Nauja Išpardavimas
1:35 Dervos Pav Modelio Rinkinio Unassambled Unpainted //HEAD013 Padidinti

1:35 Dervos Pav Modelio Rinkinio Unassambled Unpainted //HEAD013

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.41

Dalintis

Apie prekę

Gerbiami pirkėjo ir draugas, čia yra trumpas aprašymas apie mūsų parduotuvėje " produktai:

1、Visi produktai, skirti parduoti parduotuvėje yra baltas filmas, ne spalva, reikia pirkėjams, poliravimas, dažų ir surinkimas.Jūs galite pamatyti, spalvos, vaizdai yra naudojamas kaip monitorius, siekiant suteikti

jūs spalvos pateikti nuorodą.Prašome įsitikinkite, kad atkreipti dėmesį į tai.Visos parduotuvėje " produktai, nėra spalvų, jie yra modelio dalys.

2、Visi produktai be originalios pakuotės, nr. montavimo instrukcijos, jokių nuotraukų ir atvirukų. (proto pirkėjai, prašome atidžiai pasirinkti)

3、gavę produkto, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes išspręsti problemą jums, nesijaudinkite.

4、Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome, nepamirškite pateikti mums penkių žvaigždučių aukštos pagirti!Labai ačiū!

5、aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite rasti savo mėgstamų produktų čia.Dėkojame už jūsų globoja.Ačiū jums už jūsų pasitikėjimą ir paramą!

Žymos: 135 masto, 135 modelis, modelis derva, rinkinys derva, orangemom, sarada, 80x80, shikamaru, konoha, rinkinio modelis.

Charakteristikos

Masto 1
Lytis BERNIUKAI
Įspėjimas negalima valgyti
Temos Rinkiniai
Modelio Numeris 1
Amžius > 14 metų
Medžiaga Derva
Tipas Derva Rinkiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1:35 Dervos Pav Modelio Rinkinio Unassambled Unpainted //HEAD013

1:35 Dervos Pav Modelio Rinkinio Unassambled Unpainted //HEAD013

Panašūs produktai: