HOPESTAR Originalus H20+ Regbio "Bluetooth" Garsiakalbis Belaidžio Nešiojamų Skiltyje Vandeniui Mega Bass Lauko žemų dažnių garsiakalbis su Diržo TF USB

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€52.77

Dalintis

Apie prekę

HOPESTAR Originalus H20+ Regbio "Bluetooth" Garsiakalbis Belaidžio Nešiojamų Skiltyje Vandeniui Mega Bass Lauko žemų dažnių garsiakalbis su Diržo TF USB

Specifikacija:

Modelis : Hopestar H20+ belaidis regbio garsiakalbių Įėjimo jautrumas: 400mV Rezoliucija: 90dB Signalo ir triukšmo santykis: 80dB darbinė įtampa: DC 7.4 V Akumuliatoriaus talpa: 6000MAH Baterijos darbo trukmė: 6H Bendras galingumas: 8W*2+15W žemų dažnių garsiakalbis * 1 Dydis: 3.5 colio Tweeter * 2 Dydis: 52mm * 2 įmontuotą žemų dažnių garsiakalbis: 70mm * 2 Suderinami Modeliai:Visi smartphone

Pakage Sąrašas: 1 x Belaidis "Bluetooth" Garsiakalbis 1 x USB Kabelis 1 x 3.5 mm Audio kabelis 1 x Vartotojo Vadovas 1 x diržas

Produktų Ekranas:

Siuntos & Mokėjimo:

1. Mes vežamos sklypą 1-7 dienų, kai jūs sukūrėte mokėjimo.

Ir šiuos mokėjimo formas yra priimtini, Keturvalakiai.lt: Kredito kortelę, TT, "Western Union" ir Qiwi piniginės.

2. Instrukcija:svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis.

3. Pristatymo terminas:

1) Transportas išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų.

2) Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites.

4. Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

5. Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo\ \ 's muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis Aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1. Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2. Piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3. Produktų kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas don\ \ 't planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Atsiliepimai:

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums.Mes palikti teigiamą atsiliepimą, tu per daug.

3. Jeigu kyla bet kokių klausimų dėl prekės ,pls susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba prekybos vadybininkas, pažadame, bus išspręsti problemą jums artimiausiu metu , pls nėra palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, tiesiogiai ,todėl dėkingi ir dėkingi už jūsų prašome suprasti .

Dirbame nuo 9:00 am - 11:59pm kiekvieną dieną, išskyrus Kiniją oficialių atostogų .

Linkiu jums būti laiminga apsipirkimas mūsų parduotuvėje .

Žymos: portonics bluetooth garsiakalbiai, skiltyje hopestar, belaidis garsiakalbis, ipx7 radijas, didelis hopestar "bluetooth" garsiakalbis, planetariumas žvaigždžių projektorius, garsiakalbis, mega bass garsiakalbis, "bluetooth" skiltyje hopestar p7, dlna adapteris televizija.

Charakteristikos

Funkcija vaizdo skambutis
Baterija Taip
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Darbinis Diapazonas Iki 10metes
spalva juoda/raudona/juoda/kamufliažas
Žaidimo laikas vertės garsiakalbiai 6-8 valandas
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
"Wi-Fi" Muzika Spotify
Komunikacijos Garso Linija
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 2
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Paramos Apt-x No
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
"Bluetooth" Versija V4.2
Atkūrimo Funkcija Kita
Prekės Pavadinimas EOENKK
Išėjimo Galia 8W
Parama Atminties Kortelės Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Medžiaga Plastikiniai
Įvesties Galia(W) <25 W
Baterijos Įkrovimo Trukmė 2-3hour
Dažnio Diapazonas 100Hz-20KHz
Kilmės KN(Kilmės)
Neto Svoris 1,8 KG
Savybės IPX5 atsparumas vandeniui / FM/TFcard /U disko
PMPO 8W
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Atsparus vandeniui Taip
Garso Crossover Visą Asortimentą
Balso kontrolė No
Maitinimo Šaltinis Baterija
Ekranas No
Kanalai 2 (2.0)
Modelio Numeris hopestar H20+ regbio nešiojamųjų garsiakalbių
Akumuliatoriaus Įtampa/Talpa 6000mAh

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

HOPESTAR Originalus H20+ Regbio

HOPESTAR Originalus H20+ Regbio "Bluetooth" Garsiakalbis Belaidžio Nešiojamų Skiltyje Vandeniui Mega Bass Lauko žemų dažnių garsiakalbis su Diržo TF USB

Panašūs produktai: