjimas: lazerinis graviravimas mašina negali tiesiogiai veikti bet specular atspindintis objekto, kurie gali susižeisti naudotojas ar deginti lazeriu.

● Šis produktas yra nerekomenduojama vartoti pramonės pjovimo dėl savo didelio graviravimas greitis ir lazerio galvutė yra sunaudojamas.

● Tada, kai mašina dirba, tai rekomenduojama ne žiūrėti tiesiai į lazerio galva ir nedirbkite su lazerio galvutė tiesiogiai ranka.Prašome įrengti apsauginiai akiniai išlaikyti graviravimas mašina saugiai ir atsparios ugniai ir nuo vaikų aplinkos.

● Lazerio diodas yra jautrus komponentas, stengiantis išvengti elektrostatinių žalą ( produktas apima elektrostatinė apsauga dizaino, bet yra tam galimybė žalą ).

Žymos: popieriaus graviravimas, cnc router, apskritimo medžiagos, 004, pluošto laser cutter, 3dprinter rinkinys, engrav lazeriu, 50w pluošto lazeris, cnc malūno įranga, 70 spausdintuvą.

Charakteristikos

"CE" atitikties Taip
Modelio Numeris dkj
Maksimalus Spausdinimo Dydis 30x40cm
Kilmės KN(Kilmės)
Fliament medžio, plastiko, popieriaus, bambuko, jautis Ragų, odos, kempinės popieriaus,ir tt
Prekės Pavadinimas DU MEDŽIAI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Twotrees Totem Lazerinis Graviravimas CNC Staklės, Mini 2500MW Pjovimo Staklės 3D Spausdintuvas

Twotrees Totem Lazerinis Graviravimas CNC Staklės, Mini 2500MW Pjovimo Staklės 3D Spausdintuvas "PASIDARYK pats" Cutting Darbalaukio Mediena Maršrutizatorius Lazerio Maršrutizatorius

Panašūs produktai: