20Pcs Piešimo Trafaretai Nustatyti Leidinys Planuotojas "PASIDARYK pats" Piešimo Šabloną Dienoraštis Dekoras Vaikų, Studentų Istorijas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.36

-32%

€4.95

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、ekologiška Medžiaga: Šių raidžių trafaretai yra pagaminti iš kokybiškų Ekologiškų PP medžiaga, kuri turi papildomus tiltus, lygaus paviršiaus, netoksiškos, saugios naudoti.

2、Trafaretai dydis: 21x15cm/8.3x5.9inches, DIZAINAS: Ne aštrus kraštas, minkštas plastiko sukurta, lengva piešimo taip pat ir saugūs vaikams.

3、Plačiai Naudojimas: Siekiant pagerinti vaikų vaizduotę ir "hands-on" galimybes, tinka mokyklos projektas ir piešimo priemones, gali būti naudojamas su pieštuku, spalvotų pieštukų ir pan.

4、Daugiau nei 300 Įdomus Formų: pakuotėje rasite cool sukurta unisex trafaretai vaikams įvairių formų ir raštų, gyvūnų trafaretai, jūros pasaulis, dinozaurai, erdvės, plokštumos, princesė ir laumės, gėlių trafaretai, drugelių, lenktyniniai automobiliai ir valtys ir specialus Kalėdų trafaretai.

5、ĮDOMUS VEIKLA BERNIUKAI & MERGAITES.Namie, mokykla, vaikų darželis, dienos priežiūros paslaugas, apie važiuoja & atostogas, šio meno rinkinys bus išlaikyti savo vaikus linksmina.

Specifikacija:

Dydis: 21x15cm/8.3x5.9inches

Paketas apima:

20 x Skirtingų Stilių, Trafaretai

Žymos: leidinys ir bloknotą, honobochi, slaugytoja antspaudas, planuotojas rinkinys, 0.12 mm bga trafaretas, planuotojas trafaretas, knygos leidinys, nešiojamojo kompiuterio komplektas, "pasidaryk pats" dienoraštis planuotojas, ic trafaretas.

Charakteristikos

Modelio Numeris --
Medžiaga Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

20Pcs Piešimo Trafaretai Nustatyti Leidinys Planuotojas

20Pcs Piešimo Trafaretai Nustatyti Leidinys Planuotojas "PASIDARYK pats" Piešimo Šabloną Dienoraštis Dekoras Vaikų, Studentų Istorijas

Panašūs produktai: