DUOMENŲ VARLĖ Belaidžio Žaidimų Valdiklis Kreiptuką Su OTG PC Gamepad Universalus Android TV Box Planšetinį kompiuterį Už Mobilųjį Telefoną Nuotoliniu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.68

-18%

€10.71

Dalintis

Apie prekę

4K Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulinta versija, konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo daugiau glausta ir turtinga, suteikiant retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Mobiliųjų Telefonų Žaidimas Gamepad Už Pubg

Puikus keturių piršto operacija.Į žaidimą, du sukelti ant rankenos yra atsakingas už kuria ir šaudymo.Galite greitai atidaryti, kuria didinamąjį stiklą ir tada šaudyti priešų, o juda ir siekiama.Patirtis nekilnojamojo žaidimas jaustis su integruota rankena kontrolierius!Leiskite jums jaustis patogiai, o ne pavargę, žaidimo metu!

Laidinio USB Vibracijos Gamepad For PC Win 7/8/10

Fotografavimo mygtukas yra ergonomiškas su išlenkta dizainas ir slėgio jutikliai maksimalų komfortą.Ši rankena mes sukūrėme vibracijos variklio, kai esate žaisti lenktynių žaidimas, stabdžių drift veiksmų yra įdomesnis!Pasinerkite į laimingą žaidimo ir negali extricate sau!Laimingas žaidimų, kad jums pamiršti rūpesčius!Šis valdiklis suderinamas su "Windows"/95/98/ ME/2000/XP Vista/Win7/Win10.

"Bluetooth" belaidžio ryšio valdiklis

Jis buvo pastatytas-2.4 GHz bevielio perdavimo technologiją,dizainą, pažangias energijos taupymo režimą,kuris leidžia jums žaisti bet kokį žaidimą, patogesni.

Analog + Digital Dual kovos nustatymas

Veikia puikiai, daug senų ir naujų PC žaidimai

Paramos Playstation 3,reikia naudoti su 2,4 GHz imtuvas

KAIP PRISIJUNGTI: 1.Prijunkite 2.4 G bevielio ryšio imtuvą į USB sąsaja KOMPIUTERIO įtaisas/smart TV/TV box. 2.kai IŠJUNGTIES režimu,paspausdami L1 mygtuką+HOME mygtuką kartu,valdytojas pradeda belaidžio poravimo režimas.Šiuo metu,LED 1 ir 2 LED indikatoriai mirksi greitai. 3.Prijungus,LED 1 ir 2 LED rodikliai liks. 4.Jūs galite žaisti nemokamai žaidimai atsisiųsti iš KOMPIUTERIO įtaisas/smart TV/TV box/PS3

Didelio tikslumo 360° rokeris

Lietimui,lengva patraukti mygtukus,galima naudoti skirtingų "Android" platformų, tokių kaip "Android" išmanusis telefonas/Tabletę PC/TV box/Smart TV ir kita įranga,taip pat paramos žaisti kompiuterinių žaidimų.

Paramos PC /Android/ TV Box/PS3,Kelis sujungimo metodai

Mažas energijos suvartojimas,Aukštos kokybės ličio baterija su visa galia

Pagrindiniai operacijos

Prijunkite "Android" Įrenginiuose: Android prietaisai gali būti prijungtas prie valdiklio per "Bluetooth" ryšį kaip sekti: 1.Kai IŠJUNGTIES režimu paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką ir HOME mygtuką, kartu 2 sekundes, kol LED 1 lemputė pradeda mirksėti greitai.Su Gamepad yra skutimo Režimu. 2.Ieškoti prietaisų su "Android" Bluetooth " nustatymai. 3.Prisijungti prie T3. 4.LED 1 likti prisijungus sėkmingai.

6 stilių

PASTABA : Šis valdytojas neturi vibracijos funkcija

Pakavimo sąrašas

1 * Belaidis "bluetooth" gamepad 1 * USB kabelis 1 * Gamepad Turėtojas Stovi

Atsiliepimai

Puikus produktas, geros būklės, veikia labai gerai ir greitai atvykti.Darbo baudą, pabandykite naudoti savo telefoną ir kompiuterį.

DUK : (Dažnai anwsers klausimų iš pirkėjų)

Q: ar galiu naudoti ją savo "iphone"?

A: Taip,mielas drauge,ji Paramos PC /Android/ TV Box/PS3.

Q:Kaip aš galiu prisijungti?

A: Ryšio metodas Kompiuterio režimu; ilgai paspauskite vidurinį mygtuką, 8 sekundėms, lemputė "P" sviecia,, gerai "Android" režimu: atidarykite savo telefono OTG funkcija ,ilgai paspauskite vidurinį mygtuką 8 sekundes, žibintai "P" ir "X" yra žibintai, tuo pačiu metu, gerai PC360 režimą: paspauskite ir palaikykite vidurinį mygtuką 8 sekundes, lemputė "X" sviecia ,gerai

Q: Ar ji turi vibracijos?

A: Ne,mielas drauge ,ji neturi jokios vibracijos.

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad Keturvalakiai.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

Belaidžio "Bluetooth" PS3 Gamepad

Įmontuota dvigubos vibracijos varikliai, padaryti žaidimą daugiau realus PS3 valdiklio, jausti, kas nukentėjo, avarijos, ir sprogimo su ranka-nieko dvigubo šoko reakcija.Puikiai tinka lenktynėms, šaudymo, kovos ir sporto žaidimai.

Gamepad con kabelis USB para Xbox 360

100% brand new ir aukštos kokybės.Naujas ir patobulintas ergonomiškas dizainas leidžia maksimalų komfortą ir begalinis žaisti.Mes turime suprojektuoti 2 vibracijos varikliai tai gamepad, todėl jūs galite mėgautis žaidimą geriau.Nepriklausoma ausinių dizainas leidžia jums geriau bendrauti su savo žaidimų partneriai.Dalintis džiaugsmu žaidimą ir sumažinti problemas, gyvenimą ir darbą.

Žymos: žaidimas, android tablet, 8bitdo snes, gamepad "windows 7", Kontrolės, kreiptuką pc, vaiduoklis stick, kontrolės pc, varlė skrybėlę, lauke storag.

Charakteristikos

spalva juoda
Funkcija 2.4 G Wireless Gamepad
"Windows" sistemos "Windows 8/7/10/XP
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas USB
Tipas Gamepads
Feature2 TV box
Feature5 su OTG
Stilius Belaidžio Žaidimų Valdiklis
Modelio Numeris ZSL08JYYS25
Pakuotė No
Feature1 Android Telefoną
Feature4 PC
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Sertifikavimo NĖRA
Feature3 Tablet
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

DUOMENŲ VARLĖ Belaidžio Žaidimų Valdiklis Kreiptuką Su OTG PC Gamepad Universalus Android TV Box Planšetinį kompiuterį Už Mobilųjį Telefoną Nuotoliniu

DUOMENŲ VARLĖ Belaidžio Žaidimų Valdiklis Kreiptuką Su OTG PC Gamepad Universalus Android TV Box Planšetinį kompiuterį Už Mobilųjį Telefoną Nuotoliniu

Panašūs produktai: