"PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kryželiu Siuvinėti Mozaika Visiškai Gręžimo 5D Diamond siuvinėjimo Piktogramą Erelis Rusijos Vėliava Dekoro Tapyba

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.94

Dalintis

Apie prekę

Spustelėkite žemiau, norėdami įvesti temą produktas

Medžiaga: Medvilnė ir dervos diamond įtraukti Straipsniai: 1. Pakankamai dervos deimantų. 2. A4 Modelio HD brėžiniai (įskaitant brėžinius, spalvų lentelę) 3. Naudojamas įrašą guma gręžimo pincetu, plastiko plokštelę.Apie deimantų siuvinėjimo Ši nuotrauka yra visiškai siuvinėjimo , visiškai gręžimo , 100%gręžimo , deimantinis padengti visą vaizdą.Kuo didesnis dydis, tuo geriau!

Apie Pakuotės

dydis mažesnis nei 40x30cm siunčiami krepšys

dydis didesnis nei 40x30cm siunčiamas dėžutėje

D i a m o nd p a i nt i ng: Tai naujo stiliaus rankdarbiams tapyba, kad jūs turite "PASIDARYK pats" ir jį baigti!

turite deimantų blizgesys,stiprus stereofoninio įspūdžio,labai ryškiai veikia.

Lengva išmokti:

Lengva valdyti patogiai ir lengvai atlikti.

High-end ir madingas:

Elegantiškas ir stilingas,kambarį,studijų,bedroon,įkūnija skonio ir stiliaus meistras.

Niekada išnyks:

Tegul nuotraukos daugiau apakinti deimantu,Dervos žaliavų neber išnyks.

Aukštos defintion pninting drobės aiškiau.

Humanization spalva paieškos operacija patogiau.

Apie Poveikis

Kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas!Kiekvienas deimantų dydis : 2.5x2.5mm.Jei nuotrauka yra sudėtingas, mažas dydis nebus labai geras!Jei jums reikia didelio dydžio paveikslėliai, susisiekite su mumis!

Apie Mus

Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Ir mes bus dedami 20% daugiau deimantų!Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite siųsti nuotraukas iš savo paveikslų į mus, mes bus parodyti jį pirkėjų visame pasaulyje dėkingi!

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!

Skubus Pristatymas

Dėmesio!mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.BŪKITE KANTRŪS!Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10-25 darbo dienas nuo pristatymo.Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

Pastaba

Burer bus atsakingas už mokesčius,muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas!Visi elementai turėtų būti vežamos į Keturvalakiai.lt berified adresas

Pardavimo Sąlygos

Jei esate ne laimingas su elementą, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas neprivalo mokėti grąžinimas prekių.

Spustelėkite žemiau, norėdami įvesti temą produkto Kviečiame Apsilankyti Kitą Kartą

Žymos: vėliavos urugvajus, diamond tapybos erelis ir vėliavos, diamond erelis, diamond tapybos tigras medyje, 5d diamond tapybos amerikos vėliava, diamond tapybos erelis vilkas, 5d diamond tapybos rusija, diamond mozaikos rusija, kazachstano vėliava, diamond mozaika.

Charakteristikos

Modelio Tipas scenic
Prekės Pavadinimas KAMY YI
Medžiaga Derva
Technics "PASIDARYK pats" Diamond tapyba
Forma Vieną
Naudoti Paveikslai
Dydis custom
Elemento Tipas diamond tapyba
Temos Gėlės ir Augalai Serija
Rombo Formos ROUND
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Rinkinys Tipas Namo Apdaila
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Įklijavimo Srityje Pilnas
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Spalvų skaičius 30-45
Rėmas No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kryželiu Siuvinėti Mozaika Visiškai Gręžimo 5D Diamond siuvinėjimo Piktogramą Erelis Rusijos Vėliava Dekoro Tapyba

Panašūs produktai: