Safetoe S3 apsauginiai Batai su Plieno Tne, lengvas Darbų Saugos Batai su Vandeniui Odos, Vyrai ir Moterys botas hombre

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.63

-35%

€20.98

Dalintis

Apie prekę

Safetoe S3 apsauginiai Batai su Plieno Tne, lengvas Darbų Saugos Batai su Vandeniui Odos, Vyrai ir Moterys botas hombre

1.Mes esame gamintojai, tikimės, kad bendradarbiavimas su jumis, kiekis yra didelis, kainos bus labiau privilegijuoti, sveiki atvykę į derėtis, greitas pristatymas!Kaip pasirinkti dydį 2. Išmatuoti savo pėdos ilgį.Įsitikinkite, kad tu stovi ant lygaus paviršiaus.Takelio kontūras savo kojas Viena padidina įrankio statmenai popieriui, maksimaliai matavimo tikslumas rezultatas.Po stebėjimo koja, naudokite liniuotę matuoti nuo kulno į ilgiausiai patarimas kojų.Tada naudoti šį dydžio diagramos konvertuoti į pėdos ilgio dydį Amerikos 3. Batų Fox, Pavyzdžiui, Jei pasirinksite MUS 8.5. Mes atsiųsime dydis 42 eurų.Jos vidpadis Ilgis yra 26.0 cm.Jei jūsų kojos yra riebalų, jūs galite rinktis didesnį pėsčiomis.Leisti 2~3 mm skirtingų

transportas: 1: Mes patikrinti produkto atsargiai, prieš pristatymas! ? 2: kad būtų lengviau transportavimo, pakavimo plastikinį maišą, ne batų dėžės! 3: Jei esate rusijos pirkėjas, prašome įvesti savo vardą ir pavardę! 4: Paprastai jums bus gauti sklype per 7 60 dienų, kartais gaišti laiko dėl blogų oro sąlygų., Jei jums nereikia gauti prekę laiku, prašome susisiekti su mumis, ir aš padėsiu jums stebėti jį.Grąžinimo politika Mes siūlome nemokamą išpirkimo ir grąžinimo paslaugą, reikia turėti laivybos kaina.susisiekite su mumis 1: Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū! 2:, Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.Tačiau, prašome leisti uždelstą atsakymą, ir ne darbo valandomis.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus, kurie jums gali turėti, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.DUK Q: Ar mano produktas sekimo numerį?A: Taip, mes išsiųsti kiekvieno užsakymo ir jo sekimo numerį, galite patikrinti siuntos.Atitinkamame tinklalapyje Q: aš esu prekybininkas.Noriu pirkti daugiau prekių.Kas yra didmeninė kaina?A: Sveiki, dėkojame už jūsų užklausą.Jei norite, kad pirkimas urmu, prašome elektroniniu paštu mums.Mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!Atsiliepimai 1: Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti gerus atsiliepimus Jūs esate labai patenkintas savo produktus ir paslaugas, ačiū jums labai! 2: Mes visada suteikti jums su puikios kokybės.Būtu laiku paslaugas už geriausią kainą. 100% Patenkinti. 3: Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamą (1~2 žvaigždutės) atsiliepimus.mes Pabandykite išspręsti problemą ir leidžia jums mėgautis malonią patirtį čia.Ačiū!

Žymos: batai batai s3, žmogaus saugos batai s3, batai odiniai, atidaryti žiemos, batai darbo s3, saugos batų plieno taškas, žaidimai mens odos žiemą, apsauginiai batai s3 medžiaga, apsauginė avalynė, sporto s3, mens odos batus osin žiemą, batų darbo.

Charakteristikos

Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Vidpadžio Medžiaga EVA
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Padas Medžiaga Guma
Veleno Medžiaga Karvės Suede
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Mados Elementas Kulkšnies Dirželis
Pamušalas Karvės Suede
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas GPQPXW
Kilmės KN(Kilmės)
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Įkrovos Tipas Darbo Ir Saugos
Elemento Tipas Batai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kulno Aukštis Mažas (1cm-3cm)
is_handmade Taip
Modelio Numeris Apsauginiai batai 281
Sezonas Žiemos
Batviršio Medžiaga Karvės Suede

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Safetoe S3 apsauginiai Batai su Plieno Tne, lengvas Darbų Saugos Batai su Vandeniui Odos, Vyrai ir Moterys botas hombre

Safetoe S3 apsauginiai Batai su Plieno Tne, lengvas Darbų Saugos Batai su Vandeniui Odos, Vyrai ir Moterys botas hombre

Panašūs produktai: