Vandeniui atsparus Lauko skėtį nuo saulės Skrybėlę Vasarą UV Apsauga Sun Bžūp Žvejybos Kamufliažas Skrybėlės Kempingas, Žygiai, Kelionės Kepurės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.81

-30%

€5.52

Dalintis

Apie prekę

>>>>Prekės Informacija Vandeniui Lauko skėtį nuo saulės Skrybėlę Vasarą UV Apsauga Sun Bžūp Žvejybos Kamufliažas Skrybėlės Kempingas, Žygiai, Kelionės Kepurės

Kulka Taškų: 1、Unisex saulės, skrybėlę, patogus, vienas dydis tinka labiausiai suaugusiųjų galvos dydžio.

2、platus kraštų apsaugo galvą nuo UV spindulių ir naudojama UV atsparūs saulės audinio, kad būtų sunku saulės šviesai prasiskverbti į audinio.

3、Tai alpinizmo skrybėlę yra įtaisytas reguliuojamas vėjo linijos.Reguliuojamos smakro raišteliu gali turėti skrybėlę vieta, kai yra vėjuota.Tai labai praktiška ir klasikinis apdaila.

4、Raukšlės, kai nenaudojate, išlaikant savo forma, ji gali būti lengvai atliekami į jūsų krepšį, jūs netgi galite įdėti jį į savo kišenę, ir jūs gali sutaupyti daug vietos, kai jūs einate.

5、veido ir kaklo suteikia stiprią apsaugą, jis idealiai tinka paplūdimiai, parkai, kempingas, žygiai, rungtynių dieną veikla, kelionės, sodininkystė ar bet lauko sporto ir veiklą.

Aprašymas:

1. Unisex saulės, skrybėlę, patogus, vienas dydis tinka labiausiai suaugusiųjų galvos dydžio.

2. Platus kraštų apsaugo galvą nuo UV spindulių ir naudojama UV atsparūs saulės audinio, kad būtų sunku saulės šviesai prasiskverbti į audinio.

3. Šis alpinizmo skrybėlę yra įtaisytas reguliuojamas vėjo linijos.Reguliuojamos smakro raišteliu gali turėti skrybėlę vieta, kai yra vėjuota.Tai labai praktiška ir klasikinis apdaila.

4. Raukšlės, kai nenaudojate, išlaikant savo forma, ji gali būti lengvai atliekami į jūsų krepšį, jūs netgi galite įdėti jį į savo kišenę, ir jūs gali sutaupyti daug vietos, kai jūs einate.

5. Veido ir kaklo suteikia stiprią apsaugą, jis idealiai tinka paplūdimiai, parkai, kempingas, žygiai, rungtynių dieną veikla, kelionės, sodininkystė ar bet lauko sporto ir veiklą.

Parametras:

Pavadinimas: Alpinizmo bžūp

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Dydis: Bžūp maždaug 55-60cm

Dydis: Apytiksl.40*9.5*9cm

Spalva: šviesiai žalia, tamsiai žalia

Savybės: sulankstomas, skėtį nuo saulės, kvėpuojantis, patogus, greitas džiovinimas.

Taikymo sritis: tinkamas dviračiais, kopimas į kalnus, žvejyba, alpinizmas, turizmas, medžioklė.

Sąrašas:

Saulė Boonie Hat *1

Žymos: silikono turėtojas skardinės, saugos riešutų vw passat, lipdukas bmw serija 4, vyrai karoliai persų, vyrai, negabaritinių tanktop, lipdukas namų maldivy, vyrai naktį nešioti trumpas, shapewear moterų ziajać, plaukimo kostiumas peliukas.

Charakteristikos

Modelio Numeris saulės skrybėlę
Lytis VYRAI
Medžiaga Poliesteris
Funkcija Skėtį nuo saulės
Modelio Tipas Kietas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vandeniui atsparus Lauko skėtį nuo saulės Skrybėlę Vasarą UV Apsauga Sun Bžūp Žvejybos Kamufliažas Skrybėlės Kempingas, Žygiai, Kelionės Kepurės

Vandeniui atsparus Lauko skėtį nuo saulės Skrybėlę Vasarą UV Apsauga Sun Bžūp Žvejybos Kamufliažas Skrybėlės Kempingas, Žygiai, Kelionės Kepurės

Panašūs produktai: