Medienos apdirbimo Įrankius 5 Vnt. Plastikinių Stalo Pamačiau Mygtukas Stumti Bloko ir Klijuoti Paketas -Oranžinė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.46

-31%

€28.61

Dalintis

Apie prekę

Stumti blokai (dažnai vadinamą push trinkelės), yra labai svarbūs naudoti maršrutizatorių, jointers ir lentelės pjūklai.Tiesiai stumti stick yra Puikus siauras atsargos ar, kai erdvė yra ribota.

V-formos stūmimas lazda (kartais vadinamas V-tipo stumti klijuoti arba V formos lazda) yra puikus, kai išspaudimo (ekstruzijos), ar jums reikalinga išsamesnė kontroliuoti savo ruošinio, arba jei jums reikia priartėti prie disko.

Mūsų išskirtinis medienos apdirbimo stumti ir klijuoti blokas yra puikus papildymas bet saugos arba dailidžių įrankių rinkinys.puikus rinkinys, atnaujinti ir atnaujinti savo dirbtuvėse.Šių išgalvotas versijas bus sklandžiai pakeisti savo mažas, senas ir susidėvėjusias stumti blokai ir lazdos.

Su dideliu išoriniai blokai, jūs galite sumažinti savo darbo laiką per pusę, dirba su daugiau medžiagos ne vieną kartą.Tiesioginio lenkai būtų didesnis universalumas išteklių dydžio ir tiksliai valdyti.

Didžiausias grip rankena kiekvienas kruopščiai pagaminti tiesioginis įrankis suteikia jums maksimalią kontrolę, leidžia jums dirbti nereikia keisti įpusėjus programą (kuri gali būti labai nesaugus).

Spalva: oranžinė

Medžiaga: plastikas

Pakuotės turinys:

1 * ilgas paspaudimas blokuoti

2 * trumpas paspaudimas blokuoti

1 * saugos V baras

1 * putte

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: maršrutizatorius pamatė lentelė, tiesioginio pamačiau, bušas pamačiau, pushblock, tiesioginio stick, ranka mini saw, dūris pamačiau, mygtukas skirtas pjūklas, staliaus darbai, mini skydelis pamačiau.

Charakteristikos

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Komercinės Gamyba

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Medienos apdirbimo Įrankius 5 Vnt. Plastikinių Stalo Pamačiau Mygtukas Stumti Bloko ir Klijuoti Paketas -Oranžinė

Medienos apdirbimo Įrankius 5 Vnt. Plastikinių Stalo Pamačiau Mygtukas Stumti Bloko ir Klijuoti Paketas -Oranžinė

Panašūs produktai: