Aliuminio lydinys pakaba vaikams Kosmoso aliumininiai Ne liuminescencinės agentas Gali būti naudojamas 20 metų neslidus hangger namų saugojimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.15

-28%

€5.77

Dalintis

Apie prekę

produkto aprašymas:

Medžiaga-produktas yra aukštos kokybės kosmoso aliuminio lydinio,kuris yra sunku ir ne taip lengva nutraukti.Paviršiaus pakaba yra oksiduotas ir niekada rūdžių.Bendras struktūros pakaba yra vientisai suformuota aliuminio lydinio,kuris yra pritvirtintos kniedėmis,ir struktūra yra labai stiprus ir nebus deformuotas ar neveikia.Normaliomis sąlygomis,jis gali būti naudojamas 20 metų.

Pristatymas

1.Užsakymo

2.Rusų ir ispanų klientas jei užsakymą

3.Užsakymo

4.Jei paketas yra daugiau nei 2KG,mes galėtume išsiųsti siuntinį per DHL, ar AVS, kurios priklausys nuo jūsų pačių sprendimas.Jeigu turite kokių nors susirūpinimą dėl skino pristatymas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu trademanager arba palikite mums žinutę,mes padarysime viską, kad padėtų jums.

5.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Keturvalakiai.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą.(Ir rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą,pavardę, Kuris yra labai svarbus,Ačiū.)Prašome atkreipti Dėmesį, ir ženklas, kad jūsų telefono numerį dėl mokėjimo,tai padės jūsų produktas bus gautas, saugiai ir greitai.

6.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja,jūs vis dar gauti prekes,prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčo per 45 dienas.Jei po 45 dienų jūs vis tiek negaunate prekes,prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.

7.Apie Pristatymo laiką:Paprastai,Pristatymas yra 15-60 dienų.Tačiau kartais jis gali have5-7days/vėlavimo, jei atitinka blogų oro sąlygų ar griežtos muitinės formalumų...Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti ir kantriai laukti.Mes stebės naujausią būseną iš savo sklypo ir susisiekti su jumis.

Grąžinimas ir Mainai Politikos

Mes priimame grąžinimo ir keitimo jei daiktas turi defektų.Prašome susisiekti su mumis within15days apie bet kokius klausimus.Mes padarysime viską, kad suteikti jums malonią patirtį.Mes visada stengiamės pasiekti savo pasitenkinimą,jei turite kokį nors klausimą ar problemą su savo pirkiniu,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Atsiliepimai

Dear klientas,Prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis.Jums bus labai dėkingi.Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių,prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.Susisiekti su mumis, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes atsakysime within24hours(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).

Žymos: vyšnių vaisių pašalinti, neonas led pakaba, aukso pakaba, vaikai berniukai, pakabos, kūdikių audiniai rūbams, aukso pakaba, medžiaga stovo, mini nešiojamas plovimo, aliuminio pakaba, audiniai rūbams durų.

Charakteristikos

Medžiaga Metalo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aliuminio lydinys pakaba vaikams Kosmoso aliumininiai Ne liuminescencinės agentas Gali būti naudojamas 20 metų neslidus hangger namų saugojimas

Aliuminio lydinys pakaba vaikams Kosmoso aliumininiai Ne liuminescencinės agentas Gali būti naudojamas 20 metų neslidus hangger namų saugojimas

Panašūs produktai: