Litavimo Padėti Trečiųjų Rankas Priemonė Stovi didinamasis stiklas 5X Didinamasis Stiklas, LED Šviesos 4 Alligator Clips 360 Laipsnių Reguliuojamas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€27.28

-20%

€34.10

Dalintis

Apie prekę

Padėti Trečiųjų Rankas Įrankis Litavimo Stendas su 5X Didinamasis Stiklas, LED Šviesos 4 Alligator Clips Sukasi 360 Laipsnių Reguliuojamas

Šis litavimo stotis yra 2019 nauja versija, Skyrchobby parduotuvėje turi dizaino patentus ir išvaizda patentai,jis neturi būti suklastoti, kiti,arba pažeidėjai turi būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn.

Paramos didmeninė, pls susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Šį multi-funkcinis didinamasis stiklas yra ypač skirtas lituoti ar kiti remonto darbai.Su alligator clips ir reguliuojamas laikiklis, jūs galite atsipalaiduoti jūsų pavargusias rankas ir dirbti efektyviau padidinimo elementus.Galingas optinis kokybės stiklo didinamasis stiklas padidina 300% galutinio aiškumo.Su built-in white LED žibintai, darbai, labai gerai tamsioje aplinkoje, o taip pat geros išvaizdos.Keturis metalo lanksčia gooseneck padėti rankas garantija pakankamai lankstumo savo darbo reikia.Idealiai tinka elektronika darbas, litavimo, surinkimo, taisymo, modeliavimo, crafting, dažymas, hobis, darbo ir kitais tikslais.Produkto Parametrai Lęšių Medžiaga: Stiklas Didinimo: mažas objektyvas 5X(24mm) / didelis lęšis 2X(107mm) LED Maitinimas:AAA baterijos Medžiaga: Metalas + Ugniai atsparios ABS didinamasis stiklas svoris: 100g Bazės svoris:400g Neto svoris: 1191g Pakuotės svoris: 1450g Pakuotės matmenys: Pakuotėje yra 1 x Kieto Metalo Bazė 1 x didinamasis stiklas, Lempa su Lanksčia Arm 5 x Lankstus Ginklai 1 x Montavimo Instrukcija(anglų kalba)

Kaip paketo išsamiai parodyti ,visi yra įtraukti(pvz., varžtai, Veržliaraktis,įrašus ir kt.)

Žemiau yra "youtube" vaizdo įrašą apie išsamios įdiegti instrukcija:

1) Mes priimame Alipay", "Paypal", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Prašome užtikrinti, kad turite užbaigti visą išsamią informaciją , pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją. 2. Mes paprastai bus išsiųsti prekes per 1 darbo dienos po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai. 3.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų ,pvz., įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negaunate siuntos per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau gauti jūsų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo detalių gavimo.Jei prekė yra jūsų turimą yra daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir grąžinti pinigus ar pakeisti nebus pritarta.Ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 2. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t., vežimo sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Nuo jūsų atsiliepimai yra ypač svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 1 minutę jums ,labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę---DANGAUS RC Hobis.Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl Keturvalakiai.lt.Visos mūsų daiktų iš Kinijos, yra aukštos kokybės.Jei turite kokių nors problemų, mes labai malonu, kad jūs galite susisiekti su mumis.Mes stengiamės jums padėti.Tikiuosi, užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis.

Žymos: bazinė led, pjūklelis pjovimo stotis, lėktuvo baliono stiklas, trečia vertus, 3 ranka, led kamieno, composite stovėti dantų, rc ryklys, eva filmas, 50w ultragarsinis švaresnis.

Charakteristikos

Techniniai parametrai Vertė 5
Dydis Soldering station
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Neto svoris
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Ratų bazė Dugno Plokštė
Modelio Numeris Pagalbos Ranką Litavimo Įrankis
Įrankis Prekes Pjovimo
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių ESC
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Atnaujinti Dalys/Priedai Adapteris
Kilmės KN(Kilmės)
RC Dalys ir Acc Kita
Prekės Pavadinimas Soulload

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Litavimo Padėti Trečiųjų Rankas Priemonė Stovi didinamasis stiklas 5X Didinamasis Stiklas, LED Šviesos 4 Alligator Clips 360 Laipsnių Reguliuojamas

Litavimo Padėti Trečiųjų Rankas Priemonė Stovi didinamasis stiklas 5X Didinamasis Stiklas, LED Šviesos 4 Alligator Clips 360 Laipsnių Reguliuojamas

Panašūs produktai: