CE Skaitmeninis žasto kraujo spaudimo Monitorius+Suaugusiųjų BP manžetai+PC programos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€35.50

Dalintis

Apie prekę

CONTEC08C Elektroninių Sphygmomanometer

Įžanga

CONTEC08C yra darbastalio Elektroninių Sphygmomanometer,su segmentų skystųjų KRISTALŲ.Jis gali matuoti SpO2 ir NIBP tiksliai,ir vaizdinės priemonės, rezultato ir didelis šriftas.Elektroninių Sphygmomanometer gali saugoti priemonė rezultatai trijų vartotojai, ir iki 99 elementus kiekvienam vartotojui.Peržiūrėti įrašyti duomenys funkcija, paprastas naudoti.Jis gali būti taikomas klinikos,fizinės centro ir dienos sveikatos priežiūros, šeimos nario.

Savybės

Visiškai automatinis kraujo spaudimo priemonė.Parduotuvės priemonė rezultatai trijų vartotojai, ir iki 99 elementus kiekvienam vartotojui.Nemokamai pereiti, lengva naudoti.Vaizdinės priemonės duomenys, turintys didelę šrifto skaitmeninis LCD.NIBP duomenų yra aišku iš pirmo žvilgsnio.Kai yra veiksnių, kurie turi įtakos priemonė proceso priemonės ir įrenginys negali gauti priemonė rezultatų, prietaisas gali rodyti atitinkamas klaidos pranešimas.Su funkcijas, laiko nustatymas, kraujo spaudimo priemonė, vartotojo perjungimo ir duomenų peržiūrą.Operacija yra labai paprasta.Su trumpalaikį energijos saugojimo funkcija, kai vietoj baterija, laiko funkcija negali būti paveikti.Tiekimo dviejų rūšių NIBP priemone, vieneto: mmHg / kPa.Pagal įpročio, norėdami pereiti.Su SpO 2 matavimo funkcija(su papildomu SpO 2 zondas).Su funkcija automatinis maitinimo išjungimas.Prietaisas bus išjungtas automatiškai, kai yra nenaudojamas ilgą laiką(daugiau nei 5 minučių ) arba mažai energijos.Bendrauti su PC, PC programinės įrangos gali pasiekti duomenų peržiūra, analizė matuoti rezultatus, matyti tendencija, spausdinti ataskaitas ir kitas funkcijas.

Rezultatai:

NIBP

Priemonė Metodas: Oscillometry

Priemonė Režimas: žasto matuoti

Priemonė diapazonas: 0kPa(0mmHg)~ 38.67 kPa(290mmHg)

Rezoliucija: 0.133 kPa(1mmHg)

Tikslumas: ±0.4 kPa(±3mmHg)

NIBP impulsų dažnis priemonė diapazonas: 40~240bpm

Didėja spaudimas režimas: jėga siurblys padidina spaudimą automatiškai

Sumažinti slėgio režimas: savęs judesio kopėčių sumažinti slėgio režimu SpO 2 (pasirinktinai)

Priemonė diapazonas: 35%~100%

Tikslumas:±2% ,70%~100%

SpO 2 Zondas Impulso Greitis :

Matavimo diapazonas:30bpm~250bpm

Rezoliucija:1bpm

Ekranas: 2.8"segmentų skystųjų KRISTALŲ

Galia: Keturi "AA" Baterijų/5V arba 6 V Maitinimo adapteris

Saugos ženklas:Classⅱ BF Tipo

Fizikos specialybė

Išmatavimai: 130mm*110mm*80 mm

Svoris: 300g (Be Baterijų)

Priedai

Rankogalių suaugusiųjų Skaitmeninis Integruotas SpO2 Zondas (pasirinktinai), Vartotojo vadovas Programinė įranga CD USB duomenų eilutė Maitinimo adapteris(pasirinktinai)

Programinės įrangos funkcija

KOMPIUTERIO programinė įranga yra prijungti prie prietaiso USB sąsaja Galite atsisiųsti NIBP priemonę dėl terminalo prietaisas Gali rodyti tendencija diagrama,histograma, skritulinė diagrama ir pan.Gali redaguoti kiekvienas gabalas NIBP duomenis, ir pridėti komentarą prie jos.Gali keisti pagrindinę informaciją,gydytojo konsultacijos, informacija, NIBP statusą, instrukcija, dabartinė medicina-paimta informacija ir kt.Paramos print preview (spausdinimo peržiūra,spausdinti ataskaitą.Pirkti Saugų Produktą!Šios FDA Atsakomybės apribojimas yra reikalinga visiems eBay sąrašą Sveikatos priežiūros paslaugų kategorija ir yra įtrauktas NUORODA: parduoti šį elementą, gali būti taikomos reglamento U. S. Maisto ir vaistų Administracijos ir valstybės ir savivaldybių reguliavimo agentūrų.Jei elementas yra tema FDA reglamento, patikrinsime, ar jūsų būsenos kaip registruotas pirkėjas šios prekės prieš siunčiant prekės.

Modelio Numeris: CONTEC08C

Mūsų bendrovė :

APIE CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO.,LTD

Pristatymas Metodas Ir Laikas:

1. Visi Nemokamas pristatymas prekės bus vežamos oro paštu po užtruks maždaug 12-25days(JAV ,CA,AU,UK).Ir 15-35 dienų ir į kitas šalis.Šį laivybos būdas turi tam tikrų rizikos, prašome pasirinkti atidžiai.Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Australija negali stebėti paketą internete.

2. Express EMS; tai trunka 7-12 darbo dienos pristatymas.

3. Prekybos su užsieniu ir oro paštu yra pigiausia po kelią, todėl jis ilgai pristatymo.Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis ar ne, pirkti ji.

4. Mes neturime Atsakingas už savo Muitų sistemą.

Prekės sekimo numerį:

Visos prekės turi sekimo numerį, jei jums nereikia gauti elementą, mes bus stebėti, prekės paštu office (tai trunka ilgą laiką)

Grąžinimo Politika:

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite sugrįžti, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gaunate prekę.Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su savo originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų.Arba pakeisti elementą jums.

Žymos: kompiuterio programinė įranga, omron slėgio daviklis, ekg monitorius, braun bp mašina kraujo slėgio, kompiuterio programinė įranga, programos, cavempt, paimti kraujo spaudimą, contec ekg, stebėti, zosi programinė įranga pc.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Contec
Prašymas RANKOS
Modelio Numeris CONTEC 08C
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Kilmės Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CE Skaitmeninis žasto kraujo spaudimo Monitorius+Suaugusiųjų BP manžetai+PC programos

CE Skaitmeninis žasto kraujo spaudimo Monitorius+Suaugusiųjų BP manžetai+PC programos

Panašūs produktai: