Sofija grožio namuose "pasidaryk pats" akupunktūra diamond siuvinėjimas aukso povas kristalų 5D diamond mozaikos kryželiu amatų dovanos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.80

-46%

€9.05

Dalintis

Apie prekę

Pastaba: Mes visi dažai diamantekits ne būti už kadro sienos!

jei standartas ir dydis nėra patenkinta, jūs mūsų parduotuvėje.

pasakykite man, koks modelis ir norimo dydžio,

mes užsakymą-padaryti tai už jus, ir duoti jums priimtiną kainą.

cerca de Diamante Bordado Turimi dydžiai: prašome, pasirinkite Medžiaga: Medvilnė ir Aikštėje Diamond naudojimas: dažus diamond "pasidaryk pats"; išsiuvinėti deimantų dažus; įtraukti straipsniai: 1. Pakankamai dervos deimantų. 2. A4 brėžiniai HD Modelis (įskaitant brėžinius, spalvų schema) 3. Naudojamas gumos įrašą gręžimo įrašus, plastiko plokštelę.mūsų parduotuvėje naudojimo aikštėje diamond derva, kaip žaliavos, ir mes turime du diamond stilius: devynių krašto ir trylika krašto.derinant šiuos du stilius leis tapyba atrodo labiau elegantiškas tekstūros su šviečia blizgesį.Palyginti su tradicinėmis ir dervos ir dažų, mūsų darbai turi stiprų stereofoto ir prabangos, puikiai išreikštą naujo stiliaus diamond derva, nuolatinis savo skonį ir elegantiškas namų puošmena!Derva deimantas yra pagaminti tik kai kurie gamintojai.be to, dėl savo mažo dydžio, tai & amp; amp; Tai absoliučiai griežta klausimas išvengti negalios.tuo tarpu, ji taip pat bus daug darbuotojų pasiimti trūkumas daiktų, su tokio mažo dydžio.todėl Agassi nuspręsti pridėti dar 20% deimantų į kiekvieną maišelį, kad kompensuoti klausimą, taip pat kai kurių nenumatytų aplinkybių, tokių kaip trūkumas veikimo klaidos "PASIDARYK pats".Agassi \ \ 's diamond derva sudaro 447 deimantai su skirtingų spalvų išreikšti, kokie pakeitimai reikalingi visų rūšių spalvų sąlygas.turtingas ir ryškus spalvų poveikis bus visiškai patenkinti reikalavimą iš asmeninių interesų, surinkimo, dovanos, PASIDARYK pats, arba būti naudojama kaip vyresnysis namų Gatavų produktų ekranas apdaila.

sobre a Embalagem

A.embalagem saco plástico de bolhas efeito paroda (Tamanho & acirc; ‰¤30x40cm)

B: embalagem da caixa de Rk efeito paroda (Szie > 30x40 cm) Apie aikštė diamond derva

Paramos priemonės

1: Mūsų pusiau apdirbtų deimantų dažus, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones savo prekės ženklą.ir mes jums įdėti daugiau nei 25% deimantai!nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų produktai yra geriausias!kai baigsite, galite fotografuoti savo tapybos ir atsiųsti jį mums, mes ja pasidalinti su kitais pirkėjų iš viso pasaulio.

2:, nes kai kuriose šalyse reikia mokėti importo muitus, mes užpildys mažos kainos deklaruotos kainos stulpelyje, vengia mokėti mokesčius.jei jūs turite specialų prašymą dėl nurodyta kaina, prašome susisiekti su mumis arba palikite pranešimą, kai priėmimo tvarka.

3: jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą e5 ŽVAIGŽDĖS.jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas.PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1.2, 3.4 žvaigždės, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.jei turite kokių nors problemų su savo gaminius ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

4: turime daugybę akcijų ir mūsų pačių gamykloje, siekiant užtikrinti laiku ir ekonomiškai efektyvius produktus.taip pat galite stiliaus nuotraukos yra labai populiarus savo šalyje, ir atsiųsti mums kai imties nuotraukos padėti mums kurti naujas diamond tapyba.jei jūsų idėja yra priimtina mums, mes atsiųsime jums naują produktą, kaip dovana nemokamai.

01. Atidaryti paketą, patikrinkite, ar vaistinėlės, jei visos dalys yra visiškai sukomplektuota, ar ne. 02. Patikrinkite, ar dervos spalvos deimantus ir atitinkamos spalvos kodas, užtikrinti, kad visi kodas deimantai yra kodas, yra baigta. 03. atidaryti maža dalis juosta, atkreipti dėmesį, kad išlaikyti dulkių out. 04.pasirinkite simbolį (simbolis), rasti atitinkamą deimantų ir įdėkite jį viduje, gręžimo plokštelė. 05.naudokite šį įrankį norėdami pasiimti atitinkamą diamond sklandžiai, tada įdėti jį į atitinkamą poziciją modelio numerį 06.pakartokite ankstesnius veiksmus, kol visas rėmas yra baigtas. 07.tarpinė turi būti nuspaustas ir tvarkinga, neturi jokių įtrūkimų.jūs galite įdėti knyga apie priekiniai diamond brėžinys su jūsų rankose spaudžiamas dėl knygos. 08.riedėjimo iki par produkto ir atsukta į priekį, supakuotas su mūsų cilindras pakuotėje, siekiant apsaugoti jį be rizikos 9. Šaudyti nuotrauką į savo vietos rinkoje, rėmas, naudoti savo mėgstamą kadrais. 10.įdėti gatavo produkto, į kambarį, ir mėgautis savo darbu. 11. jei jums patinka mūsų gaminiai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę vėl, mes turime teisės nuolaidos senais draugais.quanto maior o tamanho, o melhor efeito!cada tamanho ar diamante: 2.5x2.5mm.se imagem é complexo, pequeno tamanho não será muito bom!se você precisa de tamanho grande de todas kaip imagens, por favor entre em contato conosco!

Žymos: gražios sagės povas, medaus grožio namuose, diamond dažai, 5d diamond tapybos moonzero, diamond dažų rašiklis, 5d "pasidaryk pats" diamond tapybos grožio ir žvėrys, sofija grožio namai, diamond povas, diamond tapybos specialios paon, gražus povas metalo.

Charakteristikos

Išorinės Pakuotės colorbo
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Naudoti Paveikslai
Rombo Formos Aikštė
Forma Trimatis
Rėmas No
Stilius Europa
Įklijavimo Srityje Pilnas
Spalvų skaičius 30-45
Modelio Tipas Gyvūnų
Prekės Pavadinimas MOONZERO
Medžiaga Derva

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sofija grožio namuose

Sofija grožio namuose "pasidaryk pats" akupunktūra diamond siuvinėjimas aukso povas kristalų 5D diamond mozaikos kryželiu amatų dovanos

Panašūs produktai: