XP-Pen Deco 03 Belaidis 2.4 G Grafikos Piešimo Tablet Skaitmeninis Tabletė Tapybos Lenta Su 8192 Lygių Baterijos-Nemokamai Stylus Pirštinės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€75.47

-29%

€106.30

Dalintis

Apie prekę

XP-Pen Deco 03 Belaidis 2.4 G Grafikos Piešimo Tablet skaitmeninis tabletė Tapybos Valdyba

su 8192 lygių Baterijos-nemokamai Stylus Pirštinės

:

Pagrindinės savybės:

Mylimas Multi-funkcija Raudona Dial Dizainas!Mûsø multi-funkcija ratuką sukant priekinės ir šoninės.Lengva valdyti be trinties.

Grafinis Piešinys Tablet XP-Pen Deco 03 funkcijos ir laidinio ir belaidžio USB geba: Tiesiog įkiškite įtraukti ISM 2.4 G USB imtuvą prie kompiuterio atkreipti belaidžiu būdu, ar prijungti Deco 03 prie kompiuterio naudojant pridedamą USB kabelį standartas laidinio naudoti.

Savybės TIPAS-C, USB įvesties dizainas, lengva prijungti ir out. 10 x5.62 colių darbo zona grafinis piešinys tablet XP-Pen Deco 03, ateina su visiškai surištos piešimo filmas, todėl patvari ir atspari įbrėžimams.

Ataskaitoje Kurso Grafinio Piešimo Tablet XP-Pen Deco 03 padidėjo iki 266 RPS, kad linijos srautas sklandžiau ir geriau atlikti, dirbti greičiau ir efektyviau.Storis tik 8mm!Tai yra standartinis storis visų aukšto lygio grafikos tablečių , todėl jūs galite jį nešiotis bet kur, be jokių sunkumų.

Grafinis Piešinys Tablet XP-Pen Deco 03 skirta tiek dešinės ir kairės rankos vartotojams, dabar galite nustatyti, kad jis kairiajame arba dešiniajame režimu per lengvai gauti.Su blind spot mažinimo dizainu, jis padės jums rasti pozicija " express klavišus.Vairuotojui leidžia sparčiuosius klavišus būti pritaikytos prie įvairių programinės įrangos.

Naujausias Multi-funkcija Rašiklio Laikiklis.Ji gali išlaikyti jūsų pen, plunksnos ir USB imtuvą saugus.Jūs galite pasiimti visur, kur norite.Grafinis Piešinys Tablet XP-Pen Deco 03 gali būti naudojamas su Windows® 10/8/7 ir "Mac OS" 10.8.x® arba vėliau.Šios tabletės yra suderinama su daugeliu kūrybinės programinės įrangos programos.Suderinamumas visada yra nuolat tobulinamas tvarkyklių naujinimus.

Mūsų naujausias P05 stylus technologijos suteikia 8192 lygiai trumpąją rašiklio spaudimo jautrumas―suteikti jums su išskirtiniu kontrolės ir takumas plėsti savo kūrybos galia.Ne (reikia įkrauti)!

Pakuotės turinys

1x Grafinį Planšetinį kompiuterį

1x Digital Stylus

1x Patarimai Hold(8x patarimas ir šalinimo įrankis viduje)

1x belaidis 2.4 G usb imtuvas

1x USB Laidas

1x Naudotojo Vadovas

2*pirštinės (dovana)

1*Teptukas

Žymos: lygis tablet, waterbrush, xp pen, hp pen deco 02, f xp pen, padengti tablet, grafinis planšetinis wacom, belaidžio headphon, corel draw, xp pen deco pro mažas dydis.

Charakteristikos

Raiška(LPI) 5080 LPI (Eilutės Colyje)
Tipas Skaitmeninis Tabletės
Aktyvi Zona '10*6.25'
Prekės Pavadinimas TEROW
Suderinamumas "Windows 7/8/10 ,Max OS X 10.10 Aukščiau
Slėgis Jautrumas 8192 lygis
Express Klavišus 6 pritaikoma express klavišus
Rezoliucija Santykis 5080lpi
Slėgio Lygis 8192
Tabletę Plotis 210mm
Sertifikatai FCC, CE, CCC, RoHS,
Ataskaita norma MAX 266RS
Ekrano Dydis(įstrižainė) 12"
Sąsajos Tipas USB
Modelio Numeris deco 03
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastiko ir kt.
Skaityti Aukštis 8mm
Pakuotė Taip
Tabletę ilgis 360mm
Rašiklis tipas P05 Pasyvus Pen

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

XP-Pen Deco 03 Belaidis 2.4 G Grafikos Piešimo Tablet Skaitmeninis Tabletė Tapybos Lenta Su 8192 Lygių Baterijos-Nemokamai Stylus Pirštinės

XP-Pen Deco 03 Belaidis 2.4 G Grafikos Piešimo Tablet Skaitmeninis Tabletė Tapybos Lenta Su 8192 Lygių Baterijos-Nemokamai Stylus Pirštinės

Panašūs produktai: