12V Universali Automatinė Lankstymo Atsiskleisti Automobilio Šoninis galinio vaizdo Veidrodis, Veidrodėliai Durų Sistemos Modulis Uždarymo/Atidarymo Šoniniai Veidrodėliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.90

-20%

€12.38

Dalintis

Apie prekę

☞ Prekės Informacija ☀

Kulka Taškų: 1.Patogu Naudoti: Po nuotolinio valdymo pultas yra ginkluotas, galinio vaizdo veidrodžiai iš abiejų automobilio yra automatiškai įtrauktas.

2.Produkto Privalumai: Privalumai nuotolinio valdymo sistema, galinio vaizdo veidrodėliai saugojimo ir rankinis palyginimas: funkcijos rankinis valdymas saugojimo ir diegimo originalus automobilis yra saugomi.

3.Patogus Įdiegti: Lengva įdiegti, nekeičiant jokių originalių automobilių laidai ir parametrai.

4.Integruotos Apsaugos: Protingas režimas, po įdiegimo, jis neturi įtakos veikimui galinio vaizdo veidrodis jungiklis originalo automobilį.

5.Šiltas Patarimas: Po automobilių stovėjimo aikštelė, nuotolinio kontroliuojamos fiksavimo veidrodžiai yra automatiškai saugomi; kai nuotolinio valdymo pultas yra atrakintas, ar įjungta, veidrodžiai automatiškai dislokuotos, taip suprasdamas, laikymo ir diegti automatizacijos.

Savybės:

Bendrosios paskirties galinio vaizdo veidrodis katalogą, tinka 12V automobiliai.Originalus automobilis yra rankinis jungiklis kontroliuoti galinio vaizdo veidrodis turi būti įtrauktas arba pratęsti.

Privalumai galinio vaizdo veidrodis saugojimo nuotolinio valdymo sistema ir rankinis kontrastas:

Funkcija rankiniu būdu kontroliuoti sandėliavimo ir diegimo originalus automobilis yra saugomi, taip, kad, kai automobilis pereina per siauras kelias, jungiklis gali būti traukiamas į laikymo padėtį, žiūrovų veidrodis yra įtraukta, ir pravažiavus, jis yra traukiamas atgal į parodą poziciją plėsti galinio vaizdo veidrodėlis.

Po automobilių stovėjimo aikštelė, nuotolinio kontroliuojamos fiksavimo veidrodžiai yra automatiškai saugomi; kai nuotolinio valdymo pultas yra atrakintas, ar įjungta, veidrodžiai automatiškai dislokuotos, taip suvokdami, automatizavimo saugojimo ir diegimui.

Funkcijų nuotolinio kontrolės sistema, galinio vaizdo veidrodėliai saugojimas:

Anti-susidūrimo, anti-scratch.

Pagrindiniai Produktai ir Naudojimo:

Mūsų gaminiai gali būti sukonfigūruotas tik kai originalus automobilis yra įrengta galinio vaizdo veidrodis, veidrodėliai, sistema, kitaip jis negali būti sukonfigūruotas.

Įdiegus Atnaujintą Konfigūracija:

Automatinis išskleidimas: Kai jūs paspauskite nuotolinio valdymo pulteliu atrakinti arba pradėti transporto priemonės,

Automatinis sulankstymo: Kai ACC yra išjungtas, paspauskite nuotolinio valdymo uždaryti užraktu ir galinio vaizdo veidrodis automatiškai įtrauktas

Šiltas Patarimas:

Prieš diegiant šią sistemą, įsitikinkite, kad jūsų automobilis yra įrengta centrinio durų užrakto sistema, ir prašome prisijungti žalia laidas-valdymo blokas su užrakto signalo linija centrinio durų užrakto sistema, visi automobiliai gali būti įdiegta.Automobilis turi turėti galios, veidrodis, veidrodėliai funkcija.

Pastaba:

Kaina tik apima universaliųjų automobilių valdymo modulis (šoninis veidrodis sulankstomos sistemos), ir neapima elektrinis galinio vaizdo veidrodis, turite jį pirkti atskirai!

Pakavimo Sąrašas:

Valdymo Modulis*1

Kabelis*1

Naudojimo Instrukcija*1

Žymos: durų guard, Automobilių Durų, automobilių durų apsaugoti, arčiau durų, durys uždaryti, durų apsaugoti, aliuminio durų arčiau, automatinis uždaryti duris, Automobilių Durų Lipdukas, automatinis arčiau.

Charakteristikos

Pavadinimas Automatinis Lankstymo Atsiskleisti Pusės Galinio Vaizdo
Specialios Funkcijos Lankstymo Durų Sistemos
Medžiagos Tipas ABS
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
Prekės Svoris 150g

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12V Universali Automatinė Lankstymo Atsiskleisti Automobilio Šoninis galinio vaizdo Veidrodis, Veidrodėliai Durų Sistemos Modulis Uždarymo/Atidarymo Šoniniai Veidrodėliai

12V Universali Automatinė Lankstymo Atsiskleisti Automobilio Šoninis galinio vaizdo Veidrodis, Veidrodėliai Durų Sistemos Modulis Uždarymo/Atidarymo Šoniniai Veidrodėliai

Panašūs produktai: