Seamoy 110V-220V Nešiojamieji Elektriniai Virduliai Šilumos Izoliacijos Funkciją Kelionės Kavos, Vandens, Pieno Puodelis Mini 500ml Vandens šildymo Katilo ES MUS

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.67

-10%

€25.19

Dalintis

Apie prekę

Ypatybė:

● Medicinos lygio 304 nerūdijančio plieno ir kūdikių maisto klasės, PP, BPA free, saugus ir ne nuodingas, geros sandarinimo veiklos.

● Jis izoliacijos funkciją ir automatiškai įgaliojimus išjungti, kai vanduo verda.Tačiau negali būti naudojami kaip termosas puodelio, izoliacijos funkcija negali būti palyginti su termosas puodelio.

● Prevencijos prietaiso-galite įrodymas, sausas-ugnies ir šildymo be vandens, leidžia naudoti, saugos ir nerimauti nemokamai.

● Stilingas minimalistinis ir plonas dizainas, 100 - 240V, suderinama su visų nacionalinių įtampų.Lengva ir patogu nešiotis.

● Tai yra lengva naudoti dėl darbo, mokyklos, kelionės, kempingas, kulinarija kavos, virti kiaušiniai, dovanos ir kūdikių pieno priėmimo.

Parametras:

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno

Dydis: 21 x 6.5 cm

Svoris: 0.45 kg

Įtampa: 100 - 240V

Galia: 300W

Virimo Laikas: 5-7 minutes

Izoliacija Laikas: Apie 2-5 valandos

Talpa: 350ml

Pakuotė: 1 x Elektrinio Šildymo Virdulys

Vežimas

1. Prekės yra pristatomas su 1-4 darbo dienas kadaise mokėjimas patvirtino.Ten bus šiek tiek vėliau šventė, kaip Nacionalinė Diena, Kinijos Pavasario Dienos ir t.t., mes stengiamės pasirūpinti, vežimas po atostogų pabaiga, tikiuosi, jūs galite suprasti.

2. Apie stebėjimo informaciją (jei pasirenkate pristatymo būdus, kurie stebėjimo informaciją), prašome spausti www.17track.net jums nuoroda

3. Jei jūs vis dar negali priimti jūsų užsakymą per 60 dienų (išskyrus Braziliją), prašome susisiekti su mumis pirmą, mes patikrinti ir išspręsti problemą.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas apskritai, mes kartais bus atidėti savaitgalį ar švenčių dienomis, jei jūs negalite gauti mūsų atsakas po 48 valandų, prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekti su mumis el. paštu.Grąžinimo Ir atlyginimo

1. Jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį, kai ją gavote.Jei jūs turite turėjo elementą per 7 dienas, yra laikoma, kad buvo naudojami, mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Nėra jokių išimčių.Laivybos išlaidos yra bendros tiek pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums sekimo numerį, konkrečių priežasčių, dėl grąžinimo ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę, ir paketas su visais komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt, arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Feeback

1. Jūsų patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas ir jūsų atsiliepimai bus stumti mums eiti toliau.

2. Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimų.

3. Jei esate snarglys patenkinti mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: vandens šildymo katilo 120v, virdulys pieno, 800w virdulys, elektrinis virdulys derliaus virtuvės, košė tun, kavos parduotuvė, automobilių kavinukas, virdulys smeg, paprastas elektrinis virdulys, vario lašinamas kavos virdulys.

Charakteristikos

Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis AC100-240V/50-60Hz
Tinka Dovanos,Lauko,Kelionės,Kempingas,Biurų,Mokyklų, Namų
Šildymo Greitis 6-10 minučių
Įtampa 100- 240V
spalva Balta
Šilumos Taip
Talpa 350ml
Pakuotė 1 x Elektrinio Šildymo Virdulys
Automatinis uždaromasis Taip
Svoris 0.45kg
Šildymo Būdas Prijunkite Šildymo
Galia 300W
Įtampa (V) 110V-220V
Dydis 21 x 6.5cm
Patekimo į rinką laikas 2018 m.
Masto Ženklas Inwall Ženklas
Virimo laikas 5-7 min.
Prekės Pavadinimas 100-240V Elektrinis Šildymas Virdulys
Funkcija Šilumos ,Šalčio Išlaikymo Termosas
Modelio Numeris T1384
Sertifikavimo BMK
Stilius Šiluminės Izoliacijos Elektrinis Virdulys
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Galia (W) 300W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Seamoy 110V-220V Nešiojamieji Elektriniai Virduliai Šilumos Izoliacijos Funkciją Kelionės Kavos, Vandens, Pieno Puodelis Mini 500ml Vandens šildymo Katilo ES MUS

Seamoy 110V-220V Nešiojamieji Elektriniai Virduliai Šilumos Izoliacijos Funkciją Kelionės Kavos, Vandens, Pieno Puodelis Mini 500ml Vandens šildymo Katilo ES MUS

Panašūs produktai: