Už Xiaomi Redmi 6 Pastaba pro Atveju Prabangių Senovinių išdirbtos odos su dangčiu telefoną atveju xiaomi redmi 6 pastaba pro funda coque " rubisafe

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.88

-30%

€4.12

Dalintis

Apie prekę

Prekės pavadinimas:

už Xiaomi Redmi 6 Pastaba pro Atveju Prabangių Senovinių išdirbtos odos su dangčiu telefoną atveju xiaomi redmi 6 pastaba pro funda coque " rubisafe

Vertė Komercinė Sąskaita faktūra:

jeigu jums reikalinga sąskaita faktūra, prašome susisiekti su mumis.

Jei nenorite, kad byla, prašome informuoti mus, kai jūs pateikiate užsakymą.

Paslaugų Garantija:

jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

mes esame laimingi galėdami padėti jums su grąžinamosios išmokos arba mainus per 5 dienas nuo produkto gavimo sąlyga, kad visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

jei norite grąžinti prekes atgal daugiau tirpalo, prašome susisiekti su mumis iš anksto.pirkėjai yra atsakingi už grąžinimo laivybos išlaidos, bet kokiomis aplinkybėmis.

Atsiliepimai:

Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR, būsime labai dėkingi, ir jūs gausite nemokamą dovaną/ nemokamai mėginio su jūsų kitą užsakymą.

Jei bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Daugiau atveju xiaomi redmi 6 pastaba pro , apsilankykite mūsų parduotuvėje.

Žymos: icecresm juokinga šypsena, šalta palaiminti pakabukas, icecresm logotipą, saldumynai, m4 žalvario vyras moteris, akiniai akyse moteris, akiniai žvilgsnio 5 mens, mat vinilo apdaila, digma plokštumos ds 5b 2a, spalvinga moteris, paltai.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Aioria
Tipas Byla
Suderinamos Prekės Xiaomi
Suderinama Xiaomi Modelis Redmi 6 Pastaba Pro
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Savybės Prabangių Senovinių oda, Odos
Funkcija Antidetonaciniai
spalva juoda, armijos žalia, oranžinė, raudona
1 straipsnis Atveju Xiaomi Redmi 6 Pastaba Pro
Modelio Numeris už Xiaomi Redmi 6 Pastaba Pro Atveju

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už Xiaomi Redmi 6 Pastaba pro Atveju Prabangių Senovinių išdirbtos odos su dangčiu telefoną atveju xiaomi redmi 6 pastaba pro funda coque

Už Xiaomi Redmi 6 Pastaba pro Atveju Prabangių Senovinių išdirbtos odos su dangčiu telefoną atveju xiaomi redmi 6 pastaba pro funda coque " rubisafe

Panašūs produktai: