9-13PCS Silikoniniai Kepimo Įrankiai, Virtuvės Įrankiai, Komplektas Su talpinimo Turner Žnyplės Mentele su Medžio Rankena Nonstick Virtuvės reikmenys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.94

-29%

€9.91

Dalintis

Apie prekę

9-13PCS Silikoniniai Kepimo Įrankiai, Virtuvės Įrankiai, Komplektas Su talpinimo Turner Žnyplės Mentele su Medžio Rankena Nonstick Virtuvės Silikoninių Indų Rinkinys yra Virtuvės pagalbininkas, puikiai tinka visų rūšių maisto produktų ir valgių gaminimas, virtuvės accessaries, maišykite mailius, maišant, grietinėlės, sviesto, ledų, ir t. t.Įtraukti mentele ,basting teptuku ,nurodė mentele ,apskritojo krašto turner, kaušas, straight-edge turner, Šaukštas, žnyplės, makaronai šakutės ir puikiai tinka visų rūšių maisto produktų ir maisto ruošimui.Savybės: Aplinkos apsaugos, netoksiškas, Atsparus karščiui,ne-lazdas, patvarus, saugus, lengvai valomas produktų, virtuvės, virtuvė, virtuvės reikmenys

Tinka: Mikrobangų krosnelė, skrudintuvas, indaplovė, spintelė, garlaivis,gali būti virinami ir sterilizuotas.

Medžiaga: Silikonas + Natūralus Medinis Akacijos

Spalva: Žalia/ Juoda

Dydis:Kaip foto parodyti

Jei jūs perkate rinkinys, mes jums 2 nemokamai kabliukai.

Jei norite sumaišykite ir suderinti, galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Patarimai:

Dėl atnaujintos išvaizdos produktas, modelio, laikymo kibirą pasikeitė.

Šiuo metu modelis laikymo indu negalima nustatyti.Jei turite specialių reikalavimų,

prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Ačiū!Dėl fotografavimo šviesos, šviesumas, ir skirtingų ekrano rezoliucijų, ten bus šiek tiek spalvų differencebetween produkto nuotrauka ir tikrasis produktas, kuris yra normalu.Jei jūs proto ,prašome būkite atsargūs, vieta ir tvarka!

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Produktų Ekranas Prašome atkreipti dėmesį:

Nes nauja taisyklė Rusijos post office, kai padaryti užsakymą, Rusija klientai turi rašyti vardą ir pavardę (a sunname, vardas ir tėvo vardas), ar paketai bus išsiųstas atgal.Nr. vardas, pavardė, mes atsisako siųsti prekes iš!Ačiū!

Pristatymas:

Jūsų užsakymas bus apdorotas per 4 darbo dienas po apmokėjimo.Ir mes įkelti sekimo numerį jums.

Kinija paštu, oro paštu, Eub, EMS, DHL, "Fedex" IE yra.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet mes sekti naujausią informaciją apie jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią.

Jei jūs dar ne turiu savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja, kreipkitės į mus išplėsti pristatymo datos, ačiū.

Jei jums kyla muitinės formalumų klausimais, prašome kreiptis į mus dėl pagalbos laiku, taip, kad nedarytų įtakos jūsų pristatymo laiką.

Apmokėjimas:

Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Qiwi...Visų didelių kredito kortelėmis.

Kompensacijos ir grąžinimo Politika:

1. Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame.Mes siūlome grąžinti visą arba išsiųsti prekes galite, jei mes išsiuntėme jums negerai prekių, ar jis buvo prarastas ar sugadintas tranzito metu.

2. Kiekvieną grąžinti, turėtų būti pagrįsta įrodymais (foto).

Atsiliepimai:

Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu, ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra kokių klausimų, todėl mes stengiamės tarnauti jums geriausia!Dėl fotografavimo šviesos, šviesumas, ir skirtingų ekrano rezoliucijų, ten bus šiek tiek spalvų skirtumas tarp produkto, nuotraukos ir tikrasis produktas, kuris yra normalu.Jei jūs proto ,prašome būkite atsargūs, vieta ir tvarka!

Žymos: metalo kepimo indai, virtuvės indai nustatyti teskoma, virtuvės skalbiniai saugojimas, kavos kepsnys, aukso karoliai hamsa, kelionės mediniai indai, te virtuvės reikmenys, šešiakampis raktas, virtuvės komplektas, Akmens plauti.

Charakteristikos

Medžiaga Silikono
Tipas Maisto Ruošimo Įrankių Rinkiniai
Sertifikavimo SGS
Funkcija Įžuvinti
Vienetų skaičius >10
Modelio Numeris w00000001
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

9-13PCS Silikoniniai Kepimo Įrankiai, Virtuvės Įrankiai, Komplektas Su talpinimo Turner Žnyplės Mentele su Medžio Rankena Nonstick Virtuvės reikmenys

9-13PCS Silikoniniai Kepimo Įrankiai, Virtuvės Įrankiai, Komplektas Su talpinimo Turner Žnyplės Mentele su Medžio Rankena Nonstick Virtuvės reikmenys

Panašūs produktai: