Sandėlyje Amazfit ZenBuds Belaidžio Smart Miego Pagalba Ausinių Ausinės Anti-Triukšmas Miego Stebėti Žadintuvas 12 Valandų Miego Baterija

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€110.16

-39%

€183.59

Dalintis

Apie prekę

Naujas Amazfit ZenBuds Belaidžio " Bluetooth Smart Miego Pagalba Ausinių Ausinės Anti-Triukšmas Miego Stebėti Žadintuvas 12 Valandų Miego Baterija Paskutinis

Maloniai Pranešime prieš kad:

1.Vartotojo negalite įkelti ritmais ausines, tai ne paramos klausytis muzikos arba žiūrėti moive iš telefono , jį galima naudoti tik AP P originalus ritmas.---mes negalime priimti ginčo už tai, ačiū.

2.Šis produktas yra pagamintas pagal Xiaomi Ekologinės grandinės bendrovė, nėra jokio Xiaomi logotipas ant produkto ir pakuotės, ačiū už jūsų maloniai understading.

3.Tai yra Kinų versija, bet APP remti kita kalba, galite patikrinti, kaip nurodyta toliau.

4."Muzika bus automatiškai išjungiamas, kai užmiega" funkcija, Reikia įjungti "Smart Play" PROGRAMĖLIŲ pirmas.

5.Tūris, ausinių, turi būti kontroliuojamas per APP, tai ne paramos kontrolės apimtis per telefoną. 6.Prekės Amazfit, 100% originalas iš Amazfit oficialus gamyklos.

PROGRAMĖLĖS pavadinimas: Zepp App

App kalba: rusijos, ukrainos,Indonezijos, turkijos, serbijos, hebrajų, graikų, vokiečių, italų, Japonų, prancūzų, lenkų, Tajų, Supaprastinta Kinų, tradicinė Kinų, rumunų,

Anglų, Olandų Kalba, Portugalų, Ispanų, Vietnamiečių, Arabų, Korėjiečių

Amazfit Zenbuds Pareigos:

LENGVAS IR PATOGUS:

Amazfit Zenbuds yra super lengvas tik 1.78 g per ausinių, odos minkštas ausies patarimai yra labai patogūs, kad norite užmigti vos jausmas, kad jie egzistuoja.

TRIUKŠMO ANTIBLOKAVIMO DIZAINO IR RAMINANČIĄ GARSŲ:

Ausinių pagalvėlės puikiai visoje ausies keteros, veiksmingai kvapų ir išorės garsų bei raminantis jums su gamtos garsai inžinerijos atsipalaiduoti savo protą ir sukelti miego ciklą.Jie automatiškai pristabdyti, kai jie nustatyti, kad jūs užmigo.

MIEGO STEBĖTI:

Ausinių pagalvėlės, stebėti savo širdies ritmą, miego pozicijos, ir jūsų miego kokybę kiekvieną naktį, siekiant padėti jums formą, sveiką miego įpročius.

ILGĄ BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS:

Pilnai įkrauta pora Amazfit ZenBuds gali trukti 12 valandų (3 valandų muzikos atkūrimas ir miego stebėjimo visą naktį), ir apmokestinimo atveju atneša iš viso naudojimo laiko aštuonias naktis.

SMART ASMENINIS ASISTENTAS:

Asmens in-ear žadintuvas nebus sutrikdyti visiems aplink jus, Pomodoro laikmatis padės jums pagerinti savo produktyvumą, skambučių pranešimų įsitikinkite, kad jums nereikia praleisti bet svarbu ragina viduryje savo zen zonoje, ir kvėpavimo pratimai yra specialiai sukurta siekiant palengvinti jūsų protą ir per sunkios dienos.Paketas Apima:

Žymos: oficialus xiaomi, amazfit žiūrėti, qcy t1c, smart žiūrėti, pod xiomi, blitzwolf "bluetooth", fones sem fio, belaidžio headphon, stebėti vnt, ios ausinių.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sandėlyje Amazfit ZenBuds Belaidžio Smart Miego Pagalba Ausinių Ausinės Anti-Triukšmas Miego Stebėti Žadintuvas 12 Valandų Miego Baterija

Sandėlyje Amazfit ZenBuds Belaidžio Smart Miego Pagalba Ausinių Ausinės Anti-Triukšmas Miego Stebėti Žadintuvas 12 Valandų Miego Baterija

Panašūs produktai: