2020 Naujas Kempingas Automatinė Šeimos Palapinės Lauko Turizmo Palapinė 4 Sezonus Vandeniui 3-4 Žmonių Kelionės Palapinė Sun Beach Apsauga

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€41.70

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Nešiojamosios Automatinio Pasirodo - U p Palapinė: Tai trunka tik 1 sekundę atidaryti visiškai pašalinti savo sunkus darbas.Įsteigti vadovas tradicinius kempingas palapinė gali būti atliktas greitai, net vaikų.

Daug Vietos: Gali tilpti 3-5 žmonės, nevaržomai, laisvai žaisti.

Aukščiausios Kokybės: Patvarus ir lengvas stiklo rėmo lenkai, atsparus vandeniui audinys, 8 metalinių kuolų, 4 vėjo lynai, kad šios šeimos palapinė labiau stabili ir patikima, kai reikia.Vidinis kelnių kišenėje laikyti telefoną, raktus, ir smulkmenos.Kabo kablys žibinto ar žibintų šviesos.Tinklo projektavimas Anti Uodai.

Patogiai & Orui: Dviejų durų ir dviejų "windows" ir " top ekrano langai su didelio tankio tinklo akių ekraną, oro konvekcija, išvengti uodų, ir užtikrinti, vėdinimo, net jei tai vėsioje vasarą, ne patalų.

Atsparus vandeniui & apsaugos nuo Saulės: apsauga nuo Saulės, UV apsauga, atsparus vandeniui audinys, nebijo lietaus.

Lengvas ir Kompaktiškas: Ateina patogus nešti maišą kompaktiškas sandėliavimas ir lengvai transportuoti.Tinka šeimai, žygiai, alpinizmas, kempingas, muzikos festivaliai, iškylų, savarankiškai vairuotojo kelionė, vaikai kempingas kieme, šunys miega, žvejybos ir kitų veiklos lauke.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Mechaninė Pop-Up Palapinės

Pareigos: UV Apsauga, Drėgmei, atsparus Vandeniui

Spalvos: Žydra, Tamsiai Žalia

Medžiaga: 190 Sidabras Padengtas Audiniu + 210 Oxford Medžiaga

Strypo medžiaga: Stiklo pluošto Strypas

Dydis: 200cm x 200cm x 125cm/78.74 x 78.74 x 49.21 į

Taikoma Numeris: 3-5 Žmonės

Svoris: Apytiksl. 2kg

Pakuotė:

1 x Automatinis Pot-Iki Kempingas Palapinė

1 x Palapinė Nešiotis Maišelį

4 x Vėjo Lynai

8 x Palapinė Vinys

Pastaba:

1. Prašome leisti 0.5-1cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: palapinę žiemą, telšių, kubas kupolas palapinė, palapinės lauko kempingas 2person, kalbame palapinė, pasislėpti nuo saulės, turistinės palapinės, nh 4 sezono palapinė, lanshan 2 pro, stovykla palapinė kelionės.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Pastato Tipas Greitas Automatinis Atidarymas
Polių Medžiaga Kita
Sluoksniai Trigubas
Prekės Pavadinimas SGODDE
Tipas 3 - 4 Asmeniui Palapinėje

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 Naujas Kempingas Automatinė Šeimos Palapinės Lauko Turizmo Palapinė 4 Sezonus Vandeniui 3-4 Žmonių Kelionės Palapinė Sun Beach Apsauga

2020 Naujas Kempingas Automatinė Šeimos Palapinės Lauko Turizmo Palapinė 4 Sezonus Vandeniui 3-4 Žmonių Kelionės Palapinė Sun Beach Apsauga

Panašūs produktai: