60*90cm Skaidrus Vandeniui Oilproof Virtuvės Lipdukas Namų Dekoro, Virtuvės Sienų Lipdukai Aliuminio Folija, Lipni Tapetai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.80

-35%

€4.31

Dalintis

Apie prekę

Prekės Aprašymas

Medžiaga: Aliuminio Folija Specifikacijos: storas 60*90cm Kaip naudoti: Užtikrinti, kad paviršius yra lygus, nereikia klijuoti ant nelygaus arba nelygaus paviršiaus.Pasirinkite vietą, kurioje norite taikyti, išvalyti pelenus ir tepalas, kad jis sausas ir švarus.Stick pagal paveikslėlį", arba "PASIDARYK pats" savo idėją.Nulupkite popierių ir tada klijuoti ant sienos, nutiesti nuo vidurio į kairę ir į dešinę.

Produktų Ekranas

Dropship/Drop laivyba:

Mes priimame Dropship/Drop laivyba,ir mes esame profesionalų CSV failą urmu užsakymus ,ir paketai be sąskaitos faktūros ir jokios akcijos jei jums reikia Dropship/Drop laivyba,prašome susisiekti su mumis.

Pristatymas:

We will ship prekės per 2 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų faktorių.Prašome suprasti, laivybos laikas ilgesnis, nei savo vietos pardavėjo.Tačiau, kartais gali būti šiek tiek uždelsiama, muitinės kliringo arba pristatymas.Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai kantrybės, prieš pateikiant savo užsakymus.

Mokesčių:

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito.Bet importo mokesčiai arba mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome įsitikinkite, kad padvigubinti savo adresą, prieš pildydami mokėjimo.Rusija klientas reikalauja pilnas pavadinimas.

Atsiliepimai:

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau. 3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas , prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Žymos: rock tapetai lipdukas, namų, virtuvės organų, likti lipdukas, virtuvės sienos lipdukas, el folija, 3d rose grindų plytelės, namų biuro dekoras šiuolaikinės, escurreplatos cocina, lipni aliuminio folijos.

Charakteristikos

Scenarijus SIENOS
Klasifikacija Langų Lipdukai
Temos modelis
Cenzūruoti Kodas Sienų Lipdukai
Medžiaga PVC
Specifikacija Single-piece Package
Prekės Pavadinimas PRALEISTI SAULĖTAS
Stilius Modernus
Taikoma stiklo durų, lango, virtuvėje keraminės plytelės
Modelio Numeris Sienos Lipdukas
Funkcija Netoksiškas, aplinkos apsauga, atsparus vandeniui
gaminio dydis 60*90cm
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

60*90cm Skaidrus Vandeniui Oilproof Virtuvės Lipdukas Namų Dekoro, Virtuvės Sienų Lipdukai Aliuminio Folija, Lipni Tapetai

60*90cm Skaidrus Vandeniui Oilproof Virtuvės Lipdukas Namų Dekoro, Virtuvės Sienų Lipdukai Aliuminio Folija, Lipni Tapetai

Panašūs produktai: