KEIUMI Tikroviška bebe Reborn Lėles Audinio Organas, Realus Naujagimių Reborn Baby Mergaitė ir Berniukas Baby Doll Vaikas, Gimtadienio Dovana vaikystės draugas, Žaislas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€31.31

-35%

€48.17

Dalintis

Apie prekę

PASTABA: Šios lėlės yra mažomis nuolaida lėlės.Mes tikrai patikrinta ir prieš siųsti.Dauguma lėlės buvo paskutinė akcijų, kai lėlės ir priedai yra parduodami, yra ne priimti grąžinimo ir keitimo.Jei jums galvą, prašom ne padaryti, kad ji.Jokių problemų, jūs patenkinti , prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčo ar duoti blogų atsiliepimų, nieko, bus išspręsta, mes tarnauti jums į širdį, Ačiū.

Lėlės Aprašymas:

1) Ženklo pavadinimas : KEIUMI

2) Medžiaga: Minkštas silikoninis (minkštas ir saugumas)

3) Įstaiga: Cl oth kūną su PP medvilnės, negaliu įdėti į vandenį

4) Kūdikio dydis: 17 colių ir 20 colių.

5) į Akis: Akis, kaip matyti nuotraukoje.

6) Plaukų: Lėlė 2 yra įsišaknijusi sintetinių plaukų, Lėlės 6 yra įterptas, plaukų peruką, kiti visi yra įsišakniję mohera.

7) Struktūra: Vadovas, 3/4 galūnės yra pagaminti iš silikono vinilo.Kūno drabužius su PP medvilnės.Importuotų minkšto vinilo žaliavų gamyba, netoksiškas; lėlės galūnes gali būti aktyvus, jis gali sėdėti arba gulėti,negali stovėti,kalbėti ar pašarų.

8) Programa: vaikų gimtadienio dovana, vaikams žaisti žaislai, Kalėdų dovana savo kūdikių ar savo gerbėjams, o taip pat surinkti kolekciją mėgėjams

Visos mūsų lėlės rodyti:

1. Lėlės dydis: "mūsų lėlės koja lenkta, mes matuojame lėlės koja, nes jis yra tiesiai valstybė, tai yra ilgis nuo šlaunies, kelio plus ilgis nuo kelio iki tiptoes: taigi egzistuoja 2-3 cm nuokrypis dėl skirtingų matavimo būdais.

2. Lėlės pristatymas: Visos lėlės bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo žemyn.Mūsų Kaina neapima mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

3. Lėlės priedai: lėlės siunčiami be vystyklų dėl svorio kontrolės.Jei jums reikia, susisiekite su mumis pirmą kartą prieš jums pirkti.Mažas pliušinis žaislas paprastai nusiųsti kaip nuotrauką, jei ten ne iš nuotraukos-tai bus ne įtrauktų ją į savo paketą.Dėkojame už supratimą.

4. Grįžti paslaugos: Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums.

KEIUMI, nustatyta 2014 m., mes turime mūsų pačių gamykloje, sandėlyje, profesionali aptarnavimo komanda, mes taip pat atidarė užsienio sandėlių Brazilija ir Rusija.Nuo įmonės įkūrimo, mes buvo palankiai įvertino klientai, su savo aukštos kokybės, greito transportavimo, ir geras aptarnavimas po pardavimo.

KEIUMI yra įsipareigojusi sukurti aukštos klasės prekinių ženklų, kad kiekvienas vaikas kiekvienos šeimos gali realizuoti lėlės svajonė.

KEIUMI--IR JUMS, IR MAN .

Žymos: kūdikis reborn silicio, lėlė kūdikis reborn, pliušas, pelėsių atgimsta lėlės rinkinys, atgimsta silicio, lėlės, už vežimėlis, sex stroker, atgimti, combo bebe atgimsta npk, lėlės reborn silicio.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Gimtadienio, Kalėdų dovana vaikams ar mergina, surinkimo
sąlyga Akcinė Straipsniai
Savybės Įdaryti & Pliušas
Įstaiga Audinio organas su PP medvilnės
Įspėjimas iš vandens ir ugnies
Tipas Įdaryti Lėlės
Prekės Pavadinimas KEIUMI
Akis rodo, kaip vaizdą
Temos Filmų ir TV
Elemento Tipas Lėlės
Baterija no
Modelio Numeris c17
BJD/SD Požymis lėlė
plaukai muilty modeliai
Medžiaga Minkšto silikono
Neto Svoris 0.98/vnt.
Lytis Unisex
Matmenys 17 colių ir 20 colių
Amžius 2-4 Metai
Mfg Serijos Numeris Mados
Saugos Sertifikavimo EN71 (Saugos Minkštas) ES standartus, CE/ ROHS/ASTM ir CP65 pažymėjimas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

KEIUMI Tikroviška bebe Reborn Lėles Audinio Organas, Realus Naujagimių Reborn Baby Mergaitė ir Berniukas Baby Doll Vaikas, Gimtadienio Dovana vaikystės draugas, Žaislas

KEIUMI Tikroviška bebe Reborn Lėles Audinio Organas, Realus Naujagimių Reborn Baby Mergaitė ir Berniukas Baby Doll Vaikas, Gimtadienio Dovana vaikystės draugas, Žaislas

Panašūs produktai: