Trumpas Pliušinis Ilgai Pagalvės užvalkalą 50x70 Super Minkštas Zebras Spausdinti Kūno Pagalvė Padengti su Paslėptas Užtrauktukas, Dekoratyvinis Patalynės, pagalvių Užvalkalai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.84

-37%

€12.64

Dalintis

Apie prekę

Superfine Trumpas Pliušinis Gyvūnų Spausdinti Įstaiga Pagalvės Užvalkalą

Pagrindinė Informacija

Pavadinimas: Gyvūnų spausdinti pagalvių užvalkalai lova Audinio Sudėtis: 100% Poliesteris Spalva: 7 spalvų Kiekis: 1 ilgas užvalkalas (be įdėklai)

-Dydis Diagrama-

48 x 74 cm(19 x 29) 50 x 70 cm(20 x 27) 50 x 76 cm(20 x 30) 50 x 100 cm(20X39.5) 50 x 120 cm(20 x 47) 50 x 137 cm(20 x 54) 50 x 152 cm(20 x 60)

Superfine Medžiaga

--Į superfine pliušinis audinys yra labai minkštas ir patogus.Jums bus lengviau suvokti jausmas, ji atneša į jūsų odą, kuri yra neįmanoma, žemos kokybės produktų.

Nematomas Užtrauktukas.

--Paslėptas užtrauktukas dizainas daro visa užvalkalas gražesnė.Tai yra labai turiningas dizainas, todėl, kad užvalkalas yra visiškai integruotos, ir jis nebus atrodo nereikalingas.Be to, tai neturi įtakos vartoti ne visi.

100% Poliesteris Sudėtis

--Kūno užvalkalas yra stiprus raukšlių pasipriešinimo formos ir saugojimo.Mes galime garantuoti, kad jūs beveik niekada naudoti elektros geležies Geležies jį.

Puikus Spausdinimo Technologija

--Mes pridėjome keletą skirtingų idėjų, kad šis užvalkalas.Šuo pėdsakus, zebra spaudinių, leopardas spaudiniai, karvės spaudinių ir kitų gyvūnų modelius yra toks realus, kurios suteiks gyvybingumo į savo namus.

7 Stilių Pasirinkti

Bendrovė Rodyti

Klientų Q&A

Klausimas: Ar turite nekilnojamojo uždaryti nuotraukas?Gali man turi atrodyti?A: Taip.Mes turime.Aš atsiųsime jums realios nuotraukos vėliau.Q: Kaip pritaikyti gaminiai, kitų dydžių?Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai.Q: Kas logistikos naudojamas pristatymo? A: Prekės vežamos pagal Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu, Oro Paštu, ePacket, YanWen Specialią Eilutę, pasiekti dauguma šalių per 10 35 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: UPS, DHL, " Fedex, TNT, DEPX, AVS.Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.Q: Kaip grąžinti prekes ir grąžinti pinigus? A: Mes grąžinsime pirkėjų, jei yra kokybės problemos su produktu.Jums nereikia grąžinti prekes šiuo atveju.

Atgal į titulinį

Draugiškas Priminimas

--Produkto dydis yra plytelių dydžio užvalkalas, bus 1-2cm paklaida rankinis matavimas. --Šis produktas yra imtasi natūra.Dėl apšvietimo priežasčių ir skirtingų ekrano poveikį skirtingų monitorių, tikroji spalva gali skirtis nuo produkto nuotrauka. --Ačiū už jūsų supratimą ir paramą.

Žymos: pagalvė waifu, kailio pagalvės užvalkalą 40x40cm, kustuv pagalvę padengti, kūno pagalvė yumeko, misaki pagalvė, pagalvėlė ilgai, pilows dangtis, squishmallow pliušinis mini, audinio pagalvės atveju, padengti pilow.

Charakteristikos

Nepadori Nuotrauka No
Reitingas Klasės
Medžiaga 100% Poliesteris
modelis SPAUSDINTI
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pagalvės Užvalkalą
Tipas Dekoratyviniai Pagalvių Užvalkalai
Siūlų Skaičius 100TC
Funkcija Rudenį papuošalai
Kategorijos ilgai užvalkalas
Produkto Tipas Dekoratyviniai pagalvių užvalkalai
Stilius Kita
Naudoti Namuose
Technics Audiniai
Audinio Skaičius 20
Rinkinys Tipas No
Dydis 1 pagalvės užvalkalą 50x70
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Tipas Spausdinti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Trumpas Pliušinis Ilgai Pagalvės užvalkalą 50x70 Super Minkštas Zebras Spausdinti Kūno Pagalvė Padengti su Paslėptas Užtrauktukas, Dekoratyvinis Patalynės, pagalvių Užvalkalai

Trumpas Pliušinis Ilgai Pagalvės užvalkalą 50x70 Super Minkštas Zebras Spausdinti Kūno Pagalvė Padengti su Paslėptas Užtrauktukas, Dekoratyvinis Patalynės, pagalvių Užvalkalai

Panašūs produktai: