Thinkrider X7 Pro Smart Nuoma Treneris MTB Kelių Dviratis Anglies Pluošto Rėmas draugiškas Built-in Galios Matuoklis Ergometru ZWIFT PerfPro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€494.39

-34%

€760.59

Dalintis

Apie prekę

Pranešimas:Kasetė demonstravimo tikslais tik tuo atveju, neįskaitant gaminių, jums reikia pirkti atskirai.

Priedai apima:

Treneris, maitinimo adapteris, Ant + imtuvas, greitas-atleiskite, adapteriai, greito atlaisvinimo lygio (lektoriai vežamos į Lenkijos būti per ašies adapteriai.Produktai, siunčiami į kituose regionuose nėra per ašies adapteriai ir reikia įsigyti atskirai)

Multiplayer online

Žaisti Zwift namuose, bet kada, patinka važiuoti ir dalyvauti įvairiose varžybose internetu.

Galingas Suderinamumas

Tikslūs elektros skaitiklio duomenys

Anglies Pluošto Rėmas, draugiškas

Metu dviračiu, rėmelis gali sūpynės ±5° į kairę ir į dešinę, kurios turi gerą poveikį saugant anglies pluošto rėmas ir žmogaus kelio nuo nuovargio ir traumų.

Imituoti nekilnojamojo jojimo patirtimi

Kai jojimo, X7 gali imituoti 5mm, vertikali elastinga vibracijos, todėl, kad jūs galite patirti tikrą jausmą, dviračių pneumatinės padangos ant kelių.

Puikus stabilumas

Į ThinkRider X7 Pro " dar kartą padidino išplisti kojų stebina 907mm, žymiai pagerinant jojimo stabilumą.

Saugesnio Dizainas

Visiškai uždara apsauginis gaubtas apsaugo nuo 3000r/min didelės spartos smagratis nuo žalos jūsų šeimai ir augintiniams.

Suderinama su WS ir ANT+

RAUDONA:ANT+ MĖLYNA:WS

Naujas sukurta diržo įtempimo varantys išvengti slydimo,

Naujas ThinkRider X7-Pro yra naujos, skirtos diržų tensionin prietaisas,jis kelią diržo froming praleidžiant šaltoje aplinkoje.

Vairuotojai iš viso pasaulio varžybos kartu.

ZWIFT yra 3D dviračiu programinę įrangą, kuri yra labai populiarus visame pasaulyje,jis leidžia jums konkuruoti su raitelių iš viso pasaulio

Q&A apie Thinkrider

Q:Kokios dviračių programinė įranga yra prieinami ThinkRider galia, x7-pro ir x3-pro?

A.Thinkrider galia, x7-pro ir x3-pro treniruoklius naudoti WS ir ANT + protokolą, todėl bendros programinės įrangos rinkoje gali būti pritaikytas treneris, tokių kaip Zwift, Onelap, Trainerroad ir kitų dviračių programinės įrangos.

Q: ar galiu žaisti Zwift dėl mobiliųjų telefonų?

A. Jis gali būti naudojamas kaip ilgai, kaip jūs atsisiųsti Zwift programą į savo telefoną ir prijungti jį prie dviračių treneris per WS.

Q: ar Gali dviratis treniruoklis būti prijungtas prie dviračio kompiuteris?

A. tol, kol ji yra standartas, ANT + protokolą, dviračių kompiuterio (pavyzdžiui, Garmin/Bryton), jis gali būti prijungtas prie elektros skaitiklio funkcijos dviračiu trianer gauti realaus laiko duomenų.

Q:Koks skirtumas tarp ENERGIJOS ir X7-Pro?

A:Abu treneriai yra tiesiogiai ratai suprojektuoti ir energijos-matuoklis viduje.Tačiau, ELEKTRA yra kvailas treneris,jis negali pakeisti šlaito ar varža pagal programinės įrangos.GALIA yra labiau tinkamas ne treniruočių arba apšilimo situacija, kai jums nereikia maitinimo šaltinio.X7 yra protingas treneris,jis yra perfecrt tinka su programinės įrangos, pavyzdžiui, ZWIFT,nuolydis bus automaticly keitimas, siekiant imituoti nekilnojamojo scenos žaidimas.

Q. Gali smart nuoma treneris dirbti su MAC OS sistema?

A. Tai yra standartinė ANT+ protokolą, kuris labiausiai dviračiu programinė įranga yra suderinama su.Tačiau,tai priklauso nuo to, ar programinė įranga yra suderinamas su "MAC".

Q. Galite kalnų dviračiai, sausumos dviračiai, sulankstomi dviračiai, Greitas Išleisti, ir Per Ašies būti naudojamas ant traienr?

A. Thinkrider Galia ir X7 yra tiesioginė pavara,jie palaiko standartinius kalnų dviračiai, sausumos dviračiai, sulankstomi dviračiai, greito atjungimo (130-135), ir 142-148 diskiniai stabdžiai per ašies.

Q: ar Galima campagnolo smagratis arba xdr 12s smagratis būti naudojamas?Ar man reikia pirkti freehub kūno?

A. standartines dalis apima Shimano/SRAM 11s freehub kūno.Jums reikia įsigyti CP ar XDR freehub įstaiga atskirai.

Q. ar Gali dviratis treniruoklis būti prijungtas prie TV?

A. Smart dviračių traienr gali prisijungti tik tada, KOMPIUTERĮ ir mobiliųjų telefoną su dviračių programinę įrangą.Jei norite jį naudoti dėl didelio ekrano TELEVIZORIŲ ir projektoriaus, jums tik reikia įdėti savo kompiuterio arba mobiliojo telefono į ekraną.Mes rekomenduojame naudoti HMDI linija ekrano projekcijos.

Nekilnojamojo fotografavimo ženklo šaltinis gamykloje.

Žymos: shifter "shimano", namų smart, anglies kelių kadrų, mtb galios matuoklis dviračiu, bicycl rėmelį, dviračių dalys, didelis, anglies rėmelį, antikvarinis dviratis, dviračių priedai bendrieji, cubrebotas ciclismo.

Charakteristikos

Modelio Numeris X7 Pro
Prekės Pavadinimas ThinkRider
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Thinkrider X7 Pro Smart Nuoma Treneris MTB Kelių Dviratis Anglies Pluošto Rėmas draugiškas Built-in Galios Matuoklis Ergometru ZWIFT PerfPro

Thinkrider X7 Pro Smart Nuoma Treneris MTB Kelių Dviratis Anglies Pluošto Rėmas draugiškas Built-in Galios Matuoklis Ergometru ZWIFT PerfPro

Panašūs produktai: