Automobilio Galios Keitiklis Keitiklis Adapteris 4000W 12V 110/220V Įtampos Transformatorių, LED Ekranas, Namų apyvokos Prietaisai Automobilių Modifikuotų Dual USB

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€21.36

-38%

€34.46

Dalintis

Apie prekę

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Car power inverter 4000W.

Įėjimo įtampa: DC 10.5 V~15V,

(Kai akumuliatoriaus įtampa mažesnė nei 10.5 V keitiklis yra žemos įtampos apsaugą, kai akumuliatoriaus įtampa yra didesnė nei 15V, keitiklio aukštos įtampos apsauga)

Savybės:

Išėjimo įtampa : AC 110V /220V jūsų pasirinkimas

Išėjimo dažnis: 50Hz už 220V modelis /60Hz už 110V modelį.

Viršūnių Galia : 4000W

Nominali galia :300W

Išėjimo signalo: Modifikuotų sinusinės bangos.

Pakuotės Dydis:6.4x4.4x2.2inch

Svoris: 0,6 kg

Adavantage:

[4000W Galios keitiklio] Car power inverter, su 2 USB jungtimis ir KINTAMOSIOS srovės lizdo.viršįtampių galia: 4000W, maitinimo, keitiklio ateina su nemokamai cigarečių žiebtuvėlis ir 2vnt akumuliatoriaus gnybtai,providing300watt nuolatinė galia,4000watt didžiausioji galia (įsitikinkite, kad bendra nominali galia prijungti prietaisai yra ≤300W).

[LED Ekranas] LED Ekranas rodo baterijos Įėjimo įtampa, išėjimo įtampa.Cigarečių degiklio kabelį gali tiekti elektros energiją prietaisas lengvai.Jei iš įdėti galia yra didesnė nei 200W, prašome naudoti Krokodilas Įrašus baterija.

[Greito Įkrovimo Dual USB jungtys]OneAC Realizavimo andtwousb uostai gali pasiūlyti 100% greito įkrovimo Mobilieji telefonai, kompiuteriai, nešiojamas,krūties siurblys, Purkštuvas,Skustuvai,medicinos gelbėjimo prietaisas,avarinės įrangos ir pan., gali būti kaip Avarinis Energijos Tiekimas

[Multi Apsauga]Built-in saugikliai, saugaus įkrovimo dizaino andcooling ventiliatorius apsaugo automobilio galios keitiklis iš daugiau šilumos,energijos taupymas ir energijos.per įtampos, perkrovos, nuo srovės,trumpas jungimas,pagal įtampos, perkaitimo, trumpo jungimo apsauga.

[Lengvas dizainas ir Aukščiausios Kokybės] Lengvas ir kompaktiškas, idealiai tinka poilsis, kempingas, ir darbo kelionių.Jis gali būti prijungtas prie beveik bet kokio 12V galia transporto priemonė, teikianti apmokėjimo galimybes bet kur.

[Ką jūs gaunate] 4000W car power inverter, naudotojo vadovas, 2 x Baterijos, Apkabos, 1 x Automobilio Cigarečių lizdo ir 100% klientų aptarnavimas.

Savybės:

- 12V paprastai yra automobiliai, 24V, sunkvežimių, 48V ir 60V paprastai elektrinių transporto priemonių.

- Turimą Asortimentą Vardinės Įtampos Elektros Prietaisai : 200~240V, 100~120V

- Saugus Asortimentą mūsų keitiklio Įėjimo Įtampa:12V (9.8~15V)

- 8 Saugos Funkcija:

①Reverse poliškumo apsauga

②Low įvesties įtampos apsaugos

③High įvesties įtampos apsaugos

④Over-srovės apsauga

⑤Short grandinės apsaugos

⑥Over temperatūros apsauga

⑦Overload apsauga

⑧Internal saugikliai

DĖMESIO!

-1.Tai yra modifikuotų sinusinės bangos keitiklis,NETAIKOMA prietaisams, kurie dirba įmontuotu varikliu, plaukų džiovintuvai,oro kondicionierius, kavos aparatas,vandens siurblys, indukcinės viryklės,šaldytuvai ir mikrobangų krosnelės ir pan.Įsitikinkite, kad bendra nominali galia prijungtų prietaisų yra ≤300W

-2.Sugriežtinti Teigiamas (+) ir Neigiamas (-) kontaktai yra tada, kai automobilis keitiklis yra naudojamas

-3.Jei konverteris yra tiesiogiai susijęs su cigarečių degiklio.Didžiausią dėmesį įdėti galia turi būti under150W.Jei didesnis than150W,mes primygtinai rekomenduojame jums naudojant Krokodilas Įrašus į baterija ,nes automobilio cigarečių degiklio gali sau leisti galia over150W.

-4.Automobilio konverteris tinka DC12V ir Automobilis, TIK, nėra taikomos DC 24V ir lėktuvas

-5.Prašome nepalikite inverter " ON " padėtį prieš automobilių pradėti.Tai lengva sugadinti, keitiklio prieš prijungtas prie akumuliatoriaus.Tinkamam veikimui yra prijungti, kad baterija pirmą kartą, ir tada įjunkite, keitiklio jungiklis

-6. Normalu, kad keitiklio tapti šiltas, o jūs jį naudoti.Siekiant gauti geriausią naudojant rezultatus, prašome įdėti keitiklio ant plokščio paviršiaus, darbo vieta turėtų atitikti šiuos kriterijus:

1. Laikyti sausoje, neturėtų leisti, keitiklio kreipkitės į vandenį ar kitus skysčius, saugo, keitiklio nuo drėgmės ar vandens.

2. Vėsioje aplinkoje, laikyti temperatūroje nuo 0 Celsijaus laipsnių ir 40 laipsnių Celsijaus.Nedėkite keitiklio šalia šilumos versmės ar kitų prietaisų.Stenkitės išlaikyti keitiklis negali būti shined tiesiogiai saulės šviesa.

Kokio Dydžio Ir Galios Keitiklio Man Reikia?

Dydį galite pasirinkti, priklauso nuo vatų (arba amperų) apie tai, ką norite paleisti (rasti energijos sąnaudos prašymą priimti prejudicinį sprendimą pateikęs specifikacijos plokštė, ant prietaiso arba priemonė).Mes rekomenduojame pirkti didesnio modelis, nei manote, kad jums reikia (bent 10% iki 20% daugiau, nei savo didžiausios apkrovos).

Komplektą sudaro:

1 x Power Inverter

2 x Baterijos Įrašą

1 x Cigarečių Degiklio Kištuką(dovana)

1 x anglų Vadovas

Žymos: rc auto transformatorius, energijos keitiklio alternatyva, automobilių invertor, namų apyvokos prietaisai bendrojo, invertuotąjį, inverter 12v 220v 4000 w, 12 220 automobilių, 3kw inverteriai saulės, din 24v 12v, keitiklis dc 24v 12 v.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Išėjimo Dažnis 50HZ-60HZ
Svoris 0.6kg
Išėjimo Galia Kita
Modelio Numeris NĖRA
Išėjimo Tipas Vieną
Tipas DC/AC Keitikliai
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 00

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Galios Keitiklis Keitiklis Adapteris 4000W 12V 110/220V Įtampos Transformatorių, LED Ekranas, Namų apyvokos Prietaisai Automobilių Modifikuotų Dual USB

Automobilio Galios Keitiklis Keitiklis Adapteris 4000W 12V 110/220V Įtampos Transformatorių, LED Ekranas, Namų apyvokos Prietaisai Automobilių Modifikuotų Dual USB

Panašūs produktai: