Hellobox dvb t2/S2/C Palydovinis Imtuvas Combo TV BOX Žaisti Į savo Mobilųjį Telefoną Palydovinės TV Imtuvas APP Parama Android/iOS/ "Windows"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€35.10

-14%

€41.29

Dalintis

Apie prekę

1. Built-in WiFi modulis 802.11 a/b/g/n Max 300Mbps 2. DVBPlayer dėl palydovinės TV į mobilųjį telefoną ("Android" ir "iOS") 3. DVBFinder lengvai palydovinės įrengimas 4. Vartotojo duomenų saugos metu internete programinės įrangos atnaujinimas 5. Visiškai Automatinis biss, Auto-PowerVu 6. Palaiko 3G, 4G dongle 8. HelloMenu su 3 numatytasis stilius, BlueSky, Žolės ir Saulėlydžio 9,Lanuage:anglų, rusų, ispanų, portugalų, prancūzų, turkų, arabų, kitų kalbų。 10,Modelio versija: versija 2020 m. Funkcijų 1. DVB-S2,S2X,DVB T2 /C visiškai atitinka reikalavimus 2. Paramos H. 265 HEVC 10bit 3. SCPC & MCPC gautinos sumos iš C/Ku band palydovų,Multistream,T2MI Pasiruošę 4. DiSEqC Kontrolės(DiSEqC 1.0, 1.2, 1.3(USALS)) 5. Universali LNB, NIT paieška parama 6. Auto ir rankiniu būdu nuskaityti visus turimus TV ir radijo kanalų 7. Kelių kalbų meniu,subtitrų ir garso išvestis palaikomos 8. EPG,PVR,TIMESHIFT 9. Iki 8000 kanalų 10.Parama "YouTube", Mytube, ir kitas Programėles 11.Mažesnis energijos suvartojimas, 5W(tipinis),0.12 W(Budėjimo režimu) 12.Techninė pagalba internetu: www.freedvb.comPeriferinių Sąsajos Indikatoriai: Power, Signalas, infraraudonųjų SPINDULIŲ Imtuvas: 38KHz USB2.0 LED ekranas, HDMI 1.4 a su HDCP F TIPO S2 ir T2 Įvesties RJ45 Port Galios Įvestis: DC 12 V/1,5 A

Funkcijos

Naudojimo instrukcijos

Įvedus Palydovinės meniu, kaip parodyta paveikslėlyje: a.Kairėje sąrašą palydovų, dešinėje yra dabartinis palydovinio ryšio parametrus.Žemiau yra šie funkciniai klavišai: 1>Paspauskite raudoną mygtuką norėdami įvesti "vieno žvaigždė paieškos platforma" sąsaja 2> > Spauskite žalią mygtuką, kad įeitumėte į meniu sąsają "multi palydovinės paieškos stotis" (galima pažymėti kelis palydovus) 3> Paspauskite geltoną mygtuką norėdami įvesti "TP sąrašą" sąsaja 4> Paspauskite mėlyną mygtuką, kad įeitumėte "pridėti palydovą" meniu sąsaja.Pridėti palydovo pavadinimas ir ilgumos 5> Paspauskite "1" įvesti "Redaguoti palydovo" sąsaja, kur galima redaguoti palydovo pavadinimas ir ilgumos 6> Paspauskite "2" įrašyti "ištrinti palydovo" sąsajos 7> Paspauskite mygtuką "3" pasirinkti visus palydovus 8> Paspauskite "4" rūšiuoti sąrašą palydovų 9> Paspauskite "OK" "pasirinkite" dabartinės palydovo b.Įveskite "antenos nustatymas" sąsaja, kaip parodyta paveikslėlyje: Parametrai yra tokie: Vietos generatorius: paspauskite OK mygtuką ir pasirinkite parametro išplečiamajame sąraše tiesiogiai.Atsakiklis: paspauskite mygtuką "į kairę ir dešinę" klavišą, norėdami pasirinkti atsakiklio ir paspauskite "OK" mygtuką ir pasirinkite atsakiklio išplečiamajame sąraše.Diseqc1.0: paspauskite mygtuką "į kairę ir į dešinę", norėdami pereiti, paspauskite "OK" ekranas parinktis išplečiamajame sąraše (išjungti, port 1, port 2, uosto, 3, uosto 4), kurios gali būti tiesiogiai pasirinktas.Diseqc1.1: paspauskite mygtuką "į kairę ir dešinę" klavišą, norėdami pereiti, paspauskite mygtuką "OK", raktas į rodyti funkcijos išplečiamajame sąraše (daugiau funkcijų), kuris gali būti tiesiogiai pasirinktas. 22K: paspauskite mygtuką "į kairę ir dešinę" klavišą, pasirinkite "off / on".Atkreipkite dėmesį, kad kai vietos dažnis yra "universalus" ir "unicable", 22K nėra neprivaloma ir negalioja.Poliškumas: paspauskite mygtuką "į kairę ir dešinę" klavišą, norėdami pereiti skirtingo poliškumo "auto / h / V".Yra dviejų funkcinių klavišų apačioje sąsaja:.Raudonas mygtukas: įveskite vieną žvaigždė paieškos platformos sąsaja."Green key: įveskite multi palydovų paieškos sąsaja.Po visų minėtų parametrų, galite pasirinkti vieną palydovinės paieškos stotį ir pasirinkite "start", kaip parodyta paveikslėlyje:

3.1.1 Motorinių Setup

Į "satellite sąrašą" sąsaja, pasirinkite bet kurią palydovų, paspauskite "ŠEŠTADIENIS" klavišą, redaguoti ilguma palydovinės kaip ilguma į paskirties vietą, ir tada įveskite "antenos nustatymas" sąsaja, kaip parodyta paveikslėlyje: Sąsajos parametrus yra šie: Vietos dažnis: paspauskite mygtuką "į kairę ir dešinę" klavišą, kad persijungti "vietos dažnis".Perdavimo tipas puodą: paspauskite mygtuką "į kairę ir į dešinę", kad persijungti tarp USALS / diseqc1.2. Vietos ilguma: kai tekinimo puodą tipas yra USALS, paspauskite skaičiaus klavišą, norėdami nustatyti vietos ilgumą.Kai tekinimo puodą tipas yra diseqc1.2 šis punktas nėra privalomas.Vietos platuma: kai perdavimo tipas yra USALS, paspauskite skaičiaus klavišą, norėdami nustatyti vietos platumos.Kai jis yra diseqc1.2, tai galimybė nėra privaloma.Ištrinti visas: kai perdavimo puodą tipas yra diseqc1.2, ištrinti rinkinys palydovo poziciją.Kai perkėlimas puodą tipas yra USALS, šis elementas nėra privaloma.Perdavimo nustatymas: kai perdavimo tipas yra diseqc1.2, jums reikia norėdami rankiniu būdu perkelti poziciją įvesti perdavimas nustatyti sąsają, kaip parodyta paveikslėlyje: Sąsajos parametrus yra šie: Palydovinės: paspauskite kairįjį ir dešinįjį klavišus pasirinkite palydovo pavadinimas.Atsakiklis: paspauskite kairįjį ir dešinįjį klavišus pasirinkite atsakiklis, arba paspauskite OK mygtuką tiesiogiai pasirinkite atsakiklio išplečiamajame sąraše.Padėtį: nustatyti pozicijos išsaugoti rotacinis pan.Kai perdavimo tipas bankas yra USALS, jis apskaičiuojamas automatiškai ir nereikia, galima reguliuoti rankiniu būdu.Ribos nustatymas: įveskite ribos nustatymo sąsaja, kaip parodyta pav.: Sąsajos parametrus yra šie: Ribos nustatymas: paspauskite kairįjį ir dešinįjį klavišus perjungti "išjungti riba, Vakarų riba ir Rytų ribos".Trys parametrai gali būti valdomi pagal sąsaja ekranas.Po nustatymo, paspauskite exit mygtuką norėdami grįžti į "antenos nustatymas" sąsaja, pasirinkite vieną žvaigždė arba sukelti paieškos, ir tada ieškoti gali būti pradėtas.Žinoma, kai savo ruožtu tipas yra USALS, galite tiesiogiai įvesti paieškos etape, ir visos bus automatiškai pasukti į paskirties poziciją, ir tada pradėti ieškoti.

Žymos: dėžutė ip tv, dvr t2 android, "android" dėžutė, energijos hd, freesat, "android" mobil telefono, lauke tv, mini android tv box amlogic x96, patiekalas signalų ieškiklis, iptv m3u.

Charakteristikos

Parama 1 Paramos H. 265 HEVC 10bit
Kilmės KN(Kilmės)
Parama 2 DVBPlayer dėl palydovinės TV į mobilųjį telefoną ("Android" ir "iOS")
Produkto pavadinimas DVB-T2, DVB-C, DVB S2 Combo tv box
Parama DVB-S2,S2X,DVB T2/C visiškai atitinka
Su USB Wifi Taip
Funkcijos 2 Vartotojo duomenų saugos metu internete programinės įrangos atnaujinimas
Tipas Skaitmeninis
Palaiko 3 DVBFinder lengvai palydovinės įrengimas
Produkto Pavadinimas 1 Palydovinės TV Imtuvas,Antžeminės televizijos imtuvas
Prekės Pavadinimas hellobox
Pakuotė Taip
Aukštos Raiškos Taip
FTA(Free to Air) Taip
Funkcija 1 Palaiko 3G, 4G dongle
Modelio Numeris hellobox 8

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Hellobox dvb t2/S2/C Palydovinis Imtuvas Combo TV BOX Žaisti Į savo Mobilųjį Telefoną Palydovinės TV Imtuvas APP Parama Android/iOS/

Hellobox dvb t2/S2/C Palydovinis Imtuvas Combo TV BOX Žaisti Į savo Mobilųjį Telefoną Palydovinės TV Imtuvas APP Parama Android/iOS/ "Windows"

Panašūs produktai: