4 Sluoksnių Pieno Miltelių Atveju Langelį Nepriklausomų Nešiojamų Trijų sluoksnių Tinklelis Spausdinimo Pieno Miltelių Atveju, jei Kūdikių Reikmenys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.43

-14%

€4.03

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Kompaktiškas ir Nešiojamas: trisluoksnis nešiojamų pieno miltelių dėžutė yra subtilus, kompaktiškas ir nešiojamas.

2、Saugos Medžiaga: Pagamintas iš saugios medžiagos, pieno milteliai lauke yra bBPA-nemokamai, aukštos temperatūros varža, ir lengva valyti.Kūdikis gali jaustis laisvai juo naudotis.

3、Sluoksniuotos Dizainas: Unikalus sluoksniuotos konstrukcijos, izoliuota nuo oro ir kenksmingų medžiagų.Ilgalaikio draudimo neatitinka kūdikio kiekvieną valgį reikia sveikai mitybai.

4、Sandarinimo Uostą: Sandarinimo temoje nėra laisvi ir nėra nuotėkio milteliai.Srieginių kaištiniai dizainas yra stora ir tvirta.Nemokamai purtyti ir ne biri pudra.

5、Unikalios Formos: Unikalios formos pieno miltelių dėžutė.Kūdikis bus fall in love su juo.

Aprašymas:

Trijų sluoksnių plastiko pieno miltelių dėžutė, kiekį pieno miltelių kiekvienas sluoksnis yra viena-laiko sąnaudų kūdikių pieno, kuris yra nešiojamas.

Kiekviename lange galima atidaryti atskirai lengva vykdyti.Ji taip pat gali būti pieno milteliai, ryžių miltai, kviečių miltai ar kiti papildomi maisto produktai, siekiant patenkinti vaiko skirtingus poreikius.Produkto savybės: gera, plombavimas, nėra lengva gauti šlapias, graži išvaizda, mažo dydžio, lengva nešiotis, kai išeina.Šalutinis angas, lengvai atidaryti ir kiekvieną langelį galima atidaryti atskirai.Ji taip pat gali būti pieno milteliai, ryžių miltai, kviečių miltai ar kiti papildomus maisto produktus, kad atitiktų jūsų kūdikio poreikius.Naudoti skaidrios medžiagos, todėl lengva patvirtinti kiekį pieno miltelių dėžutės.Jis gali matuoti kiekį pieno miltelių tris kartus, tuo pačiu metu.Ji gali būti tiesiogiai paruošta kai vyksta, arba vėlai vakare.Ji gali būti tiesiogiai paruošta, kuri yra patogi ir taupo laiką.Pajėgumai yra nedideli.Tai ypač tinka atlikti atostogų ar kelionės ir žaisti naktį.Ji yra būtina turėti kūdikį. .

Specifikacijas (apytiksl.):

Pavadinimas: Spausdinti Pieno Miltelių Dėžutė

Medžiaga: PP saugos medžiaga

Spalva: rožinė, mėlyna, žalia, violetinė

Atsparumas temperatūrai: nuo -20°C iki -180°C

Svoris: 120g

Dydis: 21*10*10cm/8.27*3.94*3.94 į

Pakavimo Sąrašas:

Pieno miltelių dėžutės*1

Pastabos:

Įsitikinkite, kad išvalyti jį prieš naudojimą.Ne šveitiklis su kietu šepečiu arba nelygus, sunku nesutikti, kai valymo.

Norėdami išvengti drėgmės pieno milteliai, pieno milteliai, dėžutė ir dangtelis turėtų būti sugriežtinta prieš ir po kiekvieno naudojimo.

Prašome laikyti jį vėsioje, sausoje ir vaikams nepasiekiamoje kūdikiams.

Nenaudokite mikrobangų dezinfekuoti, bet gali būti dedama į verdantį vandenį dezinfekuoti.

Žymos: krematoriumas, bananų mielas, pieno džiaugsmas, homogenizer laboratorija, bananų pieno pin, kūdikių buteliukas silicio, pjūklą "honda", kūdikių buteliukas bpa free, kartoninė pieno, pieno malūnas.

Charakteristikos

Feature3 pieno milteliai
Feature5 katė galvos pieno miltelių dėžutė
Modelio Numeris Pieno Miltelių Atveju langelis
Modelio Tipas Spausdinti
spalva rožinė, mėlyna, žalia, violetinė
Pakuotė Kita
Atsparumas Temperatūrai NUO -20°C IKI -180°C
Svoris 120g
Medžiaga Funkcija Be Latekso
Amžius 0-1M
Rankena No
Formos Ratas Vinis
Medžiaga pp saugos medžiaga
Srauto Greitis Vidutinis Srautas
Burnos Dydis Bendrieji Kalibras
4 funkcija pieno butelis priedai
Funkcija 1 Spalva pieno miltelių dėžutė
Dydis 21X10X10cm
Pavadinimas Spausdinti Pieno Miltelių Dėžutė
2 funkcija pieno milteliai patogu
Talpa 120ml skersmens

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4 Sluoksnių Pieno Miltelių Atveju Langelį Nepriklausomų Nešiojamų Trijų sluoksnių Tinklelis Spausdinimo Pieno Miltelių Atveju, jei Kūdikių Reikmenys

4 Sluoksnių Pieno Miltelių Atveju Langelį Nepriklausomų Nešiojamų Trijų sluoksnių Tinklelis Spausdinimo Pieno Miltelių Atveju, jei Kūdikių Reikmenys

Panašūs produktai: